Париж - 20

• 42 742
  • 763
  •   2
Отговори
# 645
Благодаря за отговорите.

И една "приятна" изненада - след Нова година затварят върха на Айфеловата кула за ремонт (не разбрах до кога) и посещенията ще са само до 2 етаж.

А някой знае ли защо след 05.01.25 г. няма възможност за закупуване на билети за Лувъра?

# 646
Явно ще е бърз ремонт, защото аз купих билети до върха за февруари.

# 647

От къде купихте билетите? От официалния сайт ли? Аз там изобщо не мога да проверя за наличност от 27.01 нататък.

А през януари излиза това:

# 648
Взех билети от getyourguide. Харесват ми организациите с гид, защото в повечето случаи винаги те "прекарват" пред всички опашки и на асансьора и на входа. Отворих сега да видя, по-ранни билети дават само до втория етаж. За посещение до върха, пише след 7-ми февруари. Моите билети са за 14.02.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:17 от sunflower_sunflower

# 649
Взех билети от getyourguide. Харесват ми организациите с гит, защото в повечето случаи винаги те "прекарват" пред всички опашки и на асансьора и на входа. Отворих сега да видя, по-ранни билети дават само до втория етаж. За посещение до върха, пише след 7-ми февруари. Моите билети са за 14.02.

Супер, ще имате късмет. За разлика от нас.
Blush

# 650
  • Карлово

От къде купихте билетите? От официалния сайт ли? Аз там изобщо не мога да проверя за наличност от 27.01 нататък.

Не се безпокойте, като наближи датата, за която търсите билети, около 2 седмици примерно започнете да проверявате, излизат възможни до върха. Е, не всички желани часове, но има избор. Аз така намерих.

# 651
Проблемът не е изчерпани часове, а ремонт на върха.

# 652
  • Beyond the Frontiers
Пътувам семейно другата седмица и имам повод. Някой да е пробвал ресторанти с Мишлен звезда и да може да препоръча нещо интересно?

От два дена се боря с билетите за Айфеловата кула. Не ми минава плащането с 3 различни карти. Според банката всичко е ОК. Официалният сайт ги отхвърля.
А съм купувала билети онлайн преди...
Ако някой има идея, какво може да се бъгва, ще е супер.

# 653
Пробвайте през различни браузъри ( Едж, Файърфокс, Хром...) изчистете бисквитките, през друго устройство опитайте, друг АйПи адрес опитайте
Приятно изкарване в Париж!

# 654
  • Варна
А някой знае ли защо след 05.01.25 г. няма възможност за закупуване на билети за Лувъра?

Не се притеснявайте за билети на място за всичко освен за Кулата - никъде няма да чакате много ако си прецените времето . Уикендите и празниците има значително повече хора и съответно по дълги опашки Simple Smile

# 655
Пътувам семейно другата седмица и имам повод. Някой да е пробвал ресторанти с Мишлен звезда и да може да препоръча нещо интересно?

От два дена се боря с билетите за Айфеловата кула. Не ми минава плащането с 3 различни карти. Според банката всичко е ОК. Официалният сайт ги отхвърля.
А съм купувала билети онлайн преди...
Ако някой има идея, какво може да се бъгва, ще е супер.
Опитайте с Револют.

# 656
  • ВАРНА
За Айфеловата кула септември купихме билети до втория етаж с асансьор на място . Чакането беше не повече от 2 минути.
За Лувъра - проверявайте периодично https://ticket.louvre.fr/en/billetterie/3313

# 657
За тези, които не могат да платят билети за Айфеловата кула:
става в Edge InPrivate.
Това разбрах след консултация с Информация на сайта.

Посетихме ресторанта на Алан Дюкас във Версай с една звезда Мишлен.
https://www.ducasse-chateauversailles.com/
Много ни хареса и го съчетахме с посещение на двореца.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 14:22 от ⵣИⵣИ

# 658
  • Варна
Посетихме ресторанта на Алан Дюкас във Версай с една звезда Мишлен.
https://www.ducasse-chateauversailles.com/

МНОГО ИНТЕРЕСНО !!! Simple Smile Разкажи повече , какво хапнахте , вкусно ли беше , цената ??? Simple Smile

# 659
Беше незабравимо преживяване. Смятам, че ястията бяха най-вкусното нещо , което съм опитвала.
Ние се спряхме на menu découverte. Поредица от ястия, специално подбрани от шеф Дюкас. Цената беше 165 евро, без напитките.
Насладихме се на изключително много блюда. От амюз буш, различни предястия, през риба и телешко , до няколко десерта и прочутите му шоколади. Слагам малко снимки.
Продуктите бяха сезонни и много от тях отгледани в градините на Версай.
За съжаление в момента там няма такова меню, но има за 58 евро предястие,основно и десерт.
Най много ме впечатли обстановката. Персоналът беше облечен в ливреи. Масите аранжирани с вкус. Фин порцелан и красиви прибори. Пренасяш се в 18 век.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт