Париж - 20

• 33 502
  • 618
  •   2
Отговори
# 600
  • Бургас
И ние сме ползвали Ивайло и колегата му, но тъй като се оставят всички хора от колата, където са настанени, като се добавят и задръстванията, трансферът продължи точно 2 часа и половина.
Автобусът отива за 1-1.30 мин до спирка на метро. Лично за мен е по-удобен.

# 601
  • Варна
удобното е че те стоварва на място , а това е важно за да не разнасяш багажа

# 602
Здравейте. Имате ли впечатления за този хотел B&B HOTEL Paris 17 Batignolles или по-точно за квартала в който е?

# 603
  • Карлово
За квартала имам впечатление. Миналата година бяхме отседнали там. Спокоен квартал. Не беше далеч от забележителностите. В смисъл 3-4 спирки до опера Гарние, 3-4 спирки до "Шанзелизе" приблизително 6-7 спирки до Айфелова кула. Добър транспорт. Дори по нашата улица снимаха есенна колекция за HM, май. Има пекарни, малки хранителни магазини.

# 604
Благодаря. А кой е най-добрият вариант за градския транспорт - с единични билети или с някакъв тип карта. 3 дни ще сме. А за трансфера и ние сме с Ивайло
За квартала имам впечатление. Миналата година бяхме отседнали там. Спокоен квартал. Не беше далеч от забележителностите. В смисъл 3-4 спирки до опера Гарние, 3-4 спирки до "Шанзелизе" приблизително 6-7 спирки до Айфелова кула. Добър транспорт. Дори по нашата улица снимаха есенна колекция за HM, май. Има пекарни, малки хранителни магазини.

# 605
  • Карлово
Кои дни сте?
За три дни бяхме с билети. Пресметни си къде ще ходите и колко ще ви излезе.
Тази година бяхме за 6 дни и бяхме с карти Навиго седмична. Много пътувахме, за километър разстояние се качвахме на превозно средство и беше супер, освен това ходихме до Версай и Дисни, пък и от Орли и обратно пак с тая карта.
Ако излизате сутрин и се прибирате вечер това са ви 5 евро. по 3 дни 15 евро. Седмичата карта е 31.50 евро. излишно.

# 606
Здравейте. Имате ли впечатления за този хотел B&B HOTEL Paris 17 Batignolles или по-точно за квартала в който е?
Бяхме в този хотел през юни и като местоположение е чудесен.

# 607
Кои дни сте?
За три дни бяхме с билети. Пресметни си къде ще ходите и колко ще ви излезе.
Тази година бяхме за 6 дни и бяхме с карти Навиго седмична. Много пътувахме, за километър разстояние се качвахме на превозно средство и беше супер, освен това ходихме до Версай и Дисни, пък и от Орли и обратно пак с тая карта.
Ако излизате сутрин и се прибирате вечер това са ви 5 евро. по 3 дни 15 евро. Седмичата карта е 31.50 евро. излишно.
24.10-27.10

# 608
  • Карлово
Седмичната карта е само в рамките на една седмица, при вас 24-26.10. НЕ е за седем дни, така че не е ОК според мене. На 27 пак ще трябват билети.

# 609
Ясно. Благодаря Simple Smile

# 610
Здравейте, моля за съвет - има ли пректика да се дава бакшиш на таксиметров шофьор/ колко е прието?
Ще ползваме безплатната оферта на боокинг за такси от Орли 3 до апартамента в 3-ти район и се чудя как да постъпя. Такситата в Париж черни ли са на цвят?
Получих указания от боокинг, че таксито ще ни чака на изхода от багажа. Ние сме без чекиран багаж и това е другата ми чуденка(не познавам Орли) - колко изхода има на този терминал?
Предполагам, че ще ме чака на стоянката за таксита.
Тази оферта на боокинг ми е удобство, но имам и пграничено време  40 мин да се предвижа до таксито и малко ми е притиснено как ще успея за това време и с малко дете да намеря шофьора.

# 611
  • В центъра на моретата
Ползвали сме на Букинг безплатно такси няколко пъти. Не сме оставяли бакшиш. Обикновено Букинг изпращат телефон на шофьора и може да се обадите, като пристигнете, за да се намерите. Случвало се е като кацнем да получа съобщение директно от шофьора къде се намира. Другото, което ми направи впечатление на такситата, които чрез Букинг сме наемали е, че не са обозначени като таксиметрови коли. Първият път ми беше смущаващо, след това разбрах, че явно е някаква практика.

# 612
  • София
Има си доста изходи Орли, за изхода с такситата си има табели и се намира лесно. Ние обаче бяхме с Болт и те спират на съвсем друг изход и бая обикаляхме и ни чака шофьора. Та не знам дали такситата от букинг спират на едното или на другото място.
Ако имате контакт, питайте на кой изход са, те са номерирани, ще намерите изхода и ще се намерите.

# 613
  • Варна
Помощ! Докато седна на купя билети и запазя апартамент, този който харесах е зает вече за нашите дати.
Харесах друг. Какво е мнението ви за този район като сигурност и транспортни връзки?

Едит: още една локация
Един от двата ще е

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 18:39 от eli70o0

# 614
Удобно място,относно транспорт. Спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт