Тунис (тема 3)

• 53 914
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Beyond the Frontiers
То нови хотели няма общо взето...Няма комплекси с екстрите на големите турски хотели.
Diar Lemdina ползват атракционния парк Carthage land.
Всички други също могат да ползват със заплащане.

# 706
  • Германия
Привет от Джерба, в момента е 34°, жега. Радвам се, че случихме на време. Морето е топло, много красиво и чисто. Всичко освен храната е перфектно, стаите, чистота, интернет, персонал, но ние си знаехме за храната. Еклерите им, фурмите и зехтина са страхотни.Бих се върнала, но в някой 5 звезден  хотел.
Търговците и камиларите са дразнещи.

# 707
5* хотел не е гаранция за качество и количество на храната - за справка - Радисън. Не може да стъпи на малкия пръст на Сентидо например.
Отзивът ви за кой хотел е?

# 708
И аз искам да посетим Тунис семейно, четирима. Можете ли да препоръчате приличен хотел с хубав плаж за цена до 1000лрва за човек? Като период юни месец, тогава водата май е  топла

# 709
  • софия
Привет от Джерба, в момента е 34°, жега. Радвам се, че случихме на време. Морето е топло, много красиво и чисто. Всичко освен храната е перфектно, стаите, чистота, интернет, персонал, но ние си знаехме за храната. Еклерите им, фурмите и зехтина са страхотни.Бих се върнала, но в някой 5 звезден  хотел.
Търговците и камиларите са дразнещи.

Бихте ли споделили кой е хотелът и какво е не е ОК с храната?

# 710
Ние бяхме в Seabel rym beach Джерба, много храна и вкусна, много чисто, пенсионери почиващи - французи, италианци, немци.

# 711
Ние бяхме в Seabel rym beach Джерба, много храна и вкусна, много чисто, пенсионери почиващи - французи, италианци, немци.

И ние почивахме в този хотел и мога да потвърдя за храната и чистотата, но когато ние бяхме там (27.08-10.09) имаше много семейства с деца и групи младежи. Вече след 5-6 септември започнаха да пристигат повече пенсионери.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 14:30 от Доня Роса

# 712
  • Германия
Calimera Yati Beach е хотелът.
Няма разнообразие, всеки ден едно и също, маслини примерно 1 вид, ами смешно е за страна като Тунис.
Тунизийски хляб имаше само първата вечер, тематичната.
Снощи беше рибен ден, имаше скариди, миди, раци за първи път.

Десерти-само еклерите стават и те свършват бързо, по-вече не зареждат.

Не оставаме гладни, но не ни е по-вкуса или просто искаме или не сравняваме с Турция 😄

В момента е есенна ваканция в някои области на Германия, 80-90% са немци ( и ние в това число)

# 713
Коя агенция го предлага? Не намирам жени за 2026година

# 714
Агенцията е Емералд, но тази година още не е излязал очевидно.

# 715
  • Beyond the Frontiers
Има си цени. Вчера съм ги вадила:

📅 Популярни дати и цени (на човек) от София до 31.10.2025

𝟬𝟮.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟲𝟮𝟰 евро
𝟬𝟵.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟲𝟮𝟰 евро
𝟭𝟲.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟲𝟰𝟯 евро
𝟮𝟯.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟲𝟰𝟯 евро
𝟯𝟬.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟲𝟵𝟱 евро

𝟬𝟲.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟳𝟭𝟳 евро
𝟭𝟯.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟳𝟭𝟳 евро
𝟮𝟬.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟳𝟲𝟰 евро
𝟮𝟳.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟳𝟰𝟱 евро

𝟬𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟴𝟭𝟴 евро
𝟭𝟮.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟳𝟵𝟴 евро
𝟭𝟵.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟳𝟳𝟱 евро
𝟮𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟲𝟯𝟬 евро

𝟭𝟳.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟲 – 𝟱𝟴𝟱 евро

# 716
  • Dublin
Здравейте,

избирам хотел в момента и сведох избора до следните хотели. Четох доста отзиви и всеки от горните има и минуси и плюсове, може ли Галактик или туристи, които са почивали в тях да даде бързо мнение?

Критерии - компактна територия, хубав плаж, добър интернет с покритие на плажа, добро обслужване и храна.

- Sentido Phenicia
- Steigenberger Marhaba Thalaso
- One Resort Premium

Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 717
  • Beyond the Frontiers
Аз не бих ги нарекла малки/ компактни хотели...
Щайгенбергер е добър, но стар като база, със soft анимация. Ако искате СПА/ Таласо и спокойствие е чудесен.
Sentido e много зелен, с разкошен плаж, активна анимация, малко по-изолиран обаче. От храната аз лично съм доволна. Отсядала съм в него.
One resort е ремонтиран 2024. Имах хора това лято и си го харесаха, че и втори път ходиха.

Не мен лично Сентидо най-много ми харесва. Има едни нови стаи swimm up, 2024 ги направиха. Чудни....

# 718
И аз се чудя между SENTIDO BELLEVUE PARK  и някой от Иберостарите , ама кой ???,  била съм в Averroes, всичко ми хареса, но искам да разнообразя . Нещо подобно - с хубав плаж, много морски риби и т.н ,  активна анимация, че има тийнове Satisfied
По горе коментирания SENTIDO PHENICIA HOTEL май е ок !
Благодаря !

# 719
Моля за отзиви за този хотел Club Salambo Hammamet Standard. Храна, плаж? В ниския ценови диапазон е

Общи условия

Активация на акаунт