Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета, привет!
Години наред се дърпах от тази най - най- ароматна тема, не защото не ми харесва, не ме вълнува, няма какво да попитам или споделя, а от чисто прагматични подбуди да запазя колкото се може повече главоломното редуциране на банковата ми сметка. Виждате - не ми се получи тънкия замисъл. Да ми е честито! Иначе ви чета, възхищавам се на страхотните, опияняващи ревюта, знам си дори "ароматните близнаци", а и много рядко пишещи вече феи ми липсват. Научила съм много от всички вас. 

И такаааааа, естествено връхлитам с питане: има ли някъде ревю или дори споделен опит на новия аромат на Килиан с малинките - Angels` Share Paradis?

# 436
Вчера случайно попаднах на една забравена мини бутилка Jo Malone Myrrh & Tonka. Е, няма такава прелест. И го усещах цял ден, чак през нощта бебето ме събуди и в просъница си помислих "Бре, още ми мирише на Джо Малоун!" 😀 Днес пак пръснах от него, много ми харесва в този сезон. Точното за мен количество секси и присъствено, без да е твърде натрапчиво и сладко.

# 437
Като отворихте дума за тази Zimaya Zukhruf Cherry в Елинор е май на добра цена https://elinor.bg/product/zimaya-zukhruf-cherry (малко е за другата тема) и реших да го тествам като улесня майка ми в изборът на подарък за 8ми март  Grinning
На Cherry Punk и аз от много време съм хвърлила око за тест покрай коментари тук в темата,  но все не стигам да поръчам дискавъри сет от сайта на Room 1015

# 438
Видя ли "кожа" в състава,дори на заден план, категорично ще отхвърлям.
Това е миризма,която ми причинява гадене и въобще не преувеличавам.На мода ли е е този аромат,не знам,освен ужасния Animalique са ми пратили още семпъли на Le cuir (Louboutin) и  Eau d'ombre Leather (Tom Ford) - Усещам синтетична кожа - отблъскваща и задушаваща.Виждам,че присъства и в женски аромати.

Апропо Narcotic Delight, след душ,все още леко усещам аромата му по раменете. С поръчката в сайта им,са ми включили допълнителни 5мл + виал сампъли на Atomic Rose и Psychedelic love.

Снощи докато харчих се сетих за темата и ми мина една бърза мисъл в главата да пиша на модератор да изтрие темата.Тук е сбирка на дилъри,които продават скъпи наркотици на изискани клиентки.

# 439
Тествах Atomic Rose, Rehab, Oud for Greatness и Narcotic Delight в Будапеща и бях очарована от четирите. Atomic Rose, Oud for Greatness ми останаха в съзнанието като бъдещи покупки, а Rehab беше изключително интересен и нежен на блотер.
Кожа нося с удоволствие и винаги, но аз обичам такива аромати. Наскоро поръчах от познат отливка на https://www.fragrantica.de/Parfum/Orto-Parisi/Cuoium-69923.html само за да си начеша крастата да го тествам.

# 440
Любимият парфюм на дъщеря ми е So scandal, и скоро разбрах, че е спрян от производство. Виждали ли сте го някъде да се предлага , и да е на разумна цена?

# 441
Любимият парфюм на дъщеря ми е So scandal, и скоро разбрах, че е спрян от производство. Виждали ли сте го някъде да се предлага , и да е на разумна цена?

Вижте тук https://parfium.bg/jean-paul-gaultier-so-scandal-parfyum-za-jeni … D0%B5%D1%80-80_ml

# 442
Аз обожавам парфюмите на марката Initio и си ги нося често.
Oud for Greatness Neo ми е любимият нишов парфюм за миналата година. Просто съм пристрастена към него. Муска и Парагон също.🤍

# 443
Не мисля, че сме показвали новите парфюми на Bottega Veneta, изглеждат фантастично.

# 444
Не ми харесват поставките.Предполагам,че не са част от дизайна на шишето или са такива,които се махат.
Елегантно шише и груба поставка - не си отиват според мен.

какво ви е мнението за Memo Paris? Вмомента в сайта им тече валентинска оферта 30 мл за $120,вместо $160.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 18:48 от Adoralova

# 445
На мен не ми харесват шишенцата на тези нови парфюми на Ботега Венета, идват си с поставките, но не са ми атрактивни. Защо трябваше да спират другите им парфюми, бяха прекрасни.

# 446
https://makeup.bg/product/515673/

# 447
Не ми харесват поставките.Предполагам,че не са част от дизайна на шишето или са такива,които се махат.
Елегантно шише и груба поставка - не си отиват според мен.

какво ви е мнението за Memo Paris? Вмомента в сайта им тече валентинска оферта 30 мл за $120,вместо $160.

Лично аз много харесвам парфюмите им. Тествала съм African Leather, Irish leather, Italian leather, Russian leather, Winter palace, Odeon... Имах 4 часа за убиване на едно летище и исках да си тръгна с целият им щанд.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:43 от LesMacarons

# 448
И аз съм страшен фен на Мемо.
Особено кожите им. Италианската е уоу!

# 449
Ами вие само Leather ми предлагате,точно тази нотка,която никога не искам да усещам на кожата си:)

Общи условия

Активация на акаунт