Тунис (тема 3)

• 54 216
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
От Варна няма полети за Джерба през юни. Поне аз не успях да намеря. Наясно съм, че всичко е по правилата, но реално времето ми  за търсене на изгодна почивка е изгубено.. Предложените от емералд вариянти не включват Джерба като дестинация. Обясниха ми че интереса е слаб и не да успяли да съберат минимум за нито една от обявените 4 дати.. Вижда ми се абсурдно..

# 256
  • Beyond the Frontiers
От Варна, Пловдив, Бургас винаги е по-трудно и се анулират дати. Съвсем резонно е.

# 257
Здравейте. Имам още едно питане. Защото всеки ден пия ленено масло и искам да го взема за Тунис се чудя дали може да го взема в ръчния багаж. Притеснява ме ако го сложа в куфара да не се счупи шишето и всичките ми дрехи да станат мазни. Мисля да взема ново неотваряно шише. То е стъклено 250 гр. Дали ще е проблем. Или ако няма как там дали се продава някъде?

# 258
В ръчния багаж може течности 10 бр по 100 мл бутилки, поставени  в прозрачен плик.

# 259
Аз пък точно с Емералд пътувах и съм впечатлена от организацията, вниманието, грижата - от всичко!

Бяхме на остров Джерба в началото на май.

Като започна с това, че от Емералд задържаха чекирането на летище София, защото закъснявахме.

Отделно екскурзоводите бяха страхотни - много интересни неща показаха, разказаха. Включително дадоха много ценни съвети за пазаруване. Не на последно място бяха изключително акуратни в избора на шофьори на джиповете, на хората с камилите.

С две думи - препоръчвам ги с две ръце.

# 260
В ръчния багаж може течности 10 бр по 100 мл бутилки, поставени  в прозрачен плик.
А от къде мога да купя бутилки по 100 мл.

# 261
  • Пловдив
В ДМ има комплекти с малки бутилки 100 мл,кутийки за крем точно за път.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:25 от slavei4e

# 262
В ДМ има комплекти с малки бутилки 100 мл,кутийки за крем точно за път.
Благодаря. Ще ги погледна. А дали са подходящи за лененото масло, защото все пак аз го пия? Или са само за шампоани?

# 263
Чисти, пластмасови шишета и кутийки. След закупуване обикновено се измиват. Дали са годни за ленено масло и лично за вас - проверете може ли маслото да се съхранява в пластмасова опаковка и с каква продължителност - 5-7-10+ дни. Ако ви устройва - воала, за вас е.

# 264
Здравейте, предстои ми пътуване до Тунис. Каква валута да нося, къде да обменя ( в Бг или там направо), евро или долари? Скъпо ли е по принцип? Колко да взема, според вас, за кафета, сок, сувенири и т.н. обичайни харчове?

# 265
  • Варна и...духом на Босфора

Ленено семе от Карфур преди малко.

Аслема от Джерба ли да кажа,от Лондон ли ...не знам😁🫣😉😊
Два поредни дни дъжд!
Вятър,варненски иди😅
Хладно още.
Днес бях на либийският сук в Мидун.
И три блузки за 10 динара грабнах.
Вземете си връхни дрехи за Джербата.

Носете долари,евро, паунди,шв франк
Каквото имате,тук на място ще си обмените.
Предвидете си за тур.такса сума също

# 266
Късмет извадихме ние с времето на Джерба миналата седмица Simple Smile.
Имаше само по-силен вятър следобедите, но нищо неприятно. Даже имам тен.

Редеми, има ли хотели, подходящи за деца на Джерба? С пързалки, с детски площадки, с аниматори?

# 267
А якета трябва ли да носим или става само с жилетка? Почнах да стягам багажа и дано уцелим време.

# 268
  • Beyond the Frontiers
На мен ми пращат снимки по бански от плажа...

# 269
  • Варна и...духом на Босфора
На плаж и басейн снимки всички правят,днес стигна до 26 градуса.
Още има вятър,вечер пада под 18 градуса,тук на Джерба.
Днес анулираха всички корабчета пиратски.
От утре го дават вече по- лятно,да речем.

Леки жилетки,памучни якета,суитшърти,да.
Дебели зимни якета,не.
За рано сутринта и вечерта.

Иберостар Мехери имат пързалки,две и детски кът до басейна,но не аквапарк

За аниматорите мога роман да напиша.
Вечер след 20.30
Има мини диско за деца.
През деня също има различни активности,но всеки хотел си прави сам програмата

Общи условия

Активация на акаунт