Отговори
# 15
После ще ти е по-сладко стоенето вкъщи, Лори. Grinning

Доста народ си взе отпуска след Нова година. И това не е лош вариант. Grinning

Аз обаче съм на работа и прегреших, щото закусих с 2 еклера поляти с шоколад. Ами - почерпиха ни работно, а тез неща ку ни съ ядат, съ развалят и те така - мнооого сладка закуска се получи. Grinning

# 16
Що бе, Инче, който обича движението, ще се покатери да я поцелува, или пък ще слезе ...

Eliff, Като заека и жирафа... катерил се, слизал, катерил се, слизал. Накрая намерил лесното: целувал там, където работил.

# 17
Ако съм разбрала правилно той е открил френския език като израз на любов и целувки. Ако е така - приветствам. Френския език е добър език, зависи къде го влагаш и прилагаш.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 18
Позабравих ви малко, а добър вечер!
И снега бях позабравила, но ей на, най-после слезе от планините и при нас. Чистене кола, подгряване, на ти движение, ако нямаш жираф Simple Smile))

Честити на патерица да са всички именници!

# 19
Гонят ме хрътките на зимата...
А живакът пада...

# 20
От неделя имаме сняг, топи се, но вечер почва да трупа и се увеличава. Отдавна не се е случвало. Снимам, снимам, да не изтърва. Joy Иначе, температурите са около нулата, и понеже няма вятър си е направо топличко.

Децата в неделя ... гледам навсякъде правят снежни човеци. По-големите па се юрнали да се пързалят по склоновете наоколо. Нека и ний да видим малко сняг. Grinning

# 21
  • София
Здравейте банда! И аз съм малко почивка и да се похваля - най-после се чувствам у дома. Развихрила съм се и готвя всеки ден.
Довършвам си разни дребни задачи, които отлагах от лятото.

# 22
  • Далечният изток
Честито на спам-имениците Flowers Four Leaf Clover
Бъдете здрави и щастливи! Wine Glass

# 23
Eдна хубава песен.
Ще я пусна в музикалната тема, но първо за цветята на спама Simple Smile
Само някоя да не се засегне, че е стара. Песента.

И един по-добър запис, но мамата не го отваря, та като линк, пък при желание можете да го отворите през VPN

https://www.youtube.com/watch?v=WI-qYy6ylEQ

# 24
Ооо, че красива песен, италианците разбират любовта! Удоволствие е да я слушаш, а концертното изпълнение й добавя още емоция.

Добро утро! И днес честито - на Атанасовци и Атанаски.

Снегът изчезна, но връщам спомена с прекрасна снимка изпод обектива на дама, която следвам Diana Mladenova.

# 25
На стената ми във фейса отдавна не беше излизал по-смислен пост. Ей на, споделям ви го и се калибрирам за съботата. Любен Дилов:
Цитат
Точно 200 години делят "zdr k pr" от
"Я к вам пишу – чего же боле?
Що да сторим? Да се завайкаме за безпросветните времена и поколения или на  деня на св. Татяна Римска  да вдигнем чаши за вечните вдъхновителки не само на любовта, но и на епистоларните форми. Хартиени писма вече никой не изпраща, дори бабата - когато търси дистанционното за телевизора - пише в Гугъл: "къде е дистанционното", но от това света не е станал по-беден. Напротив - по-богат и по-шарен. Само нещастната любов продължава да е по-изгодна от споделената. Силата на чувствата е същата, но разходите са значително по-малко!
Да сте живи и здрави, Татяни, устроителки на светове (от латински - tatianus)!
Скрит текст:

# 26
Много ми харесва къщичката на Елиф. Чудна е. Green Heart
Искам да живея в такава.

Честита събота!

# 27
Лори, ми тя е наблизо до теб, в Лозенец. Можеш да я пипнеш дори Simple Smile

# 28
Вчера се извили едни опашки в Била ... явно ще се празнува - вчера, днес. Grinning

Честити именици! И да почерпят! Joy

Леденко днес, щото е ясно, а сняг още има по северните страни на къщите. А аз - на работа. Grinning

# 29
Тука е пекнало едно слънце, гачели Wink е пролет, даже напича и топли.

Честити да са всички, които празнуват днес. Flowers Hibiscus

Ние вече сме в новия офис и само дето се вайкахме и тревожихме, стана чудно, чисто, ново, светло, топло, уютно, с кеф да бачкаш. Старите хазяи вместо да ни извадят очи, ни изписаха вежди. Инак нагли до безобразие, имат претенции да платим за месеца в който вече се бяхме изнесли и не сме ползвали нито ток, нито вода, ние напуснахме ноември, те искат да им платим ток за декември, е, няма как да стане да им плащаме тока на майсторите, които наеха да ремонтират.
Пп Емоциите обаче покрай местенето, търсенето на ново помещение, много ни се отрази и едва сега започваме да усещаме и да се наслаждаваме на в крайна сметка хубавото, което ни се случи. Grinning
Пп И разочарованието от "приятелите" още нагарча, но и това лека полека отшумява.

Общи условия

Активация на акаунт