Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 882
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте Hug.
Да взема да се запиша в новата тема,че може и да свърши докато аз се наканя Mr. Green.
Мира,честито ти момченце stork-boy.
Гита,поздравления за темата smile3501.
Килограмите,аз съм много доволна от килограмите качени през първата бременност (15 кг.) и още по-доволна от свалянето.Още в болницата свалих 10,а един месец след раждането още 10 и бях 45 кг.Надявам се и с тази бременност положението да е същото.Елхичка,и аз ям каквото ми падне и нямам изграден никакъв хранителен режим.А движението ми е единствено разходките с Дани.Друго нищо не правя Embarassed.
Зимафлуора,аз не съм пила,но на Дани цяла година му давах.
Днес и аз съм на преглед и съм много щастлива,че ще видя бебо newsm44.
Надявам се лекарката да си отвори душичката и да вземе да ми каже,какво е бебчето.Ей,голямо любопитство ме е обхванало,ама покрай вас може ли друго да е Laughing.Утре ще пиша как е минал прегледа.
Чао от мен и приятен ден  bouquet.

# 106
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз лично съм против флуора. Преди бях чела, че на запад даже го отричат, тъй като не е сигурно, че се натрупва само в зъбите.

Момичета, след малко съм на консултация. Мисля да си прося гинекологичен преглед заради течовете ми. Стискайте палци, че ме е шубе от самия преглед заради контракциите ми. А днес ще си разбера резултатите от взимането на кръв и урина.

# 107
  • Пазарджик
елхичка, честно казано лично не познавам никоя мама дето да е носила бебешорчето в слинг, но в кърмаческия подфорум има много интересни теми за върщането към природата като например хранене на повикване, носене на бебето - в слинг, цедилка и т.н., естествената хигиена. Изобщо много интересни неща. Аз съм си записала няколко адреса и ако ви интересуват мога да ги пусна тук. Ако не, който го интересува може на лични да ми пише и ще пратя цялата информация, която имам  Hug Иначе за носене в слинг на новородено абсолютно е възможно, поне според писанията в нета. Това е един сайт на немски точно по този въпрос. Има различни начини на носене, както и описание на начина на връзване на плата. Ако не знаеш немски - вляво има BABYS TRAGEN -> TRAGEWEISEN ще ти се отвори страница, в която са описани начините на носене. Първите два - WIEGE и KREUZ-WIEGE са именно за първите седмици. Ако отидеш на KREUZ-WIEGE долу има линк подчертано с оранжев фон BINDEANLEITUNG - там има описание с картинки как да се направи люлката. Ох, дано не съм ви объркала много  Blush

# 108
  • Pb
Мимсат, благодаря ти за разясненията, защ. и една дума на немски незнам. Да, общо взето, кърмаческия редовно го преобръщам и темите, за които говориш, като топъл хляб ги гълтам. А ти имаш ли слинг или тепърва ще се сдобиваш? Аз мисля да си направя един от тензух, но тук в Пл незнам къде продават от безвредната боя.

# 109
  • Златна Добруджа
Мира, честито момченце  Hug
Гита, стискам палци  Peace
Гледам говорите за свалените килограми при раждането. За мое съжаление аз съм от тези, които свалят малко /само 6 кг от натрупани 16/  ooooh! Останалите 10 останаха лепнати за мен, може би за около половин година успях да ги сваля.
Мен сега едни мисли са ме налегнали - нали ще имам първокласник, двоумя се за училище и най-вече какъв учител ще му се падне. Даже преподавателят за мен е по-важен, отколкото училището. В главата ми е каша  #Crazy

# 110
  • Pb
Мимсат, разгледах сайта! Супер е!!! И друг път съм влизала в него, но нали неразбирам и не се справих. Картинките са чудни, дори и без текст, всичко ми е ясно! newsm47 Много съм щастлива!

# 111
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега си разглеждам март-априлските теми и се сетих да ви питам: това с вестителките кога ще си го решим кой да бъде? Или по-скоро кой иска да бъде? Знам, че е рано още, но сега се сетих да питам.

Ментина, аз от сега се чудя и мая, при положение, че имаме една година за размисъл. Най-лошото е, че Констанца от сега не иска да ходи на у-ще.

# 112
Смайли, лекциите за кърменето ги води, една мн. симпатична мама от Ла Лече Лига (незнам дали си чувала за тази организация, но в кърмаческия има инфо за нея). Лекциите на ЛЛЛ се организират само в Пл, но пък времето вече се оправя и е чудесен повод да си направите разходка до тук.
елхичка, аз съм кърмила година и кусур. Надали има нещо, което да ме научат на лекциите на ЛЛЛ.
Благодаря за поканата все пак. До Пловдив ще дойдем, макар и по друг повод.

# 113
  • София
Аз лично съм против флуора. Преди бях чела, че на запад даже го отричат, тъй като не е сигурно, че се натрупва само в зъбите.

Момичета, след малко съм на консултация. Мисля да си прося гинекологичен преглед заради течовете ми. Стискайте палци, че ме е шубе от самия преглед заради контракциите ми. А днес ще си разбера резултатите от взимането на кръв и урина.

Ами,незнам дали го отричат тук флуора,ама още бяхме в болницата и акушерката дойде с една опаковка Зимафлуор и ми каза "от 10-я ден започваш да му даваш".След това и педиатърката му изписваше флуор,та така докато направи 1 годинка го е пил.
Не се притеснявай,всичко ще бъде наред с прегледа Peace.
Мимсат,много готин сайт.Сега се заравям да чета за слинговете.Аз още Дани като беше малко бебче търсих подобен сайт,но нещо не попадах на подходящия.Благодаря ти  bouquet.

# 114
  • Златна Добруджа
Гита, той и моят синковец не иска, още повече, че е на предучилищна и знае що е то чин и черна дъска, ама няма искам-неискам  Mr. Green

# 115
  • Pb
Смайли, чудесно си се справила! Мн. искам да храня пълноценно мъника, т. е. да е на кърма възможно по-дълго, нали ще ми е за пръв път, притеснявам се...и ходя къде що говорят за кърменето и проблемите, свързани с него.

# 116
Мира,честито ти момченце stork-boy.
Гита Ог, поздравления за темата, откъде намери тези букви? Супер са!!А за прегледа и изследванита не се безпокой, всичко ще е наред. Стискам палци.
Относно килограмите, преди около 2 седмици бях някъде +4, но ми се струва 4е вече съм +8  Whistling .
Честно ви казвам постоянно хапвам нещо  Blush , независимо дали съм гладна или не. Иначе днес се обадих за изследванията си на кръв и урина, всичко е ок Grinning а и минаха 2 седмици откакто ми правиха БХС и никой не ми се обади...значи всичко е наред.  baby_neutralДано не са ме забравили Sad Sad Sad !! Забравих да питам каква кръвна група и rh съм doh

# 117
ЛЕЛЕЛЕ, колко много сте изписали от сутринта Laughing

Аз не мога да смогна да се включа, имам безумно много работа и вече ще откача тотално.
Нямам време да мисля за нищо друго, говорите на всякакви теми, а аз дори и немога да се включа в тях, защото ми е много натоварено
Опитвам се да не се впрягам много, но за съжаление няма кой да свърши всичко вместо мен.

Надявам се утре да мога да се включа!

Приятна следобед  bouquet

# 118
  • София
Айде пак честито на мамите разбрали пола на  newsm30 newsm32 Hug аз ще си чакам незнайно до кога! Гледам,че почти всички сте минали на Фетална а аз ще ходя чак на 18.04. струва ми се много късно а доки казва,че тогава било идеално newsm78 аз не мисля така но : това е! Още  чакам да усетя  бебо да мръдне ама и това няма Sad а преди седмица знам,че беше то:(   и сега ми е гадно ...... снощи ми се стори нещо но май не е било то не знам!Днес малко поизлязох,ходих до работата и там ме заболя коремчето този път вдясно Sad разкара ми за 15 мин и си тръгнах.После се разходихме малко с Adriana_d и ето ме сега на линия ще поседя малко пък после ще си полегна да поотпочина.Но вас не може да ви изчете човек  Mr. Green

# 119
  • Пазарджик
Радвам се, че съм помогнала с информация  Hug

елхичка, нямам си, но мисля да се снабдя съвсем скоро. Ако в БГ не намеря нещо подходящо, смятам да си поръчам от Германия - двете ни сестри учат там, тъй че ще донесат, няма къде да ходят  Laughing Но честно да си призная не съм търсила нищо сериозно.  Blush Все си мисля, че има време, а то половината мина без да се усетя  Grinning Аз исках да те питам за тези курсове - какво предстваляват, какви са темите, кога се провеждат, колко често и колко струва, защото много ми се ще да дойда - ей го где е Пловдив, на 20 мин от тук. Много ще съм ти благодарна за малко инфо.  Hug И аз искам да кърмя колкото е възможно по-дълго и искам да съм подготвена поне до известна степен.

Общи условия

Активация на акаунт