Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ужасяващо силен, сладък, супер шлейфов парфюм. Трае и сред къпане при мен. Просто е чудовище, но не е за всеки такова чудо.

# 586
Sauvagе Edt ще е значи!  Аз съм го помирисвала Sauvage и от всичките мъжки тогава той най-много ми хареса, но не помня edt или edp е бил. Знам че тийна го е харесал също. Много ви благодаря! Flowers Hibiscus

# 587
Ужасяващо силен, сладък, супер шлейфов парфюм. Трае и сред къпане при мен. Просто е чудовище, но не е за всеки такова чудо.
densi, преди да натисна бутона "купи"" първо прочетох в блога ти за него .... Flowers Hibiscus

# 588
Дано съм уцелила темата! 😁
Моля да ми препоръчате хубави парфюми за мъж на 37 и момче на 18, че си имам двама рожденика другия месец и това съм им намислила! (Без Dior Sauvage, че и двамата го имат.) Благодаря! 🌹

# 589
Чудовищен и не мога да го дишам, много ми е неприятен този парфюм. Изключително натрапващ се аромат. Имам чувството, че нарочно такива аромати са и най-трайни.

# 590
densi, преди да натисна бутона "купи"" първо прочетох в блога ти за него .... Flowers Hibiscus
Поръча ли? Аз си бях обещала да не поръчвам нищо ,но нещо ме засърбяха ръцете...

# 591
Ако питаш мен Candy_girl , поръчах - необичайно се развълнувах.....

# 592
Честит! Ще се радвам да споделиш впечатления ,когато пристигне.Two Hearts

# 593
  • Бургас
Мака, ако харесваш Интенз кафе няма начин да не ти хареса и Тонката според мен, но този е по- хубав.Разкошни рози, сладки, пуловера ми още ухае на него с два спрея.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:07 от Bright Crystal

# 594
До Интенз Кафе не стигнах, но пък нали го сравняват с Делина Ексклузив ....та колаборация между него и Бакара, друг мой любимец, ми прозвуча някак много добре .....

# 595
  • Бургас
Не се надъхвай много за Бакара, при мен само началото леко е Бакара, ама пък знае ли човек при теб как ще е.Ще кажеш, да има прилики с Делина Ексклузив и с Хибискуса, но при мен си е най- много Интенз кафе.

# 596
Аз не усещам никакви рози в Интенз кафе , за това и ми харесва

# 597
Не мога да го дишам Арабианс Тонка. Нищо от Бакара не долавям в него, непоносимо, нагарчащо сладък е чак. Но това, което не ми понася е типичната нотка, която свързвам с арабските парфюми. Има я в почти всички Монтали и в някои на Мансера също.
Аз не намирам нищо общо между Интенз Кафе и невероятната, гладка и полирана Делина Ексклузив.

# 598
  • Sunshine state
Не мога да го дишам Арабианс Тонка. Нищо от Бакара не долавям в него, непоносимо, нагарчащо сладък е чак. Но това, което не ми понася е типичната нотка, която свързвам с арабските парфюми. Има я в почти всички Монтали и в някои на Мансера също.
Аз не намирам нищо общо между Интенз Кафе и невероятната, гладка и полирана Делина Ексклузив.
И аз така. Никаква Бакара не надушвам, започва ми рязко и тежко от самото начало и името много му подхожда - баш си има типичната арабска нотка в него. Не стигнах до цяла бутилка след мострата.

# 599
  • Пловдив
В момента за 16-17 годишни младежи масово купувам това
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Le-Male-Elixir-81642.html
Някаква мода е да се правят списъци с подаръци, практични са днешното поколение, че да не стават грешки.....

Общи условия

Активация на акаунт