Париж - 20

• 42 413
  • 763
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте 🍀 !
Имам два въпроса и ще съм благодарна, ако някой може да ми съдейства с информация.

Утре пътуваме за Париж и кацаме на летище Орли. Първият ми въпрос е: от летището до връзката с градския транспорт, за който смятаме да си вземем Navigo Weekly Pass за 4 дни (четвъртък-неделя), ще можем ли да използваме тази карта още от самото летище, или е необходимо да се закупи отделен билет от летище Орли до най-близката връзка с градския транспорт?

Вторият ми въпрос е свързан с връщането ни в неделя. Летим към София от летище Бове, което означава, че трябва да стигнем от Париж до там. В сайта на Bus Beauvais намерих информация, която малко ме обърка, и не разбрах от къде точно тръгва автобусът за летище Бове от Saint-Denis Université или от Porte Maillot?

Благодаря Ви предварително!

Прикачвам снимка на съобщението, което ме обърка:

# 661
На първия въпрос аз не мога да отговоря
На втория - аз го превеждам, че от 14.12. ще можете да ползвате и двете спирки от Париж, билетите ви важат.(месеци наред  Porte Maillot не работеше)

# 662
Здравейте! Ще летим до Париж след няколко дни и се опитах да закупя билети за шатъла /автобуса/от Бове до Париж, но линкът на първа странице не работи. Бихте ли ме насочили към друг линк?

# 663
Здравейте! Ще летим до Париж след няколко дни и се опитах да закупя билети за шатъла /автобуса/от Бове до Париж, но линкът на първа странице не работи. Бихте ли ме насочили към друг линк?
https://www.aeroportparisbeauvais.com/en/passengers

Приятно пътуване!

# 664
https://www.aeroportparisbeauvais.com/en/passengers

Приятно пътуване!

Благодаря!

# 665
Какво ще кажете за нощувки в района на Дефанс, в близост до метростанция 1, на няколко спирки от Porte Maillot?
Не сме били в Париж отпреди 10 години.

# 666
Само хубави неща.
Приятно изкарване.

# 667
  • Sofia
Ние сме били за 5 нощувки в хотел "Ибис" в Дефанс. Хотелът е икономичен туристически тип, но локацията е топ. Всеки ден ползвахме метрото, което е почти пред  хотела. Районът е спокоен, има заведения за хранене и за вечерно питие. Също така има и МОЛ почти до арката на Дефанс.

# 668
Благодаря ви!

# 669
  • Бургас
И аз харесвам този район. Били сме два пъти в Левалоа Пере, може и пеш да се стигне до Порт Майо.

# 670
  • Варна

НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ , бързо се купува билет и НЯМА ВЕРОЯТНОСТ да не ви превозят веднага

# 671
Здравейте, можете ли да споделите мнение за времето в Париж края на януари/началото на февруари? Колко сравнимо е с това я София? Наяно съм, че ще е студено, но съвети за подходящо облекло биха ми били полезни. 🤗

# 672
Здравейте, можете ли да споделите мнение за времето в Париж края на януари/началото на февруари? Колко сравнимо е с това я София? Наяно съм, че ще е студено, но съвети за подходящо облекло биха ми били полезни. 🤗

Като наближи пътуването, проверявате прогнозите и според тях и вашите навици се вземате съответните дрехи

# 673
Здравейте!И на нас ни предстои скоро дълго мечтано пътуване до Париж, но малко изневиделица м и дойде като подарък от децата Simple Smile Засега се ориентирам кое, какво, как, но да попитам дали случайно няма някой пътуващ на същите дати като нас 12-16.01.?

# 674
Здравейте!И на нас ни предстои скоро дълго мечтано пътуване до Париж, но малко изневиделица м и дойде като подарък от децата Simple Smile Засега се ориентирам кое, какво, как, но да попитам дали случайно няма някой пътуващ на същите дати като нас 12-16.01.?
Здравейте! С която и да е авиокомпания да летите, самолетът ще е пълен с българи Yum Ще може да се ориентирате, като видите накъде се насочват за шатъл, или ще попитате, все някой ще ви помогне.

Общи условия

Активация на акаунт