Тунис (тема 3)

• 58 177
  • 770
  •   3
Отговори
# 750
  • Beyond the Frontiers
Риад е точно в началото на крайбрежната алея. По нея пеша сте за 15 минути при медицината и центъра с магазините.
Най-големият плюс на този хотел е супер централното разположение.
И препоръчвам стаи море - първо са ремонтирани, второ изгледът е наистина страхотен.

# 751
  • Тополовград
Ние сме в хотел sentido  bellevue park от 28 май. Има ли някой в този хотел.  Притеснявам се че не говорим друг език.

# 752
Пътешественици здравейте. Може ли приблизително да ми кажете цените в Тунис? Обяд, джунджурийки за спомен. Казаха ми че имали хубави чанти и обувки.  Благодаря ви.

# 753
  • Пловдив
Привет 🤗
Заглеждам  Medina Solaria and Thalasso  и Vinci Saphir Palace за идната година и ще съм благодарна за помощ при избора 😊
Интересуват ме стаи, плаж, храна, възможност за разходки и външна част на основния ресторант, че има пушачи 🤗

# 754
Медина Солария е на крайбрежния булевард, има две улици на двата входа на хотела по които може да се разхожда, има магазинчета и атракциони наблизо. Един два пъти за престоя става за разходка, комплексът не е много голям. Плажът е през булеварда, нормален широк с чадъри. Аз бях средата на октомври, погледнах отдалече, не съм го посещавала. Основният ресторант е само вътрешен, иначе има масички край фонтаните във вътрешния двор на хотела, там се пуши и сервитьори носят напитки от бара. Храната беше много, ама много наистина, супер разнообразна, предполагам за всеки вкус ще се намери. Имаше ранна закуска от 3ч до 6 сутринта, кафемашините работеха за ранобудни като мен, след това и нормална закуска до 10 ч.
Стаите са големи с балкони, чисти, гледат към морето и вътрешния двор.
Аз живея край морето и плажът не ми беше приоритет. Който е плажувал там може да даде мнение. Ходих на всички екскурзии, всички дни ми бяха заети.
Има нормален външен басейн и бар с напитки, и спа център с процедури срещу заплащане.
С две думи съотношението цена/качество напълно си заслужаваше и много ми хареса, с уговорката, че за мен по-скоро беше като екскурзия да разгледам Тунис.

# 755
  • Beyond the Frontiers
Медина Солария е по-добрия.

# 756
Плажа пред Медина Солария е хубав, ситен пясък.Чадъри и шезлонги има към хотела, на външния бар на плажа има само безалкохолни напитки и бира.От бара на хотела може да си взимаш коктейли и алкохол.Само да уточня ,че това е в началото на октомври, през останалото време може да се предлага и друго на бара.Морето беше кристално чисто,плавен преход.Аниматорите от хотела провеждаха и игри на плажа.

# 757
Мога само да предложа ,, НЕ ходете в хотел Delphin Habib  “в Monastir! Нивото на чистота е…. просто не мога да го опиша! Да, много е близо да морето, но за мен само това е плюсът! Влизаш в ресторанта с чисти дрехи и излизаш все едно цял ден си бил в кухнята. За чиниите и чашите няма да коментирам. В стаите … без коментар. Чаршафите по леглата в която бяхме настанени все едно не бяха сменяни от началото на годината. За банята… тоалетната не измита, ваната с остатъци от сапун. Хавлиите… да те е гнус да си избършеш лицето. Огледалата замазани, залети с нещо и остатъци от паста за зъби , стъклата на терасата целите в отпечатъци и замазани. При толкова пътувания като този хотел не бяхме попадали!

# 758
  • Beyond the Frontiers
На мен пък Делфин ми харесва много. Особено предвид, че е един от най-евтините хотели в Тунис.
И сравнявам с едни 100-тина други хотела в Тунис, които лично съм видяла.

За парите си е доста добър.
Тествала съм и храната и я сравнявам с доста други - ами добре е.
Не е лукс, не претендира за високо ниво.
За 2026 е около 900-1000 лв. За 2025 беше 800-900.

# 759
На мен пък Делфин ми харесва много. Особено предвид, че е един от най-евтините хотели в Тунис.
И сравнявам с едни 100-тина други хотела в Тунис, които лично съм видяла.

За парите си е доста добър.
Тествала съм и храната и я сравнявам с доста други - ами добре е.
Не е лукс, не претендира за високо ниво.
За 2026 е около 900-1000 лв. За 2025 беше 800-900.
Аз не говоря за лукс, а за елементарна хигиена! След като има 4 звезди би трябвало да я има. Недопустимо е ваната да не е измита от предишните гости! Огледалото да е с паста за зъби. Огледалото в коридора на стаята залято с нещо и така си стои. Тоалетната да стои с ла@ната!
Дори и да е по-евтин това не оправдава липсата на хигиена!
Едва ли не защото е по-ниска цената трябва да се съглася да спя в използваните чаршафи.. и с нехигиенична обстановка.
За мен цената не е оправдание за липсата на хигиена!
За качеството на храна не говоря, а за чистотата на чиниите и чашите!

# 760
  • Beyond the Frontiers
Никъде не съм казала, че не трябва да е чисто.
До колкото разбирам вашата стая явно въобще не е била почистена и готова.

# 761
Никъде не съм казала, че не трябва да е чисто.
До колкото разбирам вашата стая явно въобще не е била почистена и готова.

Стаята беше готова   Леглото беше застлано с кувертюрата, изпънато. Хавлиите заредени в банята.
Когато щяхме да си лягаме открихме, че чаршафите са 🤮
Така че стаята на пръв поглед беше заредена.
Дори и втората стая в която ни преместиха беше почти същата.
В гардероба ужасни паяжини и паяци.
Някъде бях прочела отзив, за съжаление твърде късно. Дават не 4 звезди , а минус 4.  С две ръце НЕ го препоръчвам!!!
В залата на ресторанта сутрин пържат мекици!!! Задимено и докато закусват гостите се вмирисват.

# 762
Здравейте!
Решихме да почиваме тази година в Тунис за първи път и изцяло по интуиция (и бюджет разбира се) си харесах Riviera Sousse, но никъде не намерих отзиви точно за него. Нито тук, нито в групите из фейса. Гледаме също и съседните Abou Sofiane, El Mouradi като оценките в трип са в полза на Ривиерата.
Търсим хубав плаж, уай-фай за тези, които и ще поработват, пързалки за по-малките, а аз лично предпочитам по-компактни хотели. Бих разгледала и други предложения в същия бюджетен клас.

Да не забравя и най-важният въпрос, почивката ни се налага да е първата седмица на юли, заради кандидат-гимназист, нали няма да е твърде горещо? Миналата година през същата седмица в Дидим водата си беше даже хладна.

# 763
Здравейте, моля предложете хотел на остров Джерба за двама възрастни. Бихме искали да е чисто, да има разнообразна храна, бюджет около 3000 лв. за двамата, за периода края на май до средата на юни, не държим на анимация. Мислим да се включим в двудневната екскурзия до Сахара. През 2024 г.посетихме Sahara beach, Манастир и много ни хареса. Имахме желание да отидем в Шарм Ел шейх, но не намерих хотел с приличен плаж за този бюджет. Знам, че повечето посещават курорта заради подводния свят. Предвид, че отиваме основно за морето, може би Тунис е по-добрият вариант. Разгледах хотелите, които предлагат някои агенции, но се обърках. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 764
  • Sofia
Това е въпрос към туристическа агенция 😁
Прегледайте хотелите с този бюджет за тази дата и питайте конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт