Отговори
# 60
Освен презервативи, има хапчета, спирали, импланти

# 61
Овулацията е ориентировъчно в средата на цикъла - 12-14 ден. Може е по-рано, може и по-късно, ама чак 4-5 дни преди цикъл невероятно. Посети лекар да види защо не ти идва.

# 62
  • варна
Този месец не знам какво става ,ма 17мин месец ми беше послвдния цикъл на 3 имах болко в кръста и в единия яйчник и според мен е било овулация .На  12и 13 бледо розово зацапване и от тогава нищо.Два теста  правих ,отрицателни са ,гърдите не са ми напрегнати,напротив омекнаха 🤣🤣.Болки ниско долу имам ,ама цикъл не идва .Обикновено ми варира 24-27дни

# 63
Здравейте!
С риск да бъда нападната, искам да попитам каква е вероятността ако мъжът е свършил в ануса на девствена жена по време на овулация да се забременее? Знам, че звучи абсурдно, но някъде казват, че хименът има отвори и е възможно след стичане да попадне там. Би ли било добре да се изпие ескапел в този случай?

# 64
Здравейте!
С риск да бъда нападната, искам да попитам каква е вероятността ако мъжът е свършил в ануса на девствена жена по време на овулация да се забременее? Знам, че звучи абсурдно, но някъде казват, че хименът има отвори и е възможно след стичане да попадне там. Би ли било добре да се изпие ескапел в този случай?

Не. Не е възможно. Не си забременяла, според мен не приемай ескапеле за абсурдни случки, защото много обърква цикъла и после трудно се оправя..

# 65
Вероятността клони към 0, но жената определено не е девствена.
Хименът не е твърда преграда, иначе няма как да изтича менструалната кръв.

# 66
Вероятността клони към 0, но жената определено не е девствена.
Хименът не е твърда преграда, иначе няма как да изтича менструалната кръв.
Имам предвид девствена от гледна точка на вагинален секс, притеснението идва точно от това, че не е твърда преграда, но все пак смятате, че няма нужда от ескапел?🤔

# 67
  • София
Аз лично смятам, че сме попреминали възрастта за пързалки ако ме разбираш.

# 68
Аз лично смятам, че сме попреминали възрастта за пързалки ако ме разбираш.
Не е пързалка, питам сериозно, затова и предупредих, че може да звучи абсурдно

# 69
Ами абсурдно звучи. Аз само за едно непорочно зачатие съм чувала, ама предполагам не си втора Мария.
Сериозно. Анусът е черво. Оплождането се случва в яйчници- фалопиеви тръби - матка. Дебелото черво и влагалището нямат връзка.

# 70
Здравейте!

Може би няма да е лошо малко да се поинтересувате от човешката биология и сексуална култура - преди да практикувате, за да избегнете такива нелепи чудения и въпроси. 😳

# 71
Възможно ли е седмица след непротектиран секс, да се усетят симптоми на бременност, но това да е преди закъснението на менструацията?

Последна ментруация: от 24-ти юни
Продължителност на цикъла: Понякога варира, но около 26 дни
Последен полов контакт: 7-ми юли
Следваща менструация: Би трябвало да започне на 20-21 юли.

# 72
Възможно ли е седмица след непротектиран секс, да се усетят симптоми на бременност, но това да е преди закъснението на менструацията?

Възможно е, аз усетих на втората седмица, че съм бременна. Около овулацията ли правихте секс без предпазни средства?

# 73
  • София

Седмица след секса не. То няма кръвен да покаже бременност толкова рано.

# 74
Имплантацията е на 6-10 ден след оплождането. Седмица след акта на практика не сте още бременна.

Общи условия

Активация на акаунт