Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 854
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  bouquet  ЗА МЕГИ  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛЪНЧЕВ И СПЕЦИАЛЕН! Joy

# 151
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Меги! Бъди много щастлива, много обичана и много желана жена! А през август - най-красивата мама на най-красивото и здраво бебче!

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕГИ! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ИСКРЕННИ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!!!

# 153
  • Ланкър, планините Овнерог

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!

# 154
  • София
Честит рожден ден, Меги! Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната и август да ти донесе най-сладкото бебче!

# 155
  • Пазарджик
Бени, много съжалявам, че е трябвало да преживеете това, но важното е, че всичко е наред сега  Hug Успокой се и си мисли за хубави неща - и двете дечица имат нужда от това   bouquet

Пък аз да се похваля - и аз си качих коремчето в албумчето ни "Нашите коремчета" и то милото много явно му се хареса, защото бебешорчето не е спряло да мърда, на мама акробатчето то  Grinning

# 156
Честит Рожден Ден , Меги! Да си жива, здрава, много щастлива и широко усмихната особено през август!

# 157
  • UK
 Еййййй Меги Честит Рожден Ден адашке  Hug  bouquet

# 158
Мимсат, много сладурско коремче  Heart Eyes..Аз си мислех до скоро, че моето е малко, но тези дни така изхвръкна напред  Laughing, че сякъш е по-голямо от твоето, въпреки, че си с цели 2 седмици напред!На мама дебеланчето ще е то  Hug..

# 159

Честит рожден ден Меги!
Пожелевам ти в август да родиш едно здраво и красиво бебче!
  Желая ти още безумно много любов и нека това което е в очите ти да го имаш и в ръцете си!!!!!
                Усмихнат и прекрасен ден!!!

# 160
MEGI, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Няма да се повтарям с пожеланията,всичко което са ти пожелали момичета по горе да се сбъдне,от мен много усмивки smile3525  Gift

# 161
Меги, ЧНГ и от мен! По въпроса със зърната има специален крем на Авент за разранени или напукани зърна. Използва се по време на бременност, а  после и при кърменето. На мен ми го препоръча една приятелка и сега и аз започвам да го ползвам, въпреки че нямам проблем, но пише че с него зърната се подготвят за кърменето.

# 162
О, толкова насериозна съм (или вие сте много сериозни - изписали сте две теми без аз дори да разбера). Истината е, че имах много вълнения и гости тия дни.

Първо да кажа най-важното - едната от най-добрите ми приятелки роди момченце на 13.03 - 3400, 50 см. Бях с нея по телефона почти до раждането и двадесет минути след него. Ще ви разказвам какви емоции преживяхме и какво ми каза. Мили бъдещи мами, ще ви споделя какви изводи си направих след раждането на моята приятелка. Знам, че много от вас вече си имат първо детенце и ще са по-подготвени, но ние - другите - се оказваме неподготвени, колкото и много да сме чели. Аз дори видях бебенцето през стъклото. Всеки път, когато видя бебенце, не мога да повярвам колко са малки. Сега ще тичам до болницата, за да си говорим за кърменето, че много се е изплашила! Непременно ще ви пиша разни важни според мен неща, които ми хрумват за нас, наблюдавайки нея!
Другото, което ми се случи е, че с майка ми и приятелят ми ходихме да купуваме ролкя за сватбата, както ви бях казала. И, о чудо - купих си. Сред всичките тези торти! Разбира се ще има толкова промени по нея, че няма да прилича на първообраза, но именно този вариант ме устройва. Не си купих т.нар. рокли за бремнни, защото не съм много слабичка и тези ме правят като с нощница. Докато се въртяхме по магазините всички говореха за коремчето ми като проблем, а аз се чувствах много добре с него.
Кажете не е ли странно - някак си бебето ме предпази от суетния захлас и тревожност на другите! И само казвах, че бебенцето не е виновно за фигурата ми и не ми пречи да си личи (а и всички толкова ще се радват да го "видят"). Аз ще съм в шестия на сватбата - 14.04! Сега ще обличаме таткото!
Ще ви пиша за малко тъжния си преглед в понеделник. Сега обаче ви оставям заредени с моята радост за бебенцето! и слънцето навън
Меги, честит рожден ден - пожелавам те да имаш душа, позволяваща ти да се радващ на всеки малък повод за щастие!
Ще си кача коремчето в снимките - то изхвръкна за две седмици. Направо съм си видимо бременна. Вече качих първите си две кила за бременността

# 163
MEGI, честит рожден ден, мила бъдеща мамо! Пожелавам ти здраве и искрени приятелства. Бъди обичана, винаги желана и знай, че най-специалният за теб подарък ще е през месец август! Весел празник и само положително емоции  Hug  Grinning  bouquet

# 164
  • Ланкър, планините Овнерог

Ей, Бруно, много ме развесели. Напред си с материала.

Общи условия

Активация на акаунт