Тунис (тема 3)

• 54 020
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте нахлувам в темата да ми препоръчате хотели в Тунис вкусна храна и прилична храна бюджета ми 3000- 4000 за два възрастни и една тийнейджърка на 15 г, която си е трети възрастен. Изпуснах раните записвания защото сега убедих половинката ми да посетим Тунис!

# 136
  • Beyond the Frontiers
Ранните си вървят. Просто е следващ етап.

# 137
Привет,

Моля за съвети за пътуване до Тунис:
- Кой е по-добрия вариант - да се организираме сами или с агенция? Ако с агенция - препоръки за агенция?
- Колко дни е оптималния престой?
- Подходящо ли е посещение през април-май?

# 138
Гледам няколко дни хотели и се спрях на този medina belisaire & thalasso 4* да изкаже мнение.

# 139
  • Beyond the Frontiers
Привет,

Моля за съвети за пътуване до Тунис:
- Кой е по-добрия вариант - да се организираме сами или с агенция? Ако с агенция - препоръки за агенция?
- Колко дни е оптималния престой?
- Подходящо ли е посещение през април-май?
1 - къде се намирате? От България директен полет няма. Само чартърите, а за тях минавате през туроператор.
2 - чартърите са със 7 нощувки.
3 - за екскурзии, лежане на слънце - супер. Ако очаквате летни температури и плажуване - не.

# 140
Гледам няколко дни хотели и се спрях на този medina belisaire & thalasso 4* да изкаже мнение.
Ние резервирахме за този хотел края на май. Не открих отзиви от българи, но отзивите в трипадвайзър са отлични 4,5 от 5. Надявам се да останем доволни.

# 141
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали туроператор от Варна с физически офис, който да организира пътуване до Тунис, и бюджетен хотел в близост до столицата, от който сте останали доволни по отношение на чистота и храна?
Благодаря!

# 142
  • Beyond the Frontiers
Медина са добри хотели. Имате разни екстри с а-ла-карт ресторантите. Поискайте си описание на услугите.

РуК, какво значи хотел близо до столицата?

# 143
Здравейте,
след сериозно търсене и прочетени доста мнения ограничих избора за семейна почивка с деца до два хотела:
Occidental Marco Polo и
ONE RESORT AQUAPARK & SPA.
Моля за съвет от запознатите, кой от двата да избера?
Благодаря!

# 144
  • Beyond the Frontiers
Марко Поло няма пързалки. Иначе е с много добро местоположение.

# 145
  • Варна

РуК, какво значи хотел близо до столицата?
Препочитам местоположение, което улеснява достъпа до транспортни връзки с града, като се има предвид възможността за наемане на рентакар автомобил. Благодаря!

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:10 от PyK

# 146
Знам, че е относително за всеки,  но кога е перисда когато водата на Джерба става за къпане...т.е кога си е за нормално плажуване?

# 147
  • Beyond the Frontiers
Знам, че е относително за всеки,  но кога е перисда когато водата на Джерба става за къпане...т.е кога си е за нормално плажуване?
Ами англичаните гледам целогодишно са там. И януари имаше снимки с плажуващи.
Аз съм била в началото на юни и за мен водата си беше перфектна 25-26 градуса.

# 148
Т.е. последната седмица на юни  трябва да си е доволно топла водата?
И ако има колебания между последната седмица на юни и 28.08-04.09   кой период е за предпочитане или е еднакво?

# 149
  • Beyond the Frontiers
Т.е. последната седмица на юни  трябва да си е доволно топла водата?
И ако има колебания между последната седмица на юни и 28.08-04.09   кой период е за предпочитане или е еднакво?
Аз бих взела юни, но с други доводи. Началото на септември е традиционно най-натоварен период за пътуване. Освен, че полетите ще са тотално пълни, натоварването за гидовете също е на макс.
Персоналът в хотелите също е вече по-изморен....

Общи условия

Активация на акаунт