Париж - 20

• 32 559
  • 598
  •   1
Отговори
# 585
Изобщо не е труден трансферът Бове- Париж. Има редовен автобус, спира на метро станция и оттам нататък е лесно.

# 586
  • пак на Рив Гош
Вчера гледах пак картата и се оказа, че до Нотр Дам има повече транспортни връзки, от на метри под Айфеловата Кула, където харесах. Точно над Нотр Дам обаче са 18 и 19, за които четох да се избягват като райони както и в близост до централната гара.
Това не ми стана много ясно - между Нотр-Дам и 18ти и 19ти райони има поне още 2 района. За настаняване около Нотр-Дам ли търсите, или за туризъм? Ако е второто - не виждам връзката с 18ти и 19ти.

# 587
  • София
Вероятно се бърка Нотр-Дам и Сакре кьор.

# 588
  • Варна
Да, оплела съм номерата с имената на районите, извинявам се!

Иначе търся/се чудя настаняване около Айфеловата(границата 7/15) или район Нотр-Дам като по-удобна транспортна връзка.
Обиколки в града, Дисни, връзка с летището. Това е основно движението.

# 589
Ако можете, не летете до Бове, защото трансферът след тричасов полет лично на мен ми беше много тежък.

# 590
  • ВАРНА
Ако можете, не летете до Бове, защото трансферът след тричасов полет лично на мен ми беше много тежък.
+1
Без да съм кацала на Бове, но при наличие на полети до двете летища в Париж, бих избрала кацане на някое от тях.

# 591
  • Карлово
Аз не мога да съм толкова крайна с мението си за летище Бове. Чак много натоварващо не ми е било пътуването към Париж.
Ако са удобни часовете на пристигане и отлитане, не бих го пренебрегнала. Иначе по-ниската цена на билетите се компенсира с парите за трансфер и времето за пътуване натам, естествено.

# 592
  • София
Easy jet си летят до Орли, ние бяхме с тях и ни беше окей.

# 593
  • София
Аз пътувах лятото с Transavia и EasyJet. И двете авиокомпании кацат и излитат от Орли. Ако няма голяма разлика в цената на билетите, не си струва да се каца на Бове.

# 594
Преценете и часовете на полетите задължително. Преди около месец полета на изиджет от Орли беше около 6 сутринта.
Лично за мен по-добре час и половина път с автобус е по-добре от среднощни таксита, неспане и т.н.

# 595
  • Варна

Двете НАЙ - ГОЛЕМИ нискотарифни летят до Бове и огромна част от пътникопотока е техен - летял съм до там за 20-30 Е Simple Smile Малко нереално ми се струва оплакване от 3часов полет и час трансфер като си спомня мои 10 - 12 - 13 часови презокеански полети Simple Smile Simple Smile Разбира се далеч по удобно е на другите 2 летища от самолета да се прехвърлим на метрото , но често не е възможно Simple Smile

# 596
Ние си взехме за директен трансфер един българин от една група, беше много удобно от летището ни чакаше директно до където бяхме настанени ни остави. - 50 евро за двама. Реално влака в Лион до летището примерно е по 17 евро на човек... та удобството е най-важно, и да часовете на полетите. Мен ме натовари на пристигане в Лион да сменям метро, шътъл.. по-дълго се трансферирахме, отколкото полета.

# 597
  • Варна
Ние си взехме за директен трансфер един българин от една група, беше много удобно от летището ни чакаше директно до където бяхме настанени ни остави. - 50 евро за двама.

дай контакт в фейса и тел.

# 598
Ние си взехме за директен трансфер един българин от една група, беше много удобно от летището ни чакаше директно до където бяхме настанени ни остави. - 50 евро за двама.

дай контакт в фейса и тел.
Имам само вайбър
+33783666878

Общи условия

Активация на акаунт