Времето лети ,сякаш е просто сън ?

• 1 963
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте,не знам дали е правилната група в която да задам въпросът си ,който е някак си странен.. но искам да попитам: Защо имам чувството,че дните ми минават все едно сънувам , някак си ,когато съм в магазина времето минава толкова бързо, сякаш е било сън, но не само в магазина разбира се.
 На някой друг случва ли му се такова нещо ?
Или просто трябва, да спра да си мисля подобни неща ?

# 1
остаряваш

# 2
Съвсем малко сте описали, но чисто информативно можете да погледнете публикации на тема деперсонализация и дереализация и да прецените, дали се отнася до Вашите усещания

# 3
  • някъде другаде
С остаряването и времето започва да минава по - бързо. Така ми се струва и на мен.

# 4
Чакай ти да минеш 50-така пък ще видиш какво е забързано време Simple Smile
Нищо ново под слънцето, с всички е така. Но по-скоро типичното е минутите да се точат бавно, а годините да летят като полудели.

# 5
  • София
85та беше преди 25 години, нали?

# 6
  • София /Абсурдистан
С остаряването и времето започва да минава по - бързо. Така ми се струва и на мен.
И на мен също. Като един миг.

# 7
Един казваше: "Докато седнеш и станеш, пак е Нова година".
Ами така е, затова гледай да се забавляваш повече, животът си лети.

# 8
Животът е кратък. Но го разбираме, когато започнем да остаряваме.
Човек има два живота. Вторият започва тогава, когато осъзнае, че има само първия.

# 9
И аз от известно време доста често мисля за това колко е кратък живота и как бързо е минало времето ми.

# 10
  • Португалия
говори ми...
дните летят, седмиците се изнизват...
няма начин да ги догоним, за съжаление често губим време с несъществени неща
аз се мъча с бележки, напомняния, отметнати задачи...да слагам ред в хаоса, и да се лъжа сама себе си, че имам контрол

авторката , обаче ми се струва, че се притеснява от друго- по-горе някой насочи, да прочете за деперсонализация

# 11
говори ми...
дните летят, седмиците се изнизват...
няма начин да ги догоним, за съжаление често губим време с несъществени неща
аз се мъча с бележки, напомняния, отметнати задачи...да слагам ред в хаоса, и да се лъжа сама себе си, че имам контрол

авторката , обаче ми се струва, че се притеснява от друго- по-горе някой насочи, да прочете за деперсонализация

Да, прочетох, но това ми се струва по-скоро някой, който има някакъв ментален проблем сякаш от това което съм прочела , а при мен е сякаш живота минава ,само като си отворя и затворя очите, сякаш е някакъв сън и отвреме навреме като се замисля затова и се събуждам .. дори може би не знам, как да го опиша.. не е сякаш някой друг живее вместо мен а сякаш аз живея ,но едновременно и живея и сънувам .. дано не си внушавам глупости, но като цяло се старая да използвам времето си максимално полезно ,въпреки ,че напоследък нещо не се получава.. дано тази година на всеки един от нас ,който е коментирал, да си създадем хубави спомени и да вземем правилни решения за живота си!

# 12
Дните бавно, годините бързо. Това е живота, аз забелязвам, че колкото повече остаряват, толкова повече не ми стига времето.

# 13
Нормално, и аз имам същото чувство и то точно в магазина Simple Smile
Сигурно защото само там понякога чакам на опашка.

Сега на Нова година видях, че сме се поздравили с един човек, с когото си пишем само на Нова година, ми то сякаш вчера беше.

# 14
Нормално, и аз имам същото чувство и то точно в магазина Simple Smile
Сигурно защото само там понякога чакам на опашка.

Сега на Нова година видях, че сме се поздравили с един човек, с когото си пишем само на Нова година, ми то сякаш вчера беше.

Не ви ли хваща така малко бъз от това нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт