Сватба след брака

• 1 997
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Откакто разбрах, че може да разтрогнеш и този, уж пред Бога, обет, той съвсем изгуби стойност в моите очи. Не, че преди е имало, но идеята за "вечна" венчавка ми се струваше много романтична. Сега е просто театър.
Нашата църква е много толерантна в това отношение. Но пробвай да разтрогнеш брак в Бразилия например. Годежа е време да се подготвиш за сватбата а не тепърва да мислиш искаш ли да прекараш живота си с този човек и да се назладнисваш.

# 16
  • на брега на морето
Въпроса ми е като вече имаме брак странно ли е да вдигаме сватба и тепърва да правим църковен брак,
Нищо не е странно, нека да има празник и веселие. На нашия църковен брак присъстваха и двете ни дъщери, тогава 5 и 2 годишни. Искам да кажа, че няма значение кога ще го направите, важното е да го искате от сърце. Аз много исках църковен брак.

# 17
Сватбата е тържество, с което да споделите радостта си с най-близките. Не е за хората, не е за да ги наяждате, не е за да се правите на интересни.
Ако искате сватба, организирайте си. Ако не, не го правете. Мен като ме поканят на сватба не питам ама вие подписахте ли вече. В днешно време повечето са сключили гражданския брак по-рано, а сватбата е с ритуал, който не се води от служебно лице.
Това е.

# 18
  • Be realistic - plan for a miracle.
страх ние общо взето какво ще си кажат хората

Това наистина не го разбирам, а то е основната причина за цялата ти тема.
Това живеене за хората ли е начинът, по който искаш да прекараш краткото си време на тази Земя?

# 19
  • Най-красивата страна
Вие вече сте съпрузи.
Ако искате църковен брак и сватба-направете го ,без значение ,,какво ще кажат хората,,.а според възможностите ви и желанието ви.
Но ако не искате и ще го правите само заради хората-по-добре не го правете.
На хората устата не можеш да затвориш.
А и в днешно време е нещо нормално сватбата да е в тесен кръг.

Общи условия

Активация на акаунт