Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 896
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Ланкър, планините Овнерог
Брей, много пишете, бре! Гледам за килограми си говорите. С предната бременност качих 35кг, с раждането свалих 13кг., а другите...........
Мира, честит младеж!

Благодаря на всички за милите думи относно първия ми опит в правене на теми. Важно участие има Мегита/ с любезното съдействие на..../. Ако някъде съм объркала, приемам забележки.

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 13:36 от Гита Ог

# 91
  • вкъщи
мира казвай,4е и нашия тати препира за филм4е.а колко пари ти взе?аз хем утре съм там,ама нямам търпение.

# 92
  • Бургас
Ами кой да пита за филмче хем си казах че няма да забравя нищо ,ама след два месеца пак ще ходя  и тогава ще искам евентуално когато е по голямо.
А за прегледа ме гледаше на 2Д в началото после превклюваше на 3или 4 Д не знам за първи път ми е ама има разика от едното и другото даже ритниците се виждат.
Взе ми 70 лв ама вие питайте за диск сигурно няма да ви откаже много е мила мадамата а и така ми се радваше че мие трето дете че повече  за това говорехме.Ама много му се смя на мъника че не спира на едно място и и размазва образа.

# 93
.... Всъщност Гита Ог -  днес си точно наполовина - остават ти 140 дни....

Вярно, бе, не бях забелязала!

# 94
Adriana,аз доколкото знам ако не работиш трябва да се регистрираш в бюрото по труда и тогава имаш право не на 2 а на 1г майчинствол

# 95
  • Pb
Ей, Гитка, чудна темичка! Майсторка си! Не си видях момченцето до моето име, но пък толкова бързо изписваме темата, но на другата си го искам  Mr. Green

Аз с моите кила съм около +4, храненето ми е под всякаква критика (въобще не подбирам храната, плодове не ми се ядат), движението ми е почти на 0. Но в петък съм на гимнастика за бременни, ще ни показват и техники за дишане и незнам още какво си... Вчера бях на първата лекция. В интерес на истината 90 % от материала вече го знаех (но не съм очаквала и друго), но ми действа добре. Още повече, че и татито е неотлъчно с мен (и то доброволно, златен ми е), та е мн. ценно и той да е информиран и да ме подкрепя, когато му дойде времето, а не примерно да ме пита защо не даваш вода на бебето и да ме упреква, че е гладно, само защото е на кърма. Смайли, лекциите за кърменето ги води, една мн. симпатична мама от Ла Лече Лига (незнам дали си чувала за тази организация, но в кърмаческия има инфо за нея). Лекциите на ЛЛЛ се организират само в Пл, но пък времето вече се оправя и е чудесен повод да си направите разходка до тук.

Мариетка, защо ви бяха забранили половите контакти - нали и ние сме на сухо, та ми се ще и нашета забрана скоро да отпадне?

Мимсат, знаеш ли слинга дали може да се ползва и за новородено? В сайтовете чета, че има пози за новородени, но все още не съм срещнала мама, която да го е поставяла в слинг от самото начало, а на мен ми се вижда мн. удачно така да си го нося още от изписването.

# 96
Честито момченце, Мира!   bouquet

# 97
  • ГОре на черешата...
Елхичка, в първите два месеца чат-пат имах зацапване и в самото начало доки не даваше...пък и мен ме беше страх. Сега все се канех да питам, ама все забравях Crazy...Обаче днес вече мъжо настоя Twisted Evil.

Мира, честито ти мъжленце  bouquet! Май после трябва още едно да родиш, да оправиш семейния баланс Wink!

# 98
Мира честита ти мъжка рожба! smile3501 smile3503

# 99
Браво Мира, честито момче. Hug

# 100
  • Pb
Мирка, да ти е честит мъжа!  Hug И вкъщи е предимно мъжко царство, но пък лошо няма!!!

Цитат
в първите два месеца чат-пат имах зацапване и в самото начало доки не даваше

Ехе, значи сходен проблем. Това ме окуражава, че и на моята улица ще изгрее Слънце Party

# 101
Не си видях момченцето до моето име, но пък толкова бързо изписваме темата, но на другата си го искам  Mr. Green

Готово!

# 102
Ихаааа вие се развихрихте бре мами – не мога ви насмогна Shocked

Мамчета,искам да ви питам някой пие ли флоурни таблетки,че много изчетох по темата и съвсем се обърках???
И каква вода трябва да пем изворна или минерална???? newsm78
За минералната вода http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86227.msg1491615#msg1491615
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86227.msg1491623#msg1491623

За флуора – не давам нито на детето(даже пастата за зъби й е безфлуорна) нито аз взимам и мисля така да си остане Wink

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 14:14 от Slavi

# 103
  • Pb
Благодарско, Гита за момченцето със сладоледа!

Абе, за флуора, не съм си поставяла за цел да чета, но знам, че го в последно време го отричат, както и даването на децата на т.н. флуорно мляко. Ще взема да се разровичкам малко...

# 104
Благодаря ти Slavi информацията която си ми дала е много ценна newsm10

Общи условия

Активация на акаунт