Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 60 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Новият Tresor не ме впечатли. Не е лош, но го пробвайте преди да го купите. Предишни версии повече ми харесват.
Новият Idole също ми е крайно невпечатляващ - някаква смесица между всички предишни версии.

# 721
Здравейте,някои има ли мнение за Musk 07, swiss arabian ? Blush

# 722
  • BG-DE
Новият Tresor не ме впечатли. Не е лош, но го пробвайте преди да го купите. Предишни версии повече ми харесват.
Новият Idole също ми е крайно невпечатляващ - някаква смесица между всички предишни версии.
Подкрепям, и за мен двата нови Ланкома не са впечатляващи. Същото е мнението ми и за новия My way Ylang, който ми напомня на шампоан, не е лош но като фен на серията този ми е много безличен.

# 723
Направо ме нави,май ще правя поръчка в сайта на Ланком.Другаде не го намирам из Бг сайтовете. А уд усеща ли се много или е помосим?
Не, не се усеща много уд. В София парфюма го има в Леро, предполагам и навсякъде вече. Не поръчвайте насляпо скъпи парфюми, пробвайте първо. Не е нищо уау, иновативно и несрещано, но е хубав парфюм с доста ванилия. Иначе си е Трезор, веднага си личи, че е от семейството.

# 724
Честита Баба Марта 🍀 Денси, кой от парфюмите им е по-женствен?
Днес пробвах всичките парфюми на Jusbox в Елинор. Много са изпипани, почти няма слаб парфюм, красиви флакони, капачки и идеи. Вдъхновяващ бранд.
Купих последния Carioca Heart Джусбокс и съм супер щастлива. Невероятно сладко манго, разкошен парфюм.

https://www.fragrantica.com/perfume/Jusbox/Carioca-Heart-85950.htm

# 725
А дали някой тества новия Alien Extraintense?
Видях добра цена за него, но на сляпо съм си обещала да не поръчвам.
Аз, днес, на хартия.
Не мога да кажа, че съм впечатлена, но не е и лош. Приятен, виждам го за по-високи температури.
Наистина няма какво да се каже за него. За мен, е напълно излишен фланкър, който не буди абсолютно никакви чувства.

Но защо... ах, защо, реших да пръсна на китките си преработеното издание на Crystal Noir! 😖
Подведох се, че пише като водещи нотки касис и тубероза. Направо си представих, че ще е амброзия някаква, а то отрова. Не касис, а татул!
В първите 5 минути се заблудих, че няма разлика с ЕДП от едно време... има, голяма. Добре, че аз имам от старото.

Изобщо, на дизайнерският парфюмен фронт е скука невероятна. И да иска човек да си купи нещо, няма.😐

# 726
Благодаря за споделянето, Аризона!
Ще се ориентирам в такъв случай към стари парфюми, които винаги съм искала да имам.
Щом новостите не впечатляват аз лично се насочвам към миналото. 😍

# 727
  • виртуално
Напълно съм съгласна с Аризона за  Alien Extraintense ... поръчах мини от нотино.
Нищо ново или различно, разпознава се че е от семейството  ... бих го нарекла изтърсака на Alien

За сметка на това съм възхитена от Angel Stellar и купих 25мл звезда.
Като човек, който никога не е харесвал или носил ангели , за мен този парфюм е разкошен.
Всъщност мнението ми говори, че явно са развалили и него и би се харесал само на непочитател на линията

# 728
Препоръки за свеж, издръжлив парфюм, но все пак женствен/дълбок? Немога да опиша точно.
Dior J'adore ми харесва много, но нямам.
Мога да опиша това което НЕ обичам. Сладки. не обичам сладки парфюми, или има напоследък едни, които ми миришат на печени сладки ..., захар. Или подобни на мъжки одеколон.

Мисля, че ме привличат розите, забелязала съм го в няколко от тестера, които вече не помня ... затова тези привлякоха вниманието ми. Сладки аромати ли са?

https://douglas.bg/lancome-la-vie-est-belle-rose-extraordinaire-conf-79097
https://douglas.bg/lancome-la-vie-est-belle-gold-extrait-conf-75963

Вчера бях споделила, че парфюмите не се задържат по кожата ми. Бях свикнала с това, но като го написах реших най-накрая да потърся в Google. Причината било суха кожа ... Препоръчано е навсякъде мазане с олио за кожа или хидратиране на кожа с лосион за тяло. Пробвах с лосиона по шията си и доколтето си.
За пръв път почуствах усещане за поливане по шията си след пръскане. С една дума до сега аз като съм пръскала по шията си, псрфюмът е отивал във въздухът като ароматизатор и не е попивал в кожата ми, а само в дрехите ми (защото са тъкан )

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 08:34 от AniNe

# 729
AniNe, посочените парфюми изобщо не ги свързвам с определението "свеж" и за мен са сладки.

# 730
Препоръки за свеж, издръжлив парфюм, но все пак женствен/дълбок?
Скрит текст:
Versace Pour Femme Dylan Turquoise

Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her

Препоръчвам да тествате тези двата.
Първият е с лека и съблазнителна тропическа атмосфера, а вторият ще ви води по страхотна и нежна розова пътека.

Вчера бях споделила, че парфюмите не се задържат по кожата ми. Бях свикнала с това, но като го написах реших най-накрая да потърся в Google. Причината било суха кожа ... Препоръчано е навсякъде мазане с олио за кожа или хидратиране на кожа с лосион за тяло.
За този проблем си купете това (без мирис е) и намажете малко количество върху зоните с пулс на шията, изчакайте да попие и след това се напръснайте с парфюма.

# 731
Ла Ви серията за мен са си точно сладки, на прегорен карамел ми миришат.
Аз бих предложила Boucheron Place Vendome, но може да е труден за намиране за тест.

# 732
Аз напоследък раздадох доста парфюми на приятелки. Нямам любимец в момента. Изкарах нещо КОВИД ли не знам, вкусът и обонянието ми са странни. Получих подарък Jean Paul Gautter Gaultier Devine и не мога да го подуша. Снощи си купих от Дъглас Кристалин аметист на Булгари, защото имах ваучер и от месеци мислех да си взема едно шише от 30 мл, но отново не успях да го подуша. Просто си го знам от години и имам хубави момински спомени. За пролетта имам и почти пълно шише Фламенко на Монегал, ще му дам още един шанс преди да го подаря и него. Много ми е цитрусов.

# 733
Dareland - Благодаря, директно отпадат.

LSF MCMXIV - Записвам си Simple Smile Погледнах описанието на вазелина. Виждам, че идеята е точно хидратиращ. Май не е лесен за откриване. Благодаря за препоръките.

неви86 - От ковида загубих обоняние за някои неща и парфюми и не ги усещам изобщо. Затова съм ги подарявала.

# 734
  • на последния етаж
За новия Idole Power какво ще кажете? Все не успявам да го тествам.

Общи условия

Активация на акаунт