Бактерията ешерихия коли във влагалищен секрег

• 753
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейт, постоянно ми откриват ешерихия коливъв влагалището. Не мога да се отърва от нея. Симптомите ми са болка при уриниране, болка при секс. Някои да е бил със същите симптоми като мен?

# 1
Доста пъти сте писали за този проблем? Не открихте ли причината? Заедно със съпруга ви ли се лекувате? Ако се лекувате само вие, а той ви заразява непрекъснато, нормално да не минава.

# 2
Доста пъти сте писали за този проблем? Не открихте ли причината? Заедно със съпруга ви ли се лекувате? Ако се лекувате само вие, а той ви заразява непрекъснато, нормално да не минава.
Как разбрахте, ме съм писала често?

# 3
По най-простия метод - разглеждане на старите ви мнения.

# 4
По най-простия метод - разглеждане на старите ви мнения.
Нещо си се объркала

# 5
Здравейт, постоянно ми откриват ешерихия коливъв влагалището. Не мога да се отърва от нея. Симптомите ми са болка при уриниране, болка при секс. Някои да е бил със същите симптоми като мен?
При мен също се появи по време на цистит, нито един антибиотик не ми помогна, от първият път я убиха в болница Надежда - София, там правят свещички по антибиограма от антибиотика и от тогава не се е появявала влагалищно. Много е важно след курса веднага да започнете лактобацили влагалищно, защото аз не го направих и след силните свещички получих гъбички и дисбаланс. Моите бяха от Аугументин и не разбрах дали само вечер да ги поставям и гипоставях и сутрин вечер.

# 6
Елементарно е - партньора да слага презерватив и без някои по-специални удоволствия и ще изчезне

# 7
Как разбрахте, ме съм писала често?

Елементарно, вие сте taniavesko , писала сте, че сте от Пазарджик и още от 2020 година сте писали много пъти за тези инфекции. Послушайте LionKing  !

# 8
Имаш някаква фикс идея с тия вагинални проблеми...
Отиди на доктор и следвай лечението. Също партньорът ти да се лекува. И спри секса (особено алтернативния), докато трае терапията. То ти е станало хронично вече..
Ако 20 години лекуваш вагинални проблеми а си на 30... Не знам ..
Новите профили и теми няма да ти помогнат, а и във форума мултиакаунтите не са ок.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1727099

# 9
  • Бургас
И на мен ми изолираха ешерихия коли. Гинеколога ми изписа Полижинакс глобули и перорално Уро 3. Това последното не е ли доста ала-бала. Искам си антибиотика  Laughing Не е ли по-добре да се изтреби генерално, ако това е възможно изобщо, тази гад, а не да я мажем за кратки периоди и да я галим с перце. То ясно, че после ще се прави курс пробиотик и ще се оправят пораженията от антибиотичното лечение върху организма ама поне да му мяса …

Общи условия

Активация на акаунт