Момиченце/момченце ,какво ще е през АВГУСТ моето детенце?

• 10 855
  • 291
  •   1
Отговори
# 135

..Дали 14-когато ми е термина или 7 когато ще го вадим...Не знам..Нека е 14 за сега... може да си изберем 5 за раждане..Аз исках да питам също дали някой от вас знае нещо за рожденните дати..Нали ние ще му избираме на малчето, коя дата ще е по-подходяща (‌не че вярвам много в подобни неща)
[/quote]
Аз съм в същото положение, ще имам планово цезарово, но все още не сме обсъждали дата.
Има ли други мами-мацки във форума в същата ситуация?

# 136

Здравейте коремчета   bouquet
Тя и тази тема почти свършила

Да се отчета и аз каква я свърших. Тази вечер отидох при доки да ми изпише нещо че се влоших и Осцилококциума хич не ми помогна. Тя щеше да ме убие като чу от колко време съм болна. В крайна сметка съм с тежък грип и ми изписа Оспексин и капки за нос. Оказа се че имам и контракции и ми изписа и Магне В 6.
Въпреки това бебо е добре и е 17 см. Махаше с ръчичка и се движеше.

Също днес понапазарувах и малко дрешки- взех си една ризка, бяла която стои доста добре и коремчето изглежда супер, един сутиен и светло кафяв панталон. Засега панталона ми става но мисля че ще мога да го понося поне още 1-2 месеца, а пък ще мога да го използвам след като родя.
За кг мисля че бях писала- но тръгнах от 49 и сега съм 56кг. Бързичко наддавам.

Да ви попитам нещо- оказа се че при нас има 4Д видеозон, но се чудя кога е хубаво да отида за да се види бебчето най- добре  newsm78

Лека вечер и целувки

# 137
adriana  d, до края на седмицата ще мина да проверя за това което питаш и ще пиша. newsm10
Лека вечер на всички!

# 138
  • Видин
Дайте малко по-кротко майчета  Hug. Днес едвам смогнах да ви прочета. Много сме активни Joy. Аз ли трябва да питам лекарката за ФМ? Че тя досега нищо не ми е казала  Embarassed.
Честито на всички бъдещи мами, които вече са разбрали .
Честито на всички мами, които вече знаят  stork-boy или stork-girl!
Аз съм си пълничка попринцип. Първите 2 месеца свалих 5 кг., така че още не съм си стигнала предишните кг. Ще направя всичко възможно да не качвам повече от 15-20кг.
ккроки ще споделиш ли този режим?
Това е от мен за сега. Приятна вечер

# 139
И аз ще съм с планово секцио и мъжут ми отсега си е решил да е на 7 август, но все пак си мисля да се консултирам с номеролог.  Crazy

Гита, при Томова гледаха ли те изобщо на 3Д  newsm78 Вече нямам търпение да идва понеделник и да видя бебока!

Вече официално се похвалвам, че получих и аз ритник  Joy Heart Eyes

# 140
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, при Томова гледаха ли те изобщо на 3Д  newsm78

Не, само на 2Д, но се виждаше чудесно. Днес, като гледах на моята АГ ехото, този на Томова си е като да гледаш на живо.

Честит ритник!

# 141
  • Pb
Минавам само да ви пожелая хубава вечер. Аз готвих, къпах се и т.н., и най-накрая ме заболя кръста, за това отивам да полегна. Хвана ме мързел да пиша, за това до утре!!!

# 142
  • Златна Добруджа
MEGI, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! С най-хубави пожелания за празника ти    bigdance2
Аз по-късно ще се включа, защото след малко отивам на ЖК. После ще се отчета  Peace
Приятен слънчев ден  Hug

# 143
  • Пазарджик
Меги, Честит Рожеден Ден, мила   bouquet  Tada Много здраве и щастие ти пожелавам. Само прекрасни моменти и усмивки август месец. Всички около теб много да те слушат и радват, начело с малкото августинче  Hug Току що и моето бебоче те поздрави с един ритник  hahaha за добро утро!

Прекрасен и усмихнат ден на всички  Hug

# 144
ЧЕСТИТ‌ РОЖДЕН‌ ДЕН‌ МЕГИ!!!!!    bouquet  nbirthday newsm67Пожелавам ти много здраве и щастие и едно много сладко здраво бебче август месец  Hug!
Пожелавам на всички много приятен ден   bouquet

# 145
  • Пловдив
Благодаря ви момичета!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И малко почерпка:

И едно въпросче рано рано Simple SmileВашите зърна напукани ли са?Моите ужасно ме болят(сигурно защото ходя без сутиен и се търкат в потника),и седят напукани.Трябва ли да ги мажа с нещо?

# 146
Моите не са напукани, но снощи се събудих буквално подивяла от сърбеж  newsm77!!! Добре, че съм се събудила, а не съм продължила с чесането, че щях да се разкървя сигурно  Rolling Eyes...Аз се мажа с на Мустела крема специално за гърди и съм МНОГО‌ доволна..Успокоява ме на секундата..Струва 25 лева, но ме изкара вече 2 месеца (‌вярно че моят бюст не е с много голяма площ  Embarassed..)

# 147
Освен да пожелая хубав и слънчев ден на всички ви   bouquet , влизам и за да честитя рожденния ден на рожденничката днес -
ЧРД, _MEGI_ ! Здраве, любов, спокойна бременност и живо и здраво бебенце през август!

newsm59 newsm59

Лигите ми вече не издържат от виртуалните почерпки..... Искам истинска торта......

# 148
Здравейте,мили мами!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МЕГИ! bdbaloni
                     smile3525 smile3525 smile3525
БЪДИ ЗДРАВА,ВИНАГИ ВЕСЕЛА,МНОГО ЩАСТЛИВА!И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ АВГУСТ!
ДА СИ ИЗКАРАШ ПРЕКРАСЕН ДЕН И ДА ПОЛУЧИШ САМО ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ!

По въпроса ти,съветвам те да слагаш сутиен.Зърната и изобщо гърдите са доста чувствителни през бременността.

Момичета,ние с дъщеря ми имахме проблеми преди седмица.В петък тя направи оток на ларингса и беше много страшно.Виках бърза помощ,а те ни закараха по спешност в ИСУЛ.Там бяхме 24 часа.Сега вече слава на Бога Натали е добре,но ужаса беше невероятен,да гледаш детето ти как се задушава...Оцеляхме всички,сега се опитвам да се освободя от страха,който все още не ме е пуснал напълно,но сигурно ще трябва да мине време.
Не съм ви чела,но ще ме извините.
Желая ви един весел и успешен ден!

# 149
  • София
МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet!!!

С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЛИЧНО ЩАСТИЕ И АВГУСТ ЕДНО СЛАДКО БЕБЕ!!

Лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт