Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 866
  • 291
  •   1
Отговори
# 165

Ей, Бруно, много ме развесели. Напред си с материала.

Да и мен, много ми стана смешно Joy и мило Hug...Явно се почва с бременните изцепки Laughing

# 166
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕГИ   bouquet  bouquet  bouquet
момичета, аз съм имала зацапване, а на доки тела му е изключен. и незнам какво да правя-да изчакам час-два ли или да ходя при който и да е  newsm78

# 167
Чак сега забелязах каква глупост съм написала. Викам си - какво пък толкова смешно съм написала, че всички са толкова весели? Голям съм заплес!!!

# 168
Чак сега забелязах каква глупост съм написала. Викам си - какво пък толкова смешно съм написала, че всички са толкова весели? Голям съм заплес!!!

Не си сама, не си сама... То аз небременна и си казах - пък какво толкова е станало. Ама при мен сигурно е вече от ЕГН-то  Joy  Joy Пет пъти прочетох и пет пъти не видях ЧНГ-то!!!!! Чак сега...... Ама имайки предвид,че бебенцата тук са заченати преди НГ е нормално.... ЧНГ-то ще донесе бебе!

# 169
Добър ден на всички!

Реших за малко и аз да се включа, защото вече подивях от тази работа!

Ч.Р.Д на Меги  bouquetПожелавам ти от все сърце най-вече много здраве, късмет и едно здраво, хубаво бебе през Август!

Приятен ден на всички!

# 170
Какво значи вестителка?  Embarassed На някоя мама всички да се обаждат, а тя да пише във форума ли? newsm78

# 171
  • Видин
ЧРД МЕГИ! Нека всичките ти желания да са мои пожелания!
Най-големия ти подарък наистина ще е през август, а някои като мен които тогава са родени, подаръка им ще дойде точно на време.
herelina, наистина изчакай още час-два и тогава ако още не можеш да се свържеш с лекаря потърси друг.
Относно напукването на гърдите, аз нямам такова, но предполагам, че тези кремове наистина помагат.
Чао за сега от мен

# 172
  • Ланкър, планините Овнерог
Какво значи вестителка?  Embarassed На някоя мама всички да се обаждат, а тя да пише във форума ли? newsm78

Точно така. Трябват ни мами клюкарки/ не в лошия смисъл на думата/

# 173
beli4ka, последно кога искаш да ти се води на 1-ва страница термина?.
Ами не знам честно казано...Дали 14-когато ми е термина или 7 когато ще го вадим...Не знам..Нека е 14 за сега...Аз не исках да ви притеснявам точно за това..че да не го местим 100 пъти, но нека е на 14 за сега, че може да си изберем 5 за раждане..Аз исках да питам също дали някой от вас знае нещо за рожденните дати..Нали ние ще му избираме на малчето, коя дата ще е по-подходяща (‌не че вярвам много в подобни неща)

По-добре на 7 или на 8 август. 7 е много хубаво число заредено с много позитивна енергия и късмет на титуляра. А и 8 става. Рожденната дата ще бъде 08.08.2007, ама най-добре да е 07.08.2007.  Щом можеш да избираш има в сайтовете статии за нумерология, порови се и сметни, коя е най-подходяща. Hug

# 174
  • UK

Точно така. Трябват ни мами клюкарки/ не в лошия смисъл на думата/

Аз се записвамммммм  Mr. Green Laughing така и така ми е тръгнало да повестявам дай и при нас поне да съм активна  Whistling Mr. Green

# 175
http://babichka.free.bg/ за малко повече настроение и усмивки

# 176
Здравейте мами GrinningЧестит рожден ден на рожденничката bdbaloni.
За мамата клюкарка предлагам да е някоя от тези които ще раждат последни и към края ще сменим с някоя дето вече е родилаза да не изпуснем нишката.

Аз днес си взех БХС-то и на резултата пишеше,че за моята възраст предполагаемия максимален резултат е 1475 май беше, а моят беше 740.Амниоцентеза се препоръчва при резултат под 250.Пишеше също,че задължително се прави фетална в периода 19-22 г.с, не по- рано или по-късно, в др.седмици е по желание естествено.

Взех си и самоназначената стерилна урина-няма бактерии.

И това е.В понеделник ще ходим да видим дали ми се е поотпуснала матката след лежането и нош-па -то и пак да видим бебо smile3521

# 177
  • София
Здравейте Hug.
Честит Рожден Ден,Меги!
Да си жива,здрава и много щастлива!

Момичета,след две седмици ще си ходим за малко в България и искам да ви помоля да ми дадете тел.номер на Томова (гледам,че всички сте много доволни от нея),защото вчерашния преглед мина много добре,но моята лекарката нали не е от тия дето казват пола,а на мен ми е страшно любопитно да разбера дали е  stork-boy или  stork-girl.Може и на ЛС да ми го изпратите.

# 178
Тогава, може би е най-добре вестителката да е някоя мама с термин по към края на месеца, защото с бебето ще е малко трудно, знам че си е божа работа коя кога ще роди, но примерно аз със сигурност не ставам, защото съм с планово секцио вероятно за първата седмица на август и после имам 7 дни в болницата, та със сигурност няма да мога да пиша, така че всеки да си прецени. Hug

Марти, 0887606830, но се обади от възможно най-рано, защото е много натоварена.

# 179
Ева, благодаря предварирелно и се извинявам,че те карам да се разхождаш заради мойте неуредици.

Момичета забравих да ви питам,болят ли ви гърдите?
Мен от около седмица направо ме побъркват, през ноща почти винаги се будя от болки. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт