Измамен сайт

• 604
  • 6
  •   1
Отговори
Привет!
Направих една тъпотия, абонирах се за 1 долар в сайт, за който прочетох, че е скамър. След като ти дръпнат 1 долар, няколко дни или веднага след това, започват да теглят по 50 долара.
Единственото, което ми хрумна е да блокирам временно кредитната ( предпочетох да платя с нея, точно заради това, ако се окажат скамъри, после поне има шанс да си върна парите) .
Не съм ползвала тази опция с временно блокиране ( ДСК ). Може ли да държа картата дълго време с такъв статут и само , когато искам да преведа пари или да извърша транзакцията да я активирам? Ще бъда благодарна и на други полезни съвети.

# 1
Алина, за да ти е спокойно най-добре звънни в понеделник в банката и обясни ситуацията. Сигурно те е срам, но ще ти дадат най-точен съвет и след седмица ще забравиш случая. Иначе рискуваш да държиш картата заключена месец-два, да я пуснеш и после да си стресирана цял месец в очакване да ти дръпнат сумите. Ако няма как да спреш този абонамент през сайта, тогава действай през банката. Следващ път с револют пробвай. Всеки прави такива глупости, така че не го изживявай толкова. Simple Smile

# 2
Блокирай и искай от банката да ти издадат друга карта с друг номер.

# 3
Можеш да я заключваш и отключваш през мобилното приложение, но това е досадно ако я ползваш често. Най-добре наистина я замени с нова.

# 4
Винаги може да ползваш еднократни карти за такива съмнителни абонаменти. Револют има такава опция

# 5
  • София
Когато имам съмнения за даден сайт и аз ползвам револют, за да мога после лесно да изтрия картата и да я заменя с нова. Сега си отварям очите много повече и преди да предприема действие, си правя проучване.

# 6
Направо си сменете картата.

Общи условия

Активация на акаунт