Отговори
# 105
Благодаря за отговорите. Не сме решили, че със сигурност не искаме повече деца, но на този етап не искаме. Малкото е на 3г. Спиралата не е вариант, тъй като имам раничка, която са ми третирали 2 пъти до момента, но пак се появи, сега просто я следя през 3м.

Виждам, че не си писала от месец в тази тема и се надявам все пак да видиш поста!
Не е правилно раничката просто да се следи. Смени лекаря, смени лечението. Раничка не може да има и да седи на шийката.

# 106
Ходила съм при различни лекари, включително махах и полип на шийката в МБАЛ“Надежда” всички лекари твърдят че е достатъчно да се следи с цитонамазка и колпоскопия веднъж на няколко месеца. Мазането не помага, а за конизация ми се струва рано, при положение, че няма показания. Вече ако има влошаване на резултатите от цитонамазка и/или колпоскопия, ще се прави конизация.

# 107
Не ти ли изписваха от онези глобули, които изписват и при ЧПВ?

# 108
След мазанията съм слагала глобули и двата пъти, но не помня точно какви бяха. Раничката изчезва и след време пак се появява.

# 109
ЧПВ изследвано ли е?

# 110
Здравейте и се извинявам предварително , но съм притеснена.
Спах с приятеля ми на 1вия ден от овулацията ми - станаха ГАФОВЕТЕ . След 12 часа отидох и взех от аптеката Норлево. След 10 дни получих еднократно зацапване леко розово- кафеникаво, което беше за 1 ден. Сега цикъла ми трябва е след 8 дни . Въпроса ми е , дали има възможност от бременност или дали изобщо да се притеснявам.
Благодаря Ви много и се извинявам отново .
Хубав ден

# 111
  • София
Вероятно не си, стига хапчето да е подействало.
И обърни внимание, че овулацията не продължава с дни, а е едва няколко часа. Животът на сперматозоидите е по-дълъг и затова се смята, че има няколко плодовити дни, когато в рамките на тях съвпадне наличието на двете на едно място.

# 112
Бих допълнила и да се има предвид, че хапчетата за спешна контрацепция не трябва да се ползват често или редовно. Те са жестока хормонална бомба за организма и често объркват цикъла за дълго.
Помислете за по-щадящ и по-сигурен метод за контрацепция.

Общи условия

Активация на акаунт