Кървене по време на бременност?

• 270
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мили дами. Бременна съм в 5 г.с. и преди малко, когато влязох да се изкъпя видях, че имам “зацапване” по бельото…сега удобно-неудобно, ще го опиша точно, защото притеснението ми е много по-голямо от срама. На вид беше лепкаво и доста тъмно червено към кафеникаво, докато бях в банята капнаха още 4,5 капки кръв, които пък за сметка на това бяха ярко червени, точно като начало на менструация. Преди 8,9 дена, когато още не знаех, че съм бременна също имах зацапване, но беше доста светло червено, почти розово. Болките, които имам ниско в корема и кръста също наподобяват начало на менструален цикъл. Притеснено ми е, защото днес ми се наложи да вдигам тежко, наложи ми се да си нося двата куфара сама, в момента съм със същите болки в корема. Няма как да знаете какво точно ми има нито пък аз, но съвети и мнения биха ми помогнали, дали това е нормално, дали се е случвало на някоя…Вече , ако нещата ескалират и се влошат, ДА ПАЗИ БОГ, ще потърся медицинска помощ. Благодаря предварително!

# 1
Отивайте на преглед. Може да няма проблем,  но задължително отивате сега.

# 2
Не искам да ви плаша, но нещата не изглеждат да са ок. Кървене по време на бременност не е добре. Незабавно отидете на лекар.

# 3
  • Варна
Едва ли носенето на куфарите е причина, но отидете в спешен център да ви погледнат. Може да е всичко.

# 4
Отидете в спешен център, няма да ви върнат. Аз имах същата ситуация, към около 7ма седмица започна кървенето. Оказа се хематом, лежах в болницата за задържане и оправихме положението. Но трябва бързо да се реагира, не чакайте.

Общи условия

Активация на акаунт