Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 702
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
да аз във френския се регистрирах, ама даже и за размерите немога да се ориентирам там Crazy, да не говорим за мъжките, само май Taille значи размер, ама може и да се лъжа, докато друго си е на роден английски Party, сега ще пробвам с тези преводачи дето си пуснала поне за размерите да разгадая, щото си харесах няколко нещица Hug

# 106
а,те пък в английския щото размерите са чудни- там са в англ. система- инчове,футове...все тая.
по-добре гледай френския и превеждай с преводачите. цените са най-ниски там.

# 107
а,те пък в английския щото размерите са чудни- там са в англ. система- инчове,футове...все тая.

Joy Joy Joy, добре, ама в банката на която сме клиенти, валутата на кредитната карта е лева, а казват че може да се разплаща в евро newsm78, трябва да ида дотам че така по телефона явно не се върши работа Blush

# 108
няма значение в каква валута е картата, Аз пазарувам с моята,която е в евро- в долари и  агл. лири. те си ги преизчисляват.

# 109

Joy Joy Joy, добре, ама в банката на която сме клиенти, валутата на кредитната карта е лева, а казват че може да се разплаща в евро newsm78, трябва да ида дотам че така по телефона явно не се върши работа Blush

Права е Монда. И зз плащам с моите карти навсякъде. И френския наистина бил по-евтин сега като се загледах. Аз пазарувам от английския по принуда.  Simple Smile Регистрацията е много лесна - искат ти малко информация. Ако все пак държиш на английския сайт аз мерните единици мога да ти ги обясня на личния.   bouquet

# 110
Аз още не съм получила известие за пратката от 01.03 и вече започвам да се притеснявам  Thinking, а на никой от поръчаните продукти не ми е изписвало че ще ги има примерно след 3 седмици всичко си беше редовно Монда твоята от 1-ви дойде, а предните ти дойдоха ли?

# 111

Права е Монда. И зз плащам с моите карти навсякъде. И френския наистина бил по-евтин сега като се загледах. Аз пазарувам от английския по принуда.  Simple Smile Регистрацията е много лесна - искат ти малко информация. Ако все пак държиш на английския сайт аз мерните единици мога да ти ги обясня на личния.   bouquet

благодаря ви, понеже първо в сайта четох международна карта, валута на картата- лв Shocked и викам това да не са пореднните измами на банките Sick, звъннах да питам, казаха - няма проблем, и добре че сте вие, да събера малко информация без да се разхождам допълнително, Писка, ще се опиентирам във френския, няма проблем Hug

# 112
Аз още не съм получила известие за пратката от 01.03 и вече започвам да се притеснявам  Thinking, а на никой от поръчаните продукти не ми е изписвало че ще ги има примерно след 3 седмици всичко си беше редовно Монда твоята от 1-ви дойде, а предните ти дойдоха ли?
в сряда-на 14-ти получих тази от 19.февруари. Не се притеснявай. От 1.03 я получих на 12.3.

# 113
С помощта на преводача се справих блестящо с поръчката.
Обаче стигнах до момента, в който ми искат "Numéro de contrôle" на кредитната карта. Къде е написан тоя номер. Ясно е, че не е 16-цифрения номер на картата, ама като не виждам нищо друго? (с Виза съм, ако има значение)

Помагайте, че да си пусна поръчката.

# 114
Отзад на картата не е ли?Три цифри

# 115
Ами на гърба на картата, в полето с моя подпис има един номер, който има 16 цифри, празно поле и още три цифри - общо 19. Други номера на гърба не виждам.

# 116
Пробвай с трите след празното поле

# 117
ок.
мерси много.

# 118
Явно е точно това. Току - що намерих обяснение за тоя код:
Цитат
It is a number which appears in the back of your bank card, it makes it possible to increase the safety of the payments on line. One should indicate only the last 3 figures of the number located at the back of your bank card.

# 119
 Peace успех с поръчката

Общи условия

Активация на акаунт