Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Май ще пропусна пяната на Миша и ще взема гела на Балеа мед. Благодаря за споделените мнения!

# 676
  • Deutschland
Фрау, колко струва олиото в ДМ-а?

5, 99 €

# 677
  • оттам, откъдето започва България
Днес в Лили дрогерия служителка обясняваше на една дама, че MISSHA M PERFECT COVER BB Крем в последно време идва с много оранжеви нюанси и не отговарят на номерата.

# 678
  • София
Мерси, гледах го в Амазон на 8-9. Циг@нско търпение Joy

Периодично ги пробвам, макар че не ползвам фдт и бб крем, за мен са си все така сивеещи и неподходящи за нашите ширини кожа. А аз се водя напълно неутрална като кожа. Смятай повечето с леко жълтеещия или розовеещ тон е сивкаво на какво приличат.
Хубавото е, че ги има навсякъде за проба.

# 679
Оползотворих си талончето и аз.  Да няма празно 😂. Всичко е ново за мен. Чудя се плекс серията дали ще ми допадне, защото е за химически третирана коса, а моята не е. Само преса играе по нея.. но ще я пробвам. Нямам търпение на следващото къпане, че вече имам стилизанти на косата си и няма да е особено достоверно. Единствено балсама за устни взимам отново и препоръчвам. За мен е по-добър и от блистекс и от серия на микса за сухи и груби устни.

# 680
Гелът е топ, само него ползвам като втора стъпка. При ребрандирането беше изчезнал и тогава минах на alverde sensitive, който също не е лош. Този се завърна преди празниците, в приложението обаче не се виждаше голямата разфасовка, но го имаше в магазините, сега отскоро е видим и онлайн.

https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-med-izmiven-gel-ultra-sensiti … pdsteilen.laufend

Ето моите покупки от вчера и естествено, че присъства 😊 много нежен, не изсушава и не опъва.

Момичета, доволни ли сте от този гел? Една немска дерматоложка, която следвам в инстаграм го е препоръчала:

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:14 от deska90

# 681
Аз пък си купих 10 опаковки от малката разфасофка при намалението. Напълних половин торба с пластмаса, а то имало пак от голямата разфасовка 🤡

# 682
  • София
Вчера го пробвах. Взех си една мини опаковка. Действително е нежен към кожата и не пресушава, но хич не се справи с грима. Аз и нямам очакване напълно да го премахне, просто така пробвам нови продукти. Размаза го по цялото лице.

# 683
Винаги махам грима първо с мицеларна вода. Минавам с памучен талон с мицеларна вода всяка вечер преди да измия с пяна/гел и без да имам грим. Ще взема гелчето, защото това на Нивеа вече гони 9 лева на намаление, което ми се вижда много.

# 684
  • София
Аз също процедирам така, просто нови продукти ползвам направо, за да видя потенциала им.

Фаворит ми е този, но вече и неговата цена се вдига, макар че е икономичен. Оставя ми същото нескърцащо усащане, само че измива и грим почти на 100%.

# 685
Рядко слагам някакъв грим, обикновено това е ББ крем, малко спирала, малко сенки и гланц, затова не ми трябва нещо много силно като действие срещу грим.
Харесвам пяната на Гала и на Колагена, обаче първата мина 30 лева, а втората на намаление вече идва на 16. Добре, че се запасих от една промоция с пяната, когато беше под 9 лева.

# 686
Момичета, четките за грим на Parsa стават ли? Ще правя поръчка и гледам в аутлета има намалени.

# 687
  • София
Стават.

Аз не ползвам фдт, но нося очен грим - спирала на 2 пласта, плътно нанесена, водоустойчив молив почти винаги. Понякога и сенки. Респективно, първо минавам с нещо мазничко очите и после мия. Колкото по- малко търкане, толоква по- добре.

# 688
NYX са заредени в онлайн магазина на dm.

# 689
Но някак си е скъпичко. Fat oil аз си купих за около 13 лв от makeup, сега гледам в dm струва близо 20лв. За другите продукти не мога да кажа

Общи условия

Активация на акаунт