Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Красавици, може ли мнение за

Ylang in gold ?

# 661
Здравейте! Искам да попитам, понеже се усъмних в последния ми парфюм , който получих подарък L'imperatrice ,закупен от лили и ми направи впечатление че на дъното е стикер, вместо да е гравирано в стъклото. Разрових се в парфюмите ми, и открих още няколко такива със стикер.. Това съмнително ли е относно оригиналността на парфюма, и защо едни са гравирани, а други са със стикер? Относно L'imperatrice, освен че е със стикер , пише и че е произведен в Италия, разрових се в интернет на почти всички пише страна производител Фрранция (или UK). Моля някой,който има парфюма да ме успокои ,че не е менте.

На моя L'imperatrice бутилката е гравирана и пише произведено във Франция. Но имам други оригинални парфюми, които са със стикер. Можеш да провериш дали е оригинален в Chekfresh.com

Дава ми грешка на партидния код error , за пръв път ми се случва и не знам..

На ръба съм да отида да им го връщам и повече да не пазарувам нищо от там
Пробвах и аз с твоя код, излиза грешка. Не знам какво да те посъветвам, не ми се е случвало до сега. Пробвай да го върнеш и виж какво обяснение ще ти дадат.

# 662
*moonstone*,
според мен, с подаръкът Ви - D&G L'imperatrice, всичко е наред. Ако го приемете такъв, какъвто е, ще се успокоите и ще можете да му се радвате. Lilly не продават фалшиви парфюми. Това е мое мнение, разбира се. Освен това, няма да Ви върнат сумата, или да заменят парфюма, след като е отворен. Опаковките постоянно се променят, а това, че дава грешка при проверка на кода, не означава задължително, че не е оригинален. Случва се, причините може да са много.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 21:04 от Magda Dimitrova

# 663
  • The Evergreen State
Този сайт с проверката на бачовете изглежда абсолютно любителски за мен, не бих му се доверявала. Не желая да разпалвам полемики тук, просто споделям мнението си Simple Smile.

Имам на мивката в кухнята от скоро течен сапун Mrs. Meyers Clean Day Compassion Flower, нямам идея дали се предлагат в Европа, ухае обаче много подобно на Chanel Chance. Давам си сметка как звучи това, Шанел на течен сапун но това е положението, на него ми напомня Smile.

Днес не нося парфюм но тези дни бях с YSL Parisienne.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 01:52 от Athena

# 664
Мерси за препоръката за Mrs Meyers - аз ползвам Basil, ще пробвам при следващата покупка Simple Smile
Chance ми беше парфюма през 2001-2002, ще има носталгия

# 665
  • The Evergreen State
Потърсих за Mrs Meyers, забранени са в Европа и други страни заради някакви вредни съставки. Разочароващо е донякъде защото ги представят като щадящи за кожата продукти. Няма и никаква Госпожа Маерс, това е просто бранд, създаден от конгломерат притежаващ марки за почистващи препарати. Есенциите им са приятни обаче, чисти и нежни.
За да не е напълно встрани от темата - днес бях с Shalimar Philtre. Добре ми беше с него, двете пръс усещах през целия ден.

# 666
Красавици, може ли мнение за

Ylang in gold ?

И аз моля за мнение за този, както и за Ylang in Gold Nectar. Като цяло какви са парфюмите на M.Микалеф? Натегнати ли са или по-тихи?

# 667
moonstone, най-добре е да опитате да върнете парфюма, ако вече сте негативно настроена. Няма да ви носи нужното удоволствие. Не вярвам в Лили да предлагат ментета, пък и сайтовете за проверка отдавна не са гаранция, но все пак- решението е лично ваше.

Парфюм за деня https://www.fragrantica.com/perfume/Giardini-Di-Toscana/Almafolia-87933.html
Слънчева тубероза с точната доза ванилия, разкош Heart

# 668
moonstone, най-добре е да опитате да върнете парфюма, ако вече сте негативно настроена. Няма да ви носи нужното удоволствие. Не вярвам в Лили да предлагат ментета, пък и сайтовете за проверка отдавна не са гаранция, но все пак- решението е лично ваше.

Парфюм за деня https://www.fragrantica.com/perfume/Giardini-Di-Toscana/Almafolia-87933.html
Слънчева тубероза с точната доза ванилия, разкош Heart
Благодаря! Аз приключих вече с драмата, установих че всичко е наред! Тук всички са много отзивчиви!

# 669
Момичета, нужни са ми няколко мнения за Tutu Gritti- от уикенда насам не ми излиза от главата, много ми хареса и е чудовищно траен. Блотера ухае пореден ден.
Някой да ми каже, че не ми трябва, моля ви Joy

# 670
Момичета, нужни са ми няколко мнения за Tutu Gritti- от уикенда насам не ми излиза от главата, много ми хареса и е чудовищно траен. Блотера ухае пореден ден.
Не разбирам защо не си го поръчала още? Laughing

# 671
Вчера мислех да споделя че имам мостра на Делина Ексклузив и като я пробвах и ме обзе еуфория и толкова ми хареса. Обаче като знам че ще получа същия въпрос като горния и си замълчах. С тези слаби ангели, само това ми трябва 😂😂😂
Парфюма е много хубав, само не знам защо го оценявам чак сега след 4 проби 😅

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 04:34 от Lale_Lili

# 672
Не ти трябва, Смарти. Стои далеч. Пробвай отново, и после пак на кожа. Досажда бързо, не е изпипан, и като цяло марката не е от добрите, бързо ги разкарват.

Заредени са новостите на Ланком и Армани. Новият Трезор Черна ванилия е разкош.

Лили, не ти трябва! Невероятен е, аз го обичам страстно, но стои добре само при голям студ, а той мина. Досажда след две носения и не можеш да го сложиш пак, защото се набива в носа и е супер тежък и не развиващ се. Трябват ти до 10 мл., които ще търкаляш няколко зими.

# 673
Ето този разумен глас чаках хахах Пробвах го на кожа, стои мазен и доста нахален, интересно че у дома не бяха впечатлени, а на мен ми влезе под кожата. Ще наместя парите в нещо друго, благодаря ти Денси Heart

# 674
Ти си го пробвай пак с хубави носения на кожата, в Дъглас го има за тестове и разносвания, просто не бързай да извадиш парите, защото после няма махане. Вземи и ти отливка.
Лили също да потърси 10 мл.

Общи условия

Активация на акаунт