Добър хотел на морето

• 709
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
 Препоръчайте ми добър Ал инклузив хотел, от който сте доволни, подходящ за малки деца на морето, за предпочитане Южното Черноморие - Лозенец, Синеморец примерно.
Иска ни се да има анимация, детски кът..

# 1
# 2
Гледах сайта на препоръчания тук хотел Мартинез - ами то паркингът е 20 лв на ден, забележете, неохраняем и забележете - не се гарантират места. Само това ме отказва да резервирам. Проблем още преди да си се настанил  за почивката, мерси.

# 3
Ние по хотели с платен паркинг не ходим. Не че ще обеднеем, въпрос на принцип е. За мен е признак на силно неуважение към гостите.
Те щом още преди да си стъпил в хотела се мъчат да те прекарат, смятай какво ще е вътре.
Слава богу, има достатъчно адекватни хотелиери.
В някои хотели има платена и безплатна зона – това да, там като си плащаш, плащаш за някаква допълнителна екстра, каквато няма на безплатния паркинг. Но все пак са осигурили такъв и вече е въпрос на избор къде ще спреш.

# 4
Гледах сайта на препоръчания тук хотел Мартинез - ами то паркингът е 20 лв на ден, забележете, неохраняем и забележете - не се гарантират места. Само това ме отказва да резервирам. Проблем още преди да си се настанил  за почивката, мерси.
Автомобилите се спират около хотела по улиците, но в близост има много платени паркинги, включително общински, така не е задължително да ползвате т.н. услуга на хотела.  В Созопол паркирането е основен проблем, а особено в старта част е кошмар. Обикалят паяци, така че не бих рискувала да оставя колата на нерегламентирано място.

# 5
Гледах сайта на препоръчания тук хотел Мартинез - ами то паркингът е 20 лв на ден, забележете, неохраняем и забележете - не се гарантират места. Само това ме отказва да резервирам. Проблем още преди да си се настанил  за почивката, мерси.
Автомобилите се спират около хотела по улиците, но в близост има много платени паркинги, включително общински, така не е задължително да ползвате т.н. услуга на хотела.  В Созопол паркирането е основен проблем, а особено в старта част е кошмар. Обикалят паяци, така че не бих рискувала да оставя колата на нерегламентирано място.
Точно затова търся хотел с включено гарантирано паркомясто в цената. Не е проблем че искат пари, а че искат пари, а е неохраняем паркинг, очевидно недостатъчен за нуждите на хотела и става като с чадърите и шезлонгите на басейна - с надпреварване и нерви точно по време на почивката ми.

# 6
То в Созопол и с паркинга на хотела е въпрос на късмет.  Толкова малък беше въпросния  паркинг, че трябваше да търся гостите, да си изместят колата за да излезем с нашата.  Когато напускахме хотела,  също чакахме господина да закуси, че да си премести колата. Добре,  че беше от ранобудните. Ако беше младеж, вилнял по дискотеки ди сутринта можеше и на обяд да не сме тръгнали.
Забележки имам и към ресторанти и механи, относно обслужването на българи. Не повторнихме почивка там.

# 7
вила Вулкан, Арапя

Общи условия

Активация на акаунт