Тунис (тема 3)

• 54 016
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the Frontiers
malka maimunka, не е далеч. Хотелът не е масовка. Трудно български туристи избира втора линия. Има си други плюсове. Включително, че има големи помещения удобни за семейства.

slavei4e, обикновенно имаме срещи за разговори. Аз лично ги карам да ми разказват, какво ново имат за предстоящия сезон. Като цяло всички се стремят да вкарат Wi-fi безплатно навсякъде - това за мен е нещо дребно (защото има лесно решение), но за българските туристи си е важно. Поетапно се правят обновявания, но тук има сериозна разлика между текущ ремонт (Djerba Aqua, Cesar, Novostar Sol/Bel Azur) и пълен ремонт като Nozha, Marillia, Iberostar Eolia, Oceania и т. н.
Новопостроени хотели нямаме.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:10 от Galactic Voyager

# 121
  • Пловдив
Galactic Voyager,
 Кой нови хотели има тази година на нашият пазар?И на тези изложения какво споделят ?За които хотели се очакват ремонти и нови неща?

# 122
  • София
Леле, Галактик, много мерси Simple Smile Диар ми влиза повече в бюджета, другия ми хареса много, но понеже искам да направим и екскурзия до Сахара, този ми идва по-добре като цена категорично. Колко е далеч от плажа, виждам, че има нещо като аквапарк и пише, че е на 300м от плажа, хич не е далеч? Направо се наклони на него Simple Smile Благодаря ти, важно ми е чистотата и храната, изобщо не ми пречи, че не е първа линия Simple Smile още малко ще помисля кой от двата хотела, но май бюджета ще си натежи Simple Smile

Здравейте, мислих, чудих се и май се спирам на този:

SIMBA CLUB - Nozha Beach Superior 4*
Някой да е бил там? Ок ли е- плаж, храна и чистота ме интересува? Благодаря предварително Simple Smile

И още един хотел гледам с не лоши отзиви от гугъл и букинг- Liar Lemdina, моля за мнения и за него.

Nozha e много добре. Ремонтиран е. Чета отзиви и в чужди груби и в наши - добре е. Аз също нямам негативни коментари. Евентуално стая море е с по-хубав гледка.

Diar Lemdina e чудесен. Минуси - не е първа линия, не е ремонтиран в последните години. Но съм била в него и е добре поддържан. И има други плюсове: топ местоположение, опция за dine around, парк Cartage.

milenium 123, двата Diar Lemdina и Medina са една верига с еднаква концепция. Добри са.

Алхамбра е нов за нашия пазар. Не е първа линия. Говорих си с мениджърката им - беше в София миналия месец. Опитват се да влезнат на нашия пазар, но още не ги познаваме. Нито агентите, нито туристите. Мисля, че за цената си, ще са добре.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 20:29 от malka maimunka

# 123
  • Beyond the Frontiers
malka maimunka, не е далеч. Хотелът не е масовка. Трудно български туристи избира втора линия. Има си други плюсове. Включително, че има големи помещения удобни за семейства.

slavei4e, обикновенно имаме срещи за разговори. Аз лично ги карам да ми разказват, какво ново имат за предстоящия сезон. Като цяло всички се стремят да вкарат Wi-fi безплатно навсякъде - това за мен е нещо дребно (защото има лесно решение), но за българските туристи си е важно. Поетапно се правят обновявания, но тук има сериозна разлика между текущ ремонт (Djerba Aqua, Cesar, Novostar Sol/Bel Azur) и пълен ремонт като Nozha, Marillia, Iberostar Eolia, Oceania и т. н.

# 124
  • София
Здравейте момичета, имам страхотни колебания. Трябва вече да резервирам хотел за Тунис, а се загубих във всички хотели и отзиви, които прочетох за тях. Ще ходим края на юли/началото на август, двама възрастни. Това, на което основно държа е хубавия плаж и широката плажна ивица и близостта на града. Не мога да изкарвам вечерите в хотела.....Разбира се и да е приличен хотела от към чистота и храна. За момента съм се спряла на тези два хотела:
Riadh Palms Resort and Spa и Occidental Marco Polo, какво можете да ми кажете за тях или да предложите нещо друго според това, което търсим.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 00:03 от barbie2009

# 125
  • Beyond the Frontiers
Riadh е бюджетен хотел. Въобще не е на едно ниво като качество с Marco Polo.
Не знам какво гоните като дати и цени, така че не бих си позволила да препоръчвам хотели.
От двата Марко Поло е в пъти по-добър.

# 126
Галактик Вояджър, какво мислиш за Thalassa sousse resort and Aquapark?
Интересува ме само хотелът да е бюджетен, ще ходим основно по екскурзии, така че не ме притеснява храна, но най-големият ми страх е дали аквапаркът е поддържан. В смисъл да не се отчупи някоя част от пързалките. Знам, че звучи смешно, но винаги когато ходя в Африка се страхувам от съоръженията по аквапарковете и лунапарковете.
Ще резервирам през Аратур, никога не съм ги ползвала, но предвид ниската цена и това ме притеснява.

# 127
  • София
Не знам какво гоните като дати и цени, така че не бих си позволила да препоръчвам хотели.

Като цяло търсим бюджетен вариант. Хубав плаж и близост до града, да има къде да се разходим и пазаруваме разни неща. Гледам за дати на тръгване 30.07, 1.08. Бюджета е скромен, за двама възрастни до към 2600-2700лв.

# 128
  • В.Търново

Като цяло търсим бюджетен вариант. Хубав плаж и близост до града, да има къде да се разходим и пазаруваме разни неща. Гледам за дати на тръгване 30.07, 1.08. Бюджета е скромен, за двама възрастни до към 2600-2700лв.
Защо сте избрали възможно най-горещото време за почивка в Тунис? Питам от интерес, защото няма да може да се насладите спокойно на почивката си.

# 129
  • София

Защо сте избрали възможно най-горещото време за почивка в Тунис? Питам от интерес, защото няма да може да се насладите спокойно на почивката си.
Винаги навсякъде ходим в най-топлото време от годината 😆. Преди 2г пак бяхме по това време в Тунис и беше чудесно. 😊Ходихме тогава и на двудневната до пустинята.

# 130
Здравейте, колебая се между Royal Azur Thalaso i Steigenberger? От 20.05. Какво е времето? Става ли за плаж? Благодаря!

# 131
  • Beyond the Frontiers
Миналата година юли в София беше адска жега, клиентите в Тунис ми обясняваха, как обличат вечер жилетки, защото им било хладно 😁

Mim4eto, хубави хотели са. Steigenberger е класика, но е по-стара като база. Royal Azur е част от голям комплекс с централно разположение. Плюс, че го ремонтираха основно 2023-та зимата.

Yellow flower 12, споделяла съм в темата мнение. Хотелът е частично ремонтиран. Къде ще попаднете е въпрос на късмет. Цената е една и съща. В началото на сезон 2024 всички бяха доволни, в разгара обаче  нещата рязко се влошиха. Имам оплаквания от клиенти. Такива снимки ми пратиха, че ужас.

barbie2009, е Самира клуб е с огромен плаж и цената е топ. Саламбо, Мираж, Ориндж - тези са с огромни плажове.
На Джерба - Винчи Хелиос, Калимера.

# 132
Миналата година юли бяхме в Тунис и за мен беше перфектно плажуването.

# 133
М. юли има 31 дни - 4+седмици. Така че писането за "в юли бяхме там" е относително. Плажуване е едно, привечер/вечер е друго, без да бъде меродавно за всеки месец юли. Но, разбира се като цяло юли би трябвало да е топъл/горещ /не говоря за пустинята/, но винаги е добре да имаш един шал, копринено жакетче в случай на нужда.

# 134
Бяхме около 27 юли - 3 август, вечер и много рано сутрин беше идеално, най-после без вятър и нужда от връхна дреха. Шал е добре за през деня, да пази от слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт