Тунис (тема 3)

• 54 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Аз мисля, че Djerbahood си заслуважа, и ще бъде интересно място за фотосесия. Вижте в Гугъл - има много снимки, виждат се графитите, които са артистични, атмосферата също е такава и е доста посещаемо, по-различно е от всичко останало в Тунис.

Благодаря много! Flowers Hibiscus

# 541
  • Варна и...духом на Босфора
Джербахуд- да, много по- различно.
Никога не пазарувам от споменатите Шопинг центрове.
Да,цените на козметиката са приемливи там.
Днес има либийски базар на Мидун,някой ако иска може да се възползва.
Но при по- трудно подвижни хора,да,Адам център+ ремонтиран и реновиран през зимата,но вземайте касова бележка и артикули с Цени!

Такси
Начална такса
0.900 милима.
Излизате и си викате
Апарат включен,и престоя с апарата.
Еврото ще ви трябва след 120 дни,не ги давайте на Джербийските шофьори,колкото и да са любезни.

Ние имаме дъжд в Сахара днес🙏🙏🙏
Nchallah !

# 542
Продължаваме с въпросите ,въпреки че до тук отговори не получаваме ...
В Хахамет може ли да използваме такси Uber или Bolt ?

# 543
  • Варна и...духом на Босфора
Продължаваме с въпросите ,въпреки че до тук отговори не получаваме ...
В Хахамет може ли да използваме такси Uber или Bolt ?

Не.
Болт изобщо не работи вече в Тунис,а Uber не е имало.
Има някакво ново приложение,но не го знам,а и не ми трябва,както и на вас туристите.
В по- горен пост съм дала насоки,важат и за континента.
За Хамамет също.

# 544
Здравейте, моля ако някой е ходил да ми даде отзиви за Golden Tulip Taj Sultan Premium 5* Хамамет или Occidental Sousse Marhaba Superior 4* в Сус. Идеята е почивка с движение до Картаген, Сахара и Кап Бон. За септември мисля да резервирам, но съм в чуденка. Никъде не намирам отзиви за Golden Tulip Taj Sultan Premium 5*. Харесва ми че е близо /в Хамамет.

# 545
Отворете Гугъл мапс, Тунис, името на хотела. Има доста отзиви /не съм ги чела всичките/, започват някак си с по-стари такива, но след това видях и по-нови, доста от тях са от българи. Хотелът е с рейтинг от 3,8 от 5. По принцип отзивите не са потвърдени. Също може да влезнете в Трипадвайзър и там да погледнете. Търсете отзиви и на руски, те са много изчерпателни.

# 546
  • Beyond the Frontiers
Occidental е в Сус и имате безплатна екскурзия. Смятам, че е един от читавите хотели - сравнително по-нов и модерен е като обстановка. Отзивите от кухнята и обслужване, хигиена са добри тази година.

# 547
  • гр.Варна
Айдееее не остана. На 03.09 с полет от Варна тръгваме и ние. Малко се разочаровах от късния полет в 20:20 ама каквото такова. Първият ден замина.
Има ли някой с нас???

# 548
Айдееее не остана. На 03.09 с полет от Варна тръгваме и ние. Малко се разочаровах от късния полет в 20:20 ама каквото такова. Първият ден замина.
Има ли някой с нас???

Ние сме на 09-09 .Къде ще бъдете ,хотел ?

# 549
  • гр.Варна

Ние сме на 09-09 .Къде ще бъдете ,хотел ?
[/quote]
В Новостар бел Азур сме.Три семейства, като едното е с две деца. Надявам се, че всичко ще е наред и ще останем доволни като миналата година. Тогава бяхме на Джерба в хотел Сентидо Джерба бийч.
Отново тръгвам с положителни нагласи и не търся кусури. Да е чисто и спокойно ми е напълно достатъчно. Другото зависи от нас.

# 550
Коя марка зехтин е най-добра в Тунис и колко е ориентировъчно цена за 1 л?

# 551
  • София
Идвам с въпрос . Какви са им контактите в Тунис, трябва ли да купувам нещо специално за зареждане на телефон?

# 552
Идвам с въпрос . Какви са им контактите в Тунис, трябва ли да купувам нещо специално за зареждане на телефон?
Не трябва да купувате.

# 553
Здравейте , каква е продължителноста на полета от Варна?

# 554
Има ли някой с нас???
И ние сме в Новостар Бел Азур,от Варна,ще се радвам да се запознаем.Пет семейства сме.

Общи условия

Активация на акаунт