Отговори
# 30
  • София
Честито, Джасте.
И аз преживях преместване, голяма емоция, но полека лека започвам все повече да харесвам новото място.
И работата ще трябва да сменям...

# 31
  • Далечният изток
Честито, Джасте! Само платежоспособни клиенти да влизат! Simple Smile

Аз като си вляза в кантората, чак не ми се тръгва, една такава много хубава енергия има Simple Smile

# 32
  • София
Честито на преместилите се!
Супер яко е, когато си харесваш работата и офиса. Heart
Ние Атанасовци и Атанаски нямаме, но довечера ще се почерпим с приятели по този повод.

# 33
Съвременната бгмама за Св Валентин:
- Ако ще ми подаряваш трупове на растения, предпочитам кубик дърва!

# 34
Бе, то и любовта топли, ама дървата са си дърва! Така че, умни са бг мамите!

# 35
Първо дървата, после любовта. Joy Макар сега и слънцето да топли. Докогато го има, де. Grinning

Довечера съм на театър. Утре ще изкажа мнение. Макар че, напоследък всичко ми харесва. Grinning

# 36
На мен пък обратно. Явно не случвам на постановки. Последно бях на "Балкански синдром" с участието на новия министър на културата Мариан Бачев. Е, по голяма дивотия не бях гледала скоро. Едвам издържах. По принцип трябваше да е комедия, но не беше. Беше някаква безумица, безсмислица и безвкусица, която мислех, че не може сама да се надгради, но тя успя, накрая стана не само съвсем объркано, трагично и грам некомично, ами едвам изтрайваща се невероятна глупост, която не вярвах, че стоически изтърпях. С такова облекчение ръкоплясках на финала, че тази безумица свърши и аз оцелях, че отстрани може да са ме взели за луд фен на нещото наречено театрална постановка.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 23:00 от Джаста Праста

# 37
  • Далечният изток
През миналата година гледах много качествен театър, с изключение на една изключително тъпа постановка - Съседите отгоре. Иначе добри, даже прекрасни актьори и четиримата, но сюжетът, диалозите, въобще текстът, под всякаква критика. Знам, че е субективно де, но определено имах по-големи очаквания.
За тази година скоро ще откривам сезона Simple Smile

# 38
Вчера бях на "Семейството" - комедия. Много ми хареса. Има някои постановки, не дотам интересни, но като виждаш, че актьорите се стараят и все намираш нещо интересно/смешно/добре изпълнено. А може би и нямам големи очаквания, знам ли.

# 39
Инче, пак се убеждавам, много си добричка:))) Въобще не ме вълнува колко се стараят актьорите, ако играят скапано. От дъъълго време само на старателни актьори попадам и тъгувам за добрия театър от детството и студентските ми години. Това с уговорката, че гледам постановки на градската ми трупа или гостуващи. В София може и да се намира качествен театър, но до там ходя само за концерти.

Джасте, ако решиш да смениш амплоато, имаш моите горещи препоръки за критик Joy

# 40
Елифче, не си ме чула как коментирам красота на лице или тяло ... майкоу, там съм ужасна. Joy Кусури да искаш тогаз ... много са, според мен. Joy

А за добричка - защото на мен ми е най-добре така - да се разбирам/понасям с всички. Всъщност с разговор почти всички конфликти могат да се изгладят. Grinning Ама си имам и друга страна - да не ме видиш ядосана, като ураган съм.  А по средата между спокойствието и ядосването съм на принципа: каквото повикало, такова се обадило. Щото някои хора от друго не разбират. Мхм! Grinning

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 14:29 от ina.ina

# 41
Viva lille fredag! Grinning

# 42
Значи, научих се да правя типов хляб. Вече 3-ти път правя. Сравнително лесно е, вкусен е, ама требе се фнимава дан преядеш. Добре, че вкъщи засега няма отслабващи. Joy Вчера пък детето ми чете лекция за храненето - кога протеини, кога въглехидрати, важно било. Grinning

Открих топлата вода относно тежестите. Правиш по-малко повторения, а се сдобиваш с мускулна треска. Ехаа! Joy

# 43
Типов хляб, ммм. Инче, рецепта?

Исках да изкоментирам екстрата, ала нямах желание. Нищо, другият път, като проговори български Wink

За театъра разбрахме, кой друг сезон открихте?

# 44
Привет и от мен!
Ходих на 'Горката Франция' аз на театър и много смях имаше.
Днес ми е някво никво, но като се сетя, че е Петък и се прокрадва весело настроение.
Инче, с тоя хляб ми припомни как преди години поддържах квас и правех само домашен хляб с него.
Мина ми мерака вече, но поне знам, че мога. Joy

Общи условия

Активация на акаунт