Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
И аз, от нова година насам, видях няколко дъна, ама те ми бяха омръзнали и все някакви остатъци, та се радвам, че ги разкарах.
От два дни се пръскам с L'Instant Magic Guerlain - няма такъв кеф! Но, на този не искам да му виждам дъното никога.
Това ми е най-любимият парфюм на всички времена както съм казвала тук, поне сто и педесет хиляди пъти. Имам си и малко от Елексира му, но него - само го миришем!

# 481
От два дни се пръскам с L'Instant Magic Guerlain - няма такъв кеф! Но, на този не искам да му виждам дъното никога.
Пробвах го от позната, на която също й е любим. В началото изобщо не ми допадна /въпреки че харесвам цитруси в ароматите/, някаква позната миризма, като още много други парфюми, но след час - два се превърна в нещо много нежно, ефирно и деликатно. Нещо което аз асоциирам със стандартния аромат Dove, в добрия смисъл.

# 482
Много му се чудя на този L'Instant Magic. Имам мостричка и тествам, но от два дни съм с хрема и не нося парфюми. Ще му се почудя още и може би ще го отстрелям за пролетно-летния сезон.

# 483
  • Враца
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-Magic-1106.html

Това шише признавам аз. В другите, макар първоначално да е същия аромат, аз долавям големи разлики.

# 484
# 485
  • Враца
Виж само, съставките им колко са различни.

# 486
Здравейте, някои пробвал ли е вече новият bulgari omnia crystalline ( EDP) ,който бил малко по различен от EDT.
Споделете мнение за аромата и най-вече трайността.
Аз си очаквам доставката,ноо нямам търпение Grinning
Иначе при мен EDT е доста нетраен,но пък много любим,затова скочих и на EDP Heart Eyes

# 487
И аз този пробвам.
То няма избор, така или иначе, особено пък като не познавам стария аромат, надали има някакво значение, особено като се добави и това че не се намира или ако се намери ще е на баснословни цени.

# 488
Здравейте,
Моля за мнение за Iris Malika на Chopard. Трайността и излъчването са ми много важни, освен аромата, разбира. Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря.

# 489
Нито излъчване, нито трайност. Мисля, че въпросът приключва тук.

# 490
Нито излъчване, нито трайност. Мисля, че въпросът приключва тук.

Благодаря Densi,
Желанието ми е за парфюм с хубав ирис или божур.

# 491
  • Балчик
Някой знае ли аромат, много сходен с L'Or de Torrente? Някое арабче? Днес долових този аромат много отчетливо. Абсурд да е оригиналът, защото беше в коридор на училище, сред ученици, в малък град. Едва ли някоя майка има това съкровище и го е харизала на детето си.

# 492
Сложна мисия са парфюмите с ириси Simple Smile много е писано през годините за ирисови парфюми и аз също съм повдигала темата, защото обожавам ириси. Автентичният аромат на цветето не е превъплътен в никой от познатите ми - или бие на сапун, или става дървесен или козметичен (пудрено-червилен). Чист наситен и излъчващ аромат на самото цвете не знам дали някога е направен, или ако е, то е спрян парфюм, неоткриваем на пазара или безсрамно скъп (примерно Ириса на Коуч).
Божур като че ли по- се намира, много харесвам цветето, но не и нотката в парфюм.

# 493
Някой беше споменал,че иска да си купи Sunshine,но много трудно се намира.
Има го в американския сайт на Amouage.
 https://amouage.com/products/sunshine-woman
Мисля, че преди няколко дни го нямаше.

Току що пуснах поръчка на

Бях го загледала преди дни,абсолютно сладурско шише и флорални елементи,каквито харесвам.Не ми е бил в топ листата за купуване,но сега виждам,че в сайта на Нордстром при покупка на парфюм на марката дават 3х5мл парфюми Halfeti Eau de Parfum, Halfeti Cedar Eau de Parfum and Halfeti Leather Eau de Parfum (видях кожа и съм сигурна,че и трите няма да ми харесат) Smile
Също така с покупка над $125 дават торбичка с подаръци и там виждам,че има няколко парфюмчета също.

Когато имам път към София, мога да ви донеса виалчетата (предполагам,че до лятото ще съм събрала една торба) и да си вземете който,каквото си хареса.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 04:08 от Adoralova

# 494
Дали новият Cartier Declaration EDP се появи в България?

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 10:07 от chilko

Общи условия

Активация на акаунт