Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 990
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 255
Палтото дето го поръчах пишеше L, че е. Вече при пусната поръчка ми излезе, че е 40 номер......да видим дали ще ми стане Simple Smile, ако не ще го върна и ще го забравя! Grinning
L не е ли 40?34-XS,36-S,38-M,40-L.

# 256
Разглеждам сега и всичко хубаво са скрили и не се показват като продукт. Шайзе Sad
Така е, вчера щях да поръчвам една рокля и докато се наканя - изчезна и от любими, и като продукт въобще. Преди се виждаше като изчерпана наличност, а сега - нищо.
И други такива продукти имам изчезнали.
Говоря за основния сайт.
Да, аз успях да поръчам една рокля, хубаво намалена, сега я няма никаква Снимката е от аутлета.
Бяло дълго палто с колан получих днес от HM за 43 лв, страхотно.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:33 от Киф

# 257
AeroJ , благодаря. Гледах го първото вчера, спря ме тази мъхеста полиестерна смес.
Късо имам доста красиво с вълнен процент и косъма стои естествено от best secret на better rich

И както разглеждах  вчера сутринта about you, излизам с децата в хубавото време и толкова много дълги бели палтенца се разхождаха пред очите ми... Повечето едни такива от неглиже плат филц или друг, видимо прани в пералня, изтръскани и облечени, пак красиви
Нещо такова ми се иска, не скъпо и по подразбиране да му треперя.

Е, да не мислите, че Щефи е по назад с H&M, тази сутрин поръчах в два размера
Скрит текст:

# 258
Искам само да вметна, че същите продукти, в  приложението за Гърция на АЮ, се продават поне с +20 евро отгоре надценка, независимо от промоции и т.н, така че благородно ви завиждам.

# 259
Щефи, точно същото палто получих, разликата м/у съседни номера е съвсем минимална.

# 260
Искам само да вметна, че същите продукти, в  приложението за Гърция на АЮ, се продават поне с +20 евро отгоре надценка, независимо от промоции и т.н, така че благородно ви завиждам.

Защото при вас са по-високи заплатите. Неслучайно гърците не идват у нас на работа. Grinning

И аз гледах цените на нещата вчера в немското АЮ. Любимите ми там бяха на мижаво намаление, спрямо тукашните.

# 261
XL  палто 52лв, бежово/мръсно бяло https://m.aboutyou.bg/p/monki/prehodno-palto-9088696

# 262
  • Бургас
Едни свежи Станчовци, 83 лв - https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-stan- … -bonega-x-9034962
В друга тема ги видях и доста им се чудя.

# 263
Ох, никакви ли кодове няма? Някои неща са само с червено намаление Confused

Аз си търся дънки, светли боти, светли маратонки и каквото въобще си харесам Joy

# 264
  • София
Аз ще чакам да свърши намалението и тогава ще поръчам, защото имам код за 30%, а на повечето ми в любими екстра намалението е 10 до 25%.

# 265
Аз ще чакам да свърши намалението и тогава ще поръчам, защото имам код за 30%, а на повечето ми в любими екстра намалението е 10 до 25%.

Не разбрах логиката ти? Thinking

# 266

Не разбрах логиката ти? Thinking
Купона ще и намалили повече, но сега не е активен.

# 267
А, не хваща в момента...разбрах.

# 268
  • София
Harbour 2nd Elbe 1 - любима чанта на Мимоза - на 57.90 лв. цвят Таупе Сиво https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/chanta-tip-shopper-elbe-1-20426428
 Веднага поръчах. За естествена качествена кожа е баз пари.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт