Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 687
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Твърдо втория, от синьо вече ми се..... Sick

Laughing hahaha
Напълно разбирам. А и синия малко простее. Бяло-сивото ще е, тенкс   bouquet

# 91
  • София
Блонди,
а къде ги намери тези и каква им е цената, че още трудно се ориентирам все още ? Simple Smile

# 92
ами има ли някоя добра мама да ми обясни как став регистрацията на картата Embarassed, може и на ЛС

# 93
ами има ли някоя добра мама да ми обясни как став регистрацията на картата Embarassed, може и на ЛС
Всяка банка си има собствени условия, аз лично смятам сега след работа да скоча до ПИБ и после ще кажа. Peace

# 94
Каква регистрация на картата? регистрираш се ти, а картата ти е нужна при плащане. В първият пост има подробно описание  как да се регнеш  как се поръчва.

# 95
Каква регистрация на картата? регистрираш се ти, а картата ти е нужна при плащане. В първият пост има подробно описание  как да се регнеш  как се поръчва.
Според тя по-скоро пита как да си направи кредитна карта. Thinking

# 96
Всяка банка си има собствени условия, аз лично смятам сега след работа да скоча до ПИБ и после ще кажа. Peace

благодаря, Монда това имах предвид, плащането как става че съм некомпетентна Twisted Evil, отивам да търся Peace

# 97
Фейтлес, понеже чух,че ти правят въртели... им вид кредитни карти, които са пак кредитни, но с гарантиран влог. Примерно- вкарваш в  сметка 200 лева и това е наличността,с която разползгаш. Когато искаш да правиш по-голяма поръчка, внасяш предварително по-голяма сума. Картата си е пак кредитна- Жиза Класик или Мастъркард.... и няма никакви изисквния, естествено.

# 98
МОНДА-това беше в ПрокРедит, уж моята банка. Сега ще ходя до ПИБ, за нея ми писаха на ЛС, та да видим.  bouquet

# 99
сега разгледах и прочетох специалната оферта за подарък. Пише, че може да се получи само подаръка, без да се поръчва, като се изпрати чек от 5.4Е на еди си какъв адрес и те ще ти изпратят подаръка до 4 месеца, ако го няма в наличност, ще ти изпратят подарък на същата ст-ст.
звучи ми много примамливо, само дето нямам чекова книжка
също не знам дали някой друг може да се възползва от специалните оферти изпратени до мен
монда, ако искаш пробвай, ти да пуснеш този код, който е специално за мен, мога да ти препратя е-маила, аз имам вече няколко

# 100
Не, персонални са -сигурна съм. а за подаръците- в някои оферти има изискване за покупка, а в други-не...

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 18:15 от monda

# 101
  • Paris
Харесах анцунг за ситния, но не мога да избера кой цвят.
или

Разкошни са екипчетата, кви пари?

# 102
И понеже темата е за обсъждане,искам да похваля някои продукти,от които съм много доволна

обезмирисител за тоалетни- цена 7 евро. В Пикадили струва 34 лева. От месец го ползвам и съм много доволна, изчезна миризмата на канал,която се появяваше понякога.
Смятам да пробвам ето тези гъби за почистване на фуги-чувала съм добри неща-само с едно минаване,фугите светват-жена 6,80 евро
14 торби,ароматизирани с лек парфюм за пуловери.-8,40 евро.  Поставка за сешоар-още чакам да ми  я монтират, но съм имала преди такава и е много удобна,при положение,че сешоарът ми е в банята-11 евро
и не на последно място- тези кутии за печене на ябълки в микровълнова.. Стават страхотни,може да се сложат и ядки,канела..7 евро им е цената на двете.

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 18:58 от monda

# 103
как става регистрирането в британския сайт Thinking

# 104
Бртанският е доста по-скъп.Тук има обяснение как да се регистрираш във френския сайт.

Общи условия

Активация на акаунт