Тунис (тема 3)

• 54 020
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Beyond the Frontiers
От тези: DJERBA CASTILLE
DJERBA SUN BEACH HOTEL & SPA
GOLF BEACH & THALASSO
EL MOURADI DJERBA MENZEL
CESAR THALASSO
ODYSSEE RESORT THALASSO & SPA

Цезар ми е фаворит. Ремонтиран е. Част от един комплекс с Djerba Aqua.

Odysee е добър, но не е на Джерба, което означава повече време за трансфер. Което при ранни или късни полети е неприятно.

Ел Муради на мен ми харесва. Имам страхотни снимки от единия му плаж.

DJERBA CASTILLE също не е лош, само да се взима стая с тераса, че има и такива без.

# 106
  • Варна и...духом на Босфора
Много благодаря! Стига да не е тръгването преди 7 ще го преживея.
Доста преди 7 е!😃
В 7 вече сме в Меденин и съм разказала доста неща

Ееее много тъжно. Някак си не си представям да стана в 4 5. Не ли на около 4 часа Ксар Гилан от Мидун? Защо тъЙ рано Cry
Между 7 и 7.20 ви вземаме/събираме/ за Обиколната и корабчета.
За Сахара и Ксар Гилан- между 5 и 5.40.
Пак казвам😁- Джерба има 4 туристически зони.
Не са всички туристи от един хотел,аха😃.

Пътуваме към Ксар Гилан

# 107
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър хотел (по - възможност не от най - скъпите) за Тунис, континенталната част, не за остров Джерба. Иска ми се да има аквапарк, защото сме с две деца на 7 и 9 години, храната и напитките да стават.  Четох сравнително добри неща за One resort aqua park.

Аз съм доволна от one RESORT  аквапарка е достатъчен. Комплекса е огромен обаече, и има доста да се върви. Сутрин излизахме с всичко за басейна и се прибирахме следобед в стаята. Храната е ок, откъм чистота не мога да се оплача също.

# 108
# 109
Може ли мнение за хотел - El Mouradi Palm Marina до Порт Ел Кантуй на 38 км от летището.

Обмислям дата 15 септември от Пловдив с Емералд ,като цена ми е ОК.

Не намирам много мнение за него тук във форума освен в google и trip advisor ,като пак са смесени , като повечето хотели в Тунис , някой има ли актуално мнение за него.?

Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 17:40 от Nanozetka123

# 110
Може ли мнение за хотел - El Mouradi Palm Marina до Порт Ел Кантуй на 38 км от летището.

Обмислям дата 15 септември от Пловдив с Емералд ,като цена ми е ОК.

Не намирам много мнение за него тук във форума освен в google и trip advisor ,като пак са смесени , като повечето хотели в Тунис , някой има ли актуално мнение за него.?

Благодаря предварително!

Наши познати бяха там миналата година и бяха доволни. Като 5 звезден би трябвало да е приличен

# 111
  • Пловдив
Никъде не пише ,че е 5*?.Аз лично бих го зачеркнала веднага.Само като му видях рейтинга в туристическите платформи за отзиви.Явно за Тунис трябва много да се внимава в избора на хотел и да се чете .В повечето хотели било мизерия.По принцип руснаците са най точни в оценките за хотели,но там май няма много.За това се четат отзиви на германци и TripAdvisor.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 20:25 от slavei4e

# 112
  • Beyond the Frontiers
Ел Муради им падна нивото. Като за икономични хотели са ОК, не прекалено зле, но не и нещо уау. Зависи от цената.

# 113
Навсякъде пише, че е 5 звезди палм марина специално.

Съдейки по онлайн оценки най-лесно е никъде да не отидеш. Малко или много рискуваш с всвка еднa почивка. А лошо преживяване може да имаш и в най-високо оценения хотел. Всеки с бюджета и претенциите си.

# 114
  • Sofia
Ние бяхме миналото лято в Ел Муради порт Ел Кантауи. Забележки към хигиената и храната нямахме. Не беше УАУ храната, но беше вкусно и разнообразно. Съотношение цена/качество много добро.Най-дразнещи бяха захабените мокети в коридорите. За който няма големи претенции за лукс е ок. Предполагам е същото и в другите от веригата

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:26 от Monadirs

# 115
Спрях се на следните хотели MEDINA DIAR LEMDINA,MEDINA BELISAIRE&THALASSO,HOUDA YASMINE MARINA и ALHAMBRA THALASSO.От прочетеното до тук видях, че за първия хотел отзивите са добри.Ако може някой да се включи за останалите.Важна ми е храната и хигиената.За ALHAMBRA има и опция за НВ,което за нас също е удачно,защото смятаме да се възползваме от повечето доп.екскурзии.Ще пътуваме края на септември.

# 116
  • София
Здравейте, мислих, чудих се и май се спирам на този:

SIMBA CLUB - Nozha Beach Superior 4*
Някой да е бил там? Ок ли е- плаж, храна и чистота ме интересува? Благодаря предварително Simple Smile

И още един хотел гледам с не лоши отзиви от гугъл и букинг- Liar Lemdina, моля за мнения и за него.

# 117
Никъде не пише ,че е 5*?.Аз лично бих го зачеркнала веднага.Само като му видях рейтинга в туристическите платформи за отзиви.Явно за Тунис трябва много да се внимава в избора на хотел и да се чете .В повечето хотели било мизерия.По принцип руснаците са най точни в оценките за хотели,но там май няма много.За това се четат отзиви на германци и TripAdvisor.
Какво е за вас мизерно?Недейте сравнява Тунис с Турция примерно.Ако в Тунис хотела е 4*  като в България 3*.Ние сме били и в 3* хотел и по чистене на стаята не отстъпваше изобщо на Бг.Храната беше разнообразна,басейните се чистеха и миеха всяка вечер.Тунис е преживяване,Тунис за мен беше любов от пръв поглед.А хората там......толкова са приятни,любезни,възпитани.Идеш ли веднъж там ще се връщаш отново и отново

# 118
  • Пловдив
Никъде не споменавам за хората ,за любов и каквото там си искате!!!.Пиша ,че отзивите на хиляди хора които са почивали в този хотел са ниски и нещо му куца.А това ,че на вас ви е харесало е друго..Няма лошо за това и сме различни.

# 119
Еми , резервирах го 15.09 от Пловдив , хотела е El Mouradi Palm Marina 5* , от агенцията ми казаха ,че е добре и е ремонтиран. Аз ще му дам бакшиш още на рецепцията , за да ми даде реновирана стая и така пък каквото сабя покаже. Аз търся на първа линия с басейни. Екскурзии допълнителни най-много една отиваме да си почиваме. Мисля тази за Картаген и Синия град , дано е хубава. Благодаря и ще пиша отзив , като си дойдем.

Цената с Емералд е 2189 лв за този хотел тогава смятам ,че е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт