Ще се опитам да бъда максимално кратък и ясен. На 35години съм, в добро здраве и телосложение. Жена ми е на 25години. Млада, красива, изключително рядка и стойностна жена. Ужасно много я обичам, уважавам и ценя. Заедно сме от седем години и имаме три деца, като въпреки това жена ми е в перфектна форма, здраве и психическо състояние. Никога не е имала проблеми като следродилна депресия и подобни.
Проблемът е, че в последните две години аз някъде изтървах коня и психически явно съм се натоварил. Това се е отразило на половия ми живот и либидото ми. Жена ми седна и говори изключително открито и директно с мен, за да си обърна внимание навреме и да не стигаме до стандартните проблеми за много двойки, при подобен тип "празнини". Така изследвах си тестостерона и той се оказа, според лаборантката, със стойност за 70годишен мъж - доста под нормата за възрастта ми. На лекар съм следващата седмица, но все пак това случвало ли се е на някой, не съм единственият? Възможно ли е от занижен тестостерон да изгубя всякакво желание и влечение към съпругата си, имам и еректилни проблеми, не винаги стигам до ерекция, понякога се прекъсва по време на акта, не получавам ерекция при стимулация както преди, а и не е пълна когато я има е една идея по-мек. Получавам подкрепата на жена си, но се опасявам, че тя прие значително трудно и си мисли, че проблемът е в нея и не ме привлича/възбужда достатъчно, което не е така. Ще съм благодарен ако някой сподели своя опит с идентичен проблем, защото психически това ме натоварва допълнително и се опасявам, че въпреки медицинското решение на проблема ми психически ще блокирам и ще задълбая нещата с жена ми, а тя едва ли дълго време ще ме разбира - две години вече са минали нещата са се задълбочили достатъчно.
Благодаря ви!