Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 890
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Janett,каквото и да ти напишем то едва ли ще те успокои,но знай че имаш нашата подкрепа.Искренно съжалявам за това което ти се е наложило да преживееш Sad Weary
Janett, мила, много съжалявам. Прегръщам те  Hug

Това са и мои думи......

# 196
  • Пловдив
честито на рожденничката,да е жива и здрава и много щастлива.
Janett,мила,много съжалявам за загубата ти,всичко ми се преобърна като прочетох.
Аз миналата събота бях на преглед и лекаря ми каза,че от контракциите се е получило малко разкритие и от тогава само за лоши неща си мисля.Дано на ни коя мама не и се случва нищо лошо.

# 197
  • вкъщи
много съжалявам за загубата на janett!

# 198
Marianamama,да ти е честит мъжа,няма нищо по-хубаво от това че е здрав! smile3501Споделям радостта ти и я пожелавам вяка мама да я усети  love001

# 199
  • София
Жанет.....много съжалявам за загубата!  SadБъди силна мила  Hug
Марианамама честито ти момченце stork-boy И на меги честит рожден ден  newsm59  Gift

# 200
  • София
Marianamama, честито ти  stork-boy Да ти е живичко и зравичко и много да те слуша. Simple Smile
Всъщност и моите годинки на първа страница вече трябва да са 31, нали остарях февруари месец.  Embarassed
А за вестителките е добра идея да си имаме няколко, тъкмо така няма само един човек да е ангажиран и при невъзможност за достъп до нета да не се притеснява, че не си е изпълнил "задължението" си.  Simple Smile
Марти, наистина побързай - аз се обадих миналата сряда на Томова и най-ранния и час беше за 3 април. Стискам ти палци да успееш да се запишеш за времето, което искаш.

# 201
  • София
Това за вестителка наистина е много добра идея! Simple Smile За тази Фетална вече не знам Sad аз си записах час но чак за 18.04. по рано при Димитрова от Фемина нямало часове свободни! Моя доки ми каза,че не е късно но аз си мисля,че ще е Sad 

# 202
  • Пловдив
Искам да ви разведря с нещо,защото много нъжно стана в темичката.Нашата котка се е разгонила и цяла нощ котараците обикалят около къщата и мякат като полудели.В 4-ри часа и тя се размяка и аз станах да я пускам.Отварям вратата и гледам двама се ''разпищяли''все едно и правят серенада.Тя тръгва да тича към единия,а аз и викам ''Не с тоя ма мацо,отивай при другия'',а другия котарак един рошав и сладък,но тя пък не го харесва.Гледам го на сутринта още мяка и си я чака,но тя вече отпрашила на някъде.Та така,мацката най-вероятно след два месеца ще си има бебета и ще роди преди мен,поне се надявам да е от рошавия.

# 203
  • София
Ахахаха..... дано да е от Рошко newsm10 smile3503

# 204
  • Пловдив
Жанет съжалявам Cry.
Марианамама честито  за момченцето!
Благодаря ви много за поздравите и цветята Hug
За гърдите питах една приятелка майка на 1годишна принцесса-тя каза да се мажа с нещо още от сега,че било много болезнено да кърмиш с напукани и разранени зърна.

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
Janettt, дори не знам какво да ти кажа. Всичко е безмислено.

Момичета, вие виждате ли момченцата и момиченцата с/у имената ни? При мен липсват нещо.

# 206
  • София
Аз си мажа  гърдите с крема на Мустела и за сега съм много доволна Simple Smile  Peace и на мен ми бяха започнали да се напукват леко зърната и щипеше доста неприятно! ooooh! Но сега всичко е оки- доки Simple Smile Мажа се от няма месец.... ползвам и крема на Мустела  за крака и крема за  цялото тяло,овлажнява добре! Сега ми казаха да си направя крем с мас /свинса безсолна/ НЯколко лъжички ги слагаме в съд и 10 пъти минаваме маста през студена вода/ставала много пухкава newsm78/и след това някакъв вид есенция какпи или на прах за да не мирише неприятно. Не съм опитала но утре ще забъркам и това..... било много полезно за цялата кожата! Crazy Гита не ги виждам мила!  Rolling Eyes

# 207
Di83 желана котана имаш значи  Laughing
аз ходих на лекар. каза ми да си почивам и да не правя секс. не ми изписа лекарства, нищо нередно не се виждало.  newsm78

# 208
  • Пловдив
Може ли да ми сложите и на мен синьо щъркелче?А м/у другото милото не дава да си сваляме мартениците,защото нали сме чакали щъркела да ни донесе бебето и първо трябвало да го видим и тогава.А на двора всички дървета са цъфнали и така ми се иска да ги окича.

# 209
  • София
Ди83 честито  stork-boyи на теб !  Hug Херелинка ,почивай си и всикчко ще бъде наред! Heart Eyes МА в нашия отбор то се е видяло, че май ще води мъжкия отбор!  Crazy Меги после да се похвалиш какво си си купила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт