Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
И аз харесах бутилчето,, много е сладко с кожухчето. Ароматът е много подобен на оригиналния и не знам дали си заслужава.

# 406
  • Sunshine state
Права си, Лаленце. Толкова много фланкъри има, че то вече става объркващо. Да пускат направо нови парфюми, защото някои нямат нищо общо с оригинала, други пък се различават едва едва. Творческо безсилие ли е, що ли.. Като цяло е хубаво брандовете да си обмислят новите релийзи по-добре, а не да бълват на конвеир. То вече не можеш да насмогнеш.
Взех си Gucci Gorgeous Orchid. Никак не харесвам тази им линия, но орхидеята ме грабна. Пръснах се в магазина и ме плени - свеж, плодов, лек и идеален за лятото. Не е много траен, но какво да се прави.
Напоследък съм постоянно с Altair или Yum Pistachio Gelato, но от утре ще сменям, че ме е страх да не ми омръзнат. Аз съм от тези, които сменят парфюми постоянно, иначе ми писват. 🤦🏼♀

# 407
Аз се опитвам всеки път да ги харесам новите на Диор, последно и на Armani My Way всички изпробвах, но изобщо не могат да ми грабнат...носа.

Консултантките така и не можаха да ми помогнат със солен аромат. Исках нещо като Aqua Divina на Bvlgari. Той ми е по един много секси начин морско-солен, без да е воднисто-безличен.
такива като Aqua divina не ми се вярва скоро да си появят. Reveal CK познавате ли?

# 408
Мечта е бутилчето на Libre L'eau Nu. Голям фен съм на ЕдТ, и ако ми хареса, ще го взема.
Fame Couture e много симпатично. Първообразът хич не се развива добре при мен. След няколко фабрични изтормозени проби се отказах, но този ще пробвам на кожа задължително.
Защо го казвам:
Ясно е, че вкусът се променя, но чак кожата да се промени не очаквах. Огромна изненада претърпях с LPRN Black Perfecto. Помня как и къде го пробвах когато излезе. Много ми хареса при първа проба, и го означих за евентуално придобиване, но по същото време излязоха Alien Eau Sublime и Aura, и ги купих. Пробвах и трите в същата парфюмерия, бях с Alien Essence Absolu, а предишната година беше излязъл Angel Muse. И двата- абсолютна любов и бутилки в запас. Купих интересния Zadig This is Her, следващата година се захласнах по Chloe Nomad, излезе и Miss Dior EdP 2017, който ми отвинти главата, разкошната фрезия във фланкъра Flowerbomb Bloom.....Много хубави парфюми излязоха тогава, придобих и първите си Амуажи, и се запознавах с по-подробно с бранда. Перфектото си оставих за по-нататък, и още проби. А в последвалите проби усетих някакви мухливи нотки. Държах го под око заради чая. Това е една от най-любимите ми ноти и зорко следя всичко с чай (Libre EdT е сегашния чаен любимец, редом с редовното присъствие Flowerbomb, а запасите от The Beat EdP свършиха).

Да превъртя до 2025, черешовата ми мания, и отново проба на Black Perfecto, който е спрян.....И ми заспа! Sparkling Heart Какъв мухъл, какви 5 лева...В недоумение съм от собствените си възприятия. Пачулито при мен никога не се е развивало мухливо. Дразни ме само, ако е сухо. Кратко леко нагарча в началото, заради кожата, но вишната влиза веднага. Трайността е огромна, като последните часове стои близо до кожата, а драйдаунът е прелест.
Както и да е, имам си вишнова череша с бадем, точно каквото исках. Не очаквах да я намеря където се бях отказала да я търся. А дори чай има за разкош! Е какво повече да иска човек!
И Cuir Beluga намерих там където не търсех ( в Cafe Chantant) Sparkling Heart

Страхотно започва парфюмната ми година. Този месец ще въртя черешите, следващия ще придобия La Danza delle Libellule.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 09:50 от Dez

# 409
Точно с Black Perfecto съм последните 2 дни. Много е хубав, но много ме дразни, че шишето е напълно непрозрачно и нямам идея какво количество има в 30 милилитровата ми бутилчица.

# 410
Аз се опитвам всеки път да ги харесам новите на Диор, последно и на Armani My Way всички изпробвах, но изобщо не могат да ми грабнат...носа.

Консултантките така и не можаха да ми помогнат със солен аромат. Исках нещо като Aqua Divina на Bvlgari. Той ми е по един много секси начин морско-солен, без да е воднисто-безличен.
такива като Aqua divina не ми се вярва скоро да си появят. Reveal CK познавате ли?

Не. Ще видя къде мога да го пробвам.

# 411
Здравейте на всички, от известно време се сетих за един парфюм, който ползвах в годините 2003/2004, с червена тапа беше и кръгообразно шише…бих искала да ви попитам дали някой е ползвал такъв и дали би се сетил за името му и как може да се намери..благодаря😀

# 412
От какво зависи изпращането на мостри при поръчка на парфюми от Нотино. Направих поръчка за не малка сума и не получих нищо. Правила съм поръчки от там за по-малки суми и винаги са ми изпращали. Останах доста разочарована!

# 413
Може ли да ми дадете съвет дали Alien Goddess edp е хубав парфюм, тъй като никъде го няма за тест и мисля да поръчам на сляпо.

Искам да си взема нещо за пролетта, което да е секси. Харесвам всички нотки в състава му и също харесвам кокос, както и стария 2021 crystal noir тип аромати.

# 414
Здравейте на всички, от известно време се сетих за един парфюм, който ползвах в годините 2003/2004, с червена тапа беше и кръгообразно шише…бих искала да ви попитам дали някой е ползвал такъв и дали би се сетил за името му и как може да се намери..благодаря😀
Може ли да кажете нещо повече за парфюма? Например - някои от нотките, които съдържа, или пък дали е по-лек или по-тежък аромат..?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 17:14 от Borqna Sto 771419

# 415
Също се колебая дали да избера него или le parfum elie saab или idole aura или нещо друго.

Може ли да ми дадете съвет дали Alien Goddess edp е хубав парфюм, тъй като никъде го няма за тест и мисля да поръчам на сляпо.

Искам да си взема нещо за пролетта, което да е секси. Харесвам всички нотки в състава му и също харесвам кокос, както и стария 2021 crystal noir тип аромати.

# 416
От какво зависи изпращането на мостри при поръчка на парфюми от Нотино. Направих поръчка за не малка сума и не получих нищо. Правила съм поръчки от там за по-малки суми и винаги са ми изпращали. Останах доста разочарована!

Нотино не изпращат мостри, независимо от сумата, освен в случаите, в които е предварително изрично посочено, че има мостра или подарък към конкретни продукти.

# 417

Нотино не изпращат мостри, независимо от сумата, освен в случаите, в които е предварително изрично посочено, че има мостра или подарък към конкретни продукти.

Благодаря!

# 418

Харесвам Crystal Noir, но Alien Goddess - изобщо не. Според мен двата парфюма не си приличат. Кокос не ми е любима нотка, но изненадващо ми беше харесал LVEB Soleil Cristal. Пробвайте го, ако имате възможност.

# 419
Също се колебая дали да избера него или le parfum elie saab или idole aura или нещо друго.

Според мен от 3те изброени най-малко вероятно да сбъркаш е с Годес. Ели Сааб  ле парфюм е доста по-тежък от другите 2. Ащо не си го пробвала, недей. Оригиналния Идол съм пробвала - за мен е много безличен. Просто леко ароматче. Аура казват, че наподобява Ривиал на КК, който аз харесвам, но предвид че оригинала не ми допада, не бих взела на сляпо.
Вчера получих Soleil Cristal. Много, много ме е яд, че не усещам абсолютно никакъв кокос,  а само лек ирис. Хареса ми и така, но си искам кокоса. Дъщеря ми каза , че мирише точно на крем за слънце. Прибирам го в шкафа и дано лятото да се появи кокос.

Общи условия

Активация на акаунт