Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 879
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Гита и аз не ги виждам човечетата.
А колкото до щъркела и аз не и свалям мартениците докато не видя ито летящ.
 Di83 Честито и на теб за мъжлето  bouquet И някой каза че тази година е мъжка-може и парав да се окаже.
Сега изчезвам че мама ще ми купува бременни дрешки за попдарък.

# 211
  • Пловдив
Di83 желана котана имаш значи  Laughing
аз ходих на лекар. каза ми да си почивам и да не правя секс. не ми изписа лекарства, нищо нередно не се виждало.  newsm78
Да,много е търсена мацката.
 Ние не правим секс от 7-ма седмица.Все има проблеми,а аз освен да почивам друго не правя.

# 212
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита и аз не ги виждам човечетата.

Разбрах къде е причината-сървърът, на който са качени, в момента няма нет и за това не се виждат.Иначе съм ви наслагала човечетата, да си знаете.

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 16:23 от Гита Ог

# 213
Di83,честита ти мъжка рожба! smile3501
Много станаха мъжете! smile3521

# 214
  • гр.Пловдив
Зравейте момичета,върнах се на работа и нещо не сколасвам да пиша. Честит рожден ден Меги!  bouquet В подлеза на Тримона има весели неща(дано не си тръгнала още)   Мами наистина си мажете гърдите и особено зърната, ужасно е когато са напукани, а трябва да кърмиш. На мен най-много ми помагаше обикновеният дефламол-да е жива и здрава акушерката, която ми го каза. Hug

# 215
Тони,защо не запишеш още 1 час за ФМ при някой др.лекар.Не е казано,че се прави само 1 път.Хем ще видиш бебо повече пъти,хем ще имаш 2 мнения,хем ще си спокойна, че няма да е късно.Кога си при твоя лекар,за утре ли остана?

# 216
  • София
Di83, честито ти момченце.
А ние от София, ако чакаме да видим летящ щъркел тук, то сигурно ще си останем с мартениците до другия първи март.  Laughing Аз мисля да сваля моите като дойде официално пролетта - демек другата седмица и да ги окича на някое цъфнало дръвче.

# 217
Права си Loni и аз др. седмица ще закача моите Joy Joy

# 218
  • Златна Добруджа
Здравейте отново  Hug
Най-накрая след много ходене се прибрахме, ама как да си стоя вкъщи в такова слънчево време  Mr. Green
Janettt, дори не знам какво да ти кажа. Всичко е безмислено.

Прегръщам те...
Марианамама и Ди83 - честити ви момченца  Grinning Много зетьове, много нещо  Mr. Green
Аз да се отчета - на бебка всичко й е наред, но майка й е успяла да качи цели 2 кг за 1 месец, така че вече съм +4  Twisted Evil Но и аз като една приятелка ще се успокоявам, че на кантара се качам облечена и обута и това е поне 1 кг отгоре  Mr. Green
По въпроса за вестителките - и аз мога да стана, имаме нет вкъщи. Може би ще е по-добре на мен да ми се обаждат мами с термин от средата до края на август, защото аз съм определена за 10-ти, но лекарят ми каза от 03-ти - всеки ден да очаквам включване.

# 219
  • София
Тони,защо не запишеш още 1 час за ФМ при някой др.лекар.Не е казано,че се прави само 1 път.Хем ще видиш бебо повече пъти,хем ще имаш 2 мнения,хем ще си спокойна, че няма да е късно.Кога си при твоя лекар,за утре ли остана?
Да преди малко се чух с него и се разбрахме утре към 17.00 да ходя! А за това дали да си запиша час за по рано и някъде другаде съм го мислила newsm78 но не знам къде.... а и не знам дали има смисъл ако не е късно за тогава когато имам! Забавих се да ти пиша,че ходих до аптеката да си взема МАгнерича ,че свърших! ЗА мартеничките и аз смятам да ги свалям др седмица....то ако чакам щъркел Simple Smile А това кой кога ще роди.......Simple Smile Доки ми каза юли сакчето да ми е готово Simple SmileСега отивам да омеся една каймица за кюфтенца и пак съм при вас Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 16:55 от dimianki

# 220
Marianamama,да ти е честит мъжа,няма нищо по-хубаво от това че е здрав! smile3501Споделям радостта ти и я пожелавам вяка мама да я усети  love001
И от мен честито.  dancing

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 16:57 от sladkish4e

# 221
Janett, много съжалявам, наистина случилото се е ужасно. Знам че, каквото и да кажем е без значение и се надявам бързо да намериш сили да продължиш напред. smile3518

# 222
Благодаря ви за подкрепата и ви прегръщам силно.На 06.04 сутринта след двуседми4ен престой в болница ми се спукаха водите и трябваше да родя малката бебка,след което взеха проби от плода и плацентата,за да направят посявки за бактериологи4на или вирусна инфекция,но се оказа 4е няма такива.Лекарят ми(на които безкрайно вярвам,за тези които са от Пловдив-др.Минев)ми каза 4е на този етап не може да си обясни слу4илото се.Изписа ми лекарства,за да не се повтори този ад следващият път.Според него след 2месеца можем да запо4ваме пак с опитите.Имам едно вапрос4е-ако някоя от вас е преживяла подобно нещо,моля да ми каже след колко време е забременяла отново.Благодаря ви още веднъж.

# 223
Имам едно вапрос4е-ако някоя от вас е преживяла подобно нещо,моля да ми каже след колко време е забременяла отново.Благодаря ви още веднъж.
Мила не се притеснявай.Това е съдба. Аз за щастие не съм преживявала такъв кошмар(и дай Боже да не преживея), но моя колежка ми обясняваше за подобен проблем. Каза, че дигнала някакъв компютър в 3-ти месец и направила спонтанен аборт. Веднага започнали опитите и един  месец след спонтанният аборт  забременяла и сега има едно много сладко момченце Мартин на 2 годинки. Желая ти успех и много сбъднати мечти.  Hug

# 224
  • София
Жанет наистина вярвай,че всичко ще е наред и не губи надежда,че радоста ще те връхлети много скоро! Hug Heart Eyes Аз забременях много трудно ..... правихме опити близо 7 г. и все нищо и нищо Sad и когато се бях отчаяла,че няма да стана никога мама Sad,след няма и 3 месеца забременях  Peace и не можех да повярвам,че това се случва! Така,че  миличка горе главата високо Simple Smile и всичко ще се подреди! Hug

Общи условия

Активация на акаунт