Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 902
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Simple Smile сега забелязах че на 1 вата страница с термините сте ме писали на 25 години,а аз вече станах скоро на 26,ако може по нататък да ми ги проомените:) мерси предварително:)

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
iranikolova, след малко ще ти оправя годините.

Megita, дай си GSM-а, ако още си навита за вестителка.
Аз няма да ставам за тази работа, тъй като термина ми е много рано, ако не родя и през юли още.

# 182
marinamarina,  ходи ли на ФМ?

# 183
Момичета за тази мама, която ще е вестителка, предлагам да си даде телефона, за да и пуснем SMS-и  когато родим и тя така да уведоми във форума, защото примерно аз нямам интернет в къщи и  трябва да ходя до кварталният. А нали разбирате, че въобще не знам в какво състояние ще съм за да се замъкна до там.
Днес бях на преглед при Лазарова в Токуда и съм очарована. До сега не бях срещала толкова лъчезарна  и отзивчива докторка. Бях свикнала на грубо отношение от страна на а.г и на пълно безразличие, когато питам подробности за бебето. Предишните месеци ЖК ми водеше един нервен и некомпетентен д-р Иван Руменов Димитров и много ме дразнеше отношението му и ЖАЖДАТА МУ ДА ТИ ИЗЦЕДИ НА ВСЯКА ЦЕНА ПАРИ. Бях потресена от грубото му отношение, а върха на сладоледа беше, когато ми скъса демонстративно обменната карта  и ме изгони от кабинета си, САМО ЗАЩОТО МУ ПОИСКАХ  НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ  ИЗСЛЕДВАНИЯ, ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА. Тогава една приятелка ми каза за Лазарова и се записах при нея.  Много съм доволна. Дано така де е до края. Даже се замислям вече за раждане в Токуда, но времето ще покаже.

# 184
  • Pb

Ей, Бруно, много ме развесели. Напред си с материала.

Ха ха! Аз дори не обърнах внимание! И аз съм правила подобни гафове!!!

МЕГИ, честит рожден ден, миличка!!! Желая ти безгранична любов около теб и да бъдеш най-щастливата мама!!!

Хери, имаш ли болки? Оф, незнам, ако можеш отиди при някой друг лекар да те погледне, а после ако трябва и при твоя. От много глава не боли! Аз не бих чакала, съветвам те да действаш!!!! Стискам палци, миличка! Вероятно е някой кр. съд.

# 185
Моми4ета,можете да ми махнете името,миналата седмица направих спонтанен аборт и ве4е няма да съм августовска мама smile3518

# 186
Моми4ета,можете да ми махнете името,миналата седмица направих спонтанен аборт и ве4е няма да съм августовска мама smile3518
Хей Джени, много съжалявам. Но не се отчайвай, щом веднъж е станало, ще стане и втори път. Желая ти късмет. Praynig

# 187
  • Pb
Жанет, знам как се чувстваш, мила! Знам, че и думите сега не могат да те успокоят, но имаш нашата подкрепа! Сега си почивай, излизай с таткото на разходки, разведрявай се, не потъвай (поне не често) в мрачни мисли!
Страшно много съжалявам, че така се е получило!!! Никоя жена не го заслужава!

Дадоха ли ти някакво обяснение докторите защо, как, какво се е случило?

# 188
  • вкъщи
здравейте момичета!
влизам набързо да ви се похваля,ходих на фм и съм толкова превъзбудена ,че вървях по улиците и се чудех на кого да кажа.на бебчо всичко си му е наред,отговаря на седмиците и е истински мъж!видяха му се всички атрибути,аз толкова много исках момче заради таткото.а пък той акто се ухили,ама направо грейна.но най важното е,че бебчо е здрав.

# 189
  • Пазарджик
Janett, мила, много съжалявам. Прегръщам те  Hug

# 190
  • София
Janett, миличка, много съжалявам за загубата ти  Cry и те прегръщам  Hug

# 191
  • София
Janett,миличка знам какво изпитваш в момента,но не се предавай.Следващия път всичко ще бъде наред.Една прегръдка и от мен Hug.
Гера,благодаря много за тел.номер  bouquet.Златна си.Още утре ще се обадя,дано да има свободни часове за първите две седмици на април.

# 192
  • ГОре на черешата...
Janett, мила, бъди силна Hug! Знам какво е, много е трудно, но се преживява. скоро пак ще имаш повод за радост Peace!

# 193
Janett,каквото и да ти напишем то едва ли ще те успокои,но знай че имаш нашата подкрепа.Искренно съжалявам за това което ти се е наложило да преживееш Sad Weary

# 194
Janett, съжалявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт