Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 899
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
А при мен само кръвната група пишеше и изглеждаше по същия начин като изследването за кръвна група и вече съвсем си мисла че нещо е объркала тази мойта лекарка #2gunfire

# 76
  • Пловдив
Момичета вече понякога ме мързи да ходя на работа EmbarassedИскам да съм си в къщи и да си почивам.Чувствам се доста изморена-а ова е началото още....

# 77
Мамчета,искам да ви питам някой пие ли флоурни таблетки,че много изчетох по темата и съвсем се обърках???
И каква вода трябва да пем изворна или минерална???? newsm78

# 78
  • София
Няма да се отчайваме. Не сме дебели, а бременни, както казва мъжа ми(той да ме успокоява).

Е, да, ама като родиш, и изглеждаш като слон, никой не те успокоява (изключвам близките), а всеки казва - виж каква дебелана, кой знае колко ли е била като бременна Close.

Аз при раждането свалих само 5-6 кила, при положение че Лазар се роди 4.100кг, така, че не ме успокоява репликата - споко, при самото раждане се сваля.  Знам го аз това сваляне, полсе още 17-18 кила как се свалят само аз си знам Mr. Green

# 79
Момичета вече понякога ме мързи да ходя на работа EmbarassedИскам да съм си в къщи и да си почивам.Чувствам се доста изморена-а ова е началото още....
и мен  Blush
а за килата незнам, аз идея си нямам колко съм качила newsm78

# 80
  • София
Мамчета,искам да ви питам някой пие ли флоурни таблетки,че много изчетох по темата и съвсем се обърках???
И каква вода трябва да пем изворна или минерална???? newsm78
Аз лично пия изворна вода - нали уж е по-щадяща за бъбреците, които без това са доста натоварени в този период, а пък имам и песъчинки, за които пия Неоренал, така че смятам че изворната е по-добрия вариант.
А за тези флуорни таблетки за Зимафлор ли става въпрос. Една зъболекарка ми ги спомена, че трябва да се взимат като се роди бебето, както ние така и то, за да се заздравят зъбите.

# 81
Леле мами, плашите ме  Shocked!!!! А‌ и не знам дали си въобразявам, но като чета за надебеляване огладнявам безобразно  newsm22 Joy и неконтролеруемо Joy, нещо което до днес не ми се беше случвало  Laughing....Няма да станем дебели (‌въпреки че сме бременни в годината на свинята  Animal Pig  hahaha)...Ще си останем елегантни до края  smile3521 !!!!

# 82
 Jujka, и аз изживях същото и сега много се пазя и на мен така ми говореха, но свалих само 5 кг от раждането, останалите 20 така и не успях да ги сваля напълно  Embarassed

Megi, разбирам те аз съм си в болничен от както разбрах, че съм бременна и мислъта, че сега можеше да съм на работа ме ужасява  Naughty

Какво става с Констанс? Айде по бързо да влиза и да пише какво е станало вчера!  Hug

# 83
ами Loni да за Зимафлор става на въпрос.на мен пък ми казаха че докато съм бременна трябва да ги пия,но в нета изчетох противоречиви мнения за тях и май няма да ги пия.

# 84
Миналата бременност пих Зимафлор, но тази, не. Все още никой не ми ги е предписал, пък и сега ходя при други лекари. Наистина има много противоречиви мнения.

# 85
Жужи, направо съвсем ме отчая. Моя приятелка ми каза, че е свалила 10 кг, още при самото раждане и аз не се притеснявам много. Обаче като събирам мнения от вас взе да ме тресе шубето за тези кила.
Е добре, де като имам вълчи апетит от няколко дни КАКВО ДА ПИЯ или с какво да го залъгвам този апетит, щото си мисля, че ще изям клавиатурата вече???? #Crazy

# 86
. Моя приятелка ми каза, че е свалила 10 кг, още при самото раждане и аз не се притеснявам много.

И аз толкова свалих, но както вече писах бях качила повече от 30. Индивидуално е.

# 87
Мами,само да питам-всички ли работите?Аз не работя и се осигурявам сама здравно и като питах във форума за майчинството счетоводно,ми казаха, че няма да взема нито еднократна помощ при раждане , нито ще ми изплащат някакви пари за след раждането.Аз бях чувала,че ако не работиш, получаваш майчинство 1 год. newsm78
Много е смотано с тези закони,нищо не разбирам.Вие имли ли сте подобни познати или ако имате представа моля обяснете ми.

Добре, че поне бебо днес здраво ме рита, та си разсейвам мисълта от тези държавни глупост Wink

# 88
  • Бургас
Хей ето ме и мен върнах се от прегледа и съм на седмото небе.
Слагайте ми син щъркел у нас пак ще наделяват мъжете.
От прегледа съм много доволна не ме мота излишно и гледаше всичко жената аз я питах за всичко което бях чела и сърцето чухме много добра сърдечна дейност а и още нещо с една седмица сме по малки но то при мен винаги е така все са по дребни и се раждат по рано.
Таткото е много щастлив но и той и аз бяхме сигурни и този път какво ще  е детето а татито и трите пъти позна.
Изписа ми някакви витамини и Зимафлор и смятам да ги взимам защото с малки деца и две бремености а сега и трета една след друга трябвало да се подсилвам.
И така засега това се сещам после ще пиша още ако се сетя.
А да не спря да рита и да се върти това бебе а още при първото появяване на екрана си показваше мъжките атрибути,не сме от срамежливите.

# 89
Мира, честито ти мъжле  bouquet
Олекна ми, че някой вече има впечатление. Я кажи сега на 3 или 4Д го гледахте бебето? Коремно или вагинално?Хубаво ли се вижда, колко струва и дава ли нещо друго освен снимка?
Хич не съм любопитна...  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт