Отговори
# 45
Не е само до това дали е правилният човек. Може и да е правилният, не е бил груб, съобразил се е с теб. Някои момичета са с по-стегната мускулатура и нещата се случват малко по-бавно. Нищо страшно няма.

# 46
Майка ми ми е казвала, че с правилния човек всичко ще е наред. Затова и прецених, че няма да ми е нужно. Очевидно направих грешка и с подбора на човек. Ако съм достатъчно глупава да го направя отново с него със сигурност ще трябва да се въоръжа с лубрикант.
а за презерватив не ти ли е казала, че е задължителен!

# 47
Майка ми ми е казвала, че с правилния човек всичко ще е наред. Затова и прецених, че няма да ми е нужно. Очевидно направих грешка и с подбора на човек. Ако съм достатъчно глупава да го направя отново с него със сигурност ще трябва да се въоръжа с лубрикант.
Правилния човек също може да ти лепне някоя болест. Любовта не те пази от полово предавани зарази. Ако се влюбиш в човек със спин, пак ли ще бъде всичко наред?

# 48
Здравейте на 17 съм и февруари месец беше първият ми път. В края на февруари ми дойде както трябваше да ми дойде но беше малко по различен. Първите два дни беше нормално следващите дни започна кафяво течение до края на периода който продължи до март. Март месец все едно пропусна защото се измести за началото на април. Дойде ми в началото на април но беше доста по различен започна нормално и горе долу обилно но постепенно започна да се променя 2 и 3 ден бяха по бледи (розови) после отново имаше малко по тъмна кръв и така постоянно се сменя.След първият ден също вече не беше обилен. Притеснява ме тази промяна в менструацията защото никога не е била така. Има ли шанс да съм в така наречената цветна бременност?

# 49
Правила ли си тест за бременност?

# 50
Все още не чакам да приключи периода

# 51
А предпазни средства ползваш ли?

П.С.
Като ти свърши цикъла - задължително тест. За твое успокоение.

# 52
Да всичко би трябвало да е наред . Проверихме го и не беше скъсан

# 53
Може да си направиш и сега тест за бременост със сутришна урина, независимо, че още кървиш. Цикъла не оказва влияние на хормона, който засича теста.

Ако си бремена не прави глупости - ела и пиши и ще обсъдим какво е добре да се прави. За да си здравичка.

Ако не си бременна е редно да направиш консултация с гинеколог и прокоментирате, това което сподели и те тревожи. Да, може и да е нормално в следствие, на започнатия полов живот, но все пак ние не сме лекари. Да не е някое възпаление да не допредвидим и да не е излекувано на време. Не мисля, че ти има нещо, но ходенето на лекар е правилния път!
Принципно завинаги запомни - има ли нещо, което те притеснява гинекологично - на лекар. Не чакай, не чети и питай този и онзи - лекар ще погледне и ще каже. Избери си мила лекарка и ходи при нея. Ако се притесняваш да искам направления - записвай час и ходи платено.

# 54
Благодаря за отговорите!

# 55
Вчера сутринта направих тест престо 
На обяд пак
Сутринта sure chech
Как да тълкувам
Престо има бледа черта
Цикъла е нередовен днес трябва да ми дойде никакви ПМС принципно имам сега не

# 56
  • София
Аз не виждам втора черта на никой от тестовете.

# 57
Ако не ви дойде до 2-3 дни, направете още един тест, но със сутрешна урина.
Тези тестове от снимката са отрицателни.

# 58
Здравейте имам въпрос с приятеля ми на 4 правихме незащитен секс но бяхме под влиянието на алкохол но не съм сигурна дали бях в овулация понеже не си следях цикъла известно време защото ми беше редовен на 5 пих ескапел и вече минаха 9 дена вчера вечерта направих тест които беше отрицателен но все още цикъла ми не идва но миналия месец ми дойде на 9ти и приключи на 14ти от два дни ме боли корема и въпроса ми е какви мерки да взимам?

# 59
Малко вероятно е да си бременна след ескапел.
Хормоните ти са разбъркани след приемането на хапчето.
Вероятно и заради това ти закъснява.
Ако искаш направи повторен тест за бременност, за да се успокоиш.

Как какви мерки да вземаш?
Ползваш презерватив, ако не искаш да забременееш.
Ескапел не е бонбонки "Тик Так".

И между другото - Ескапел не е магическо хапче, въпреки приема му пак можеш да забременееш.

Общи условия

Активация на акаунт