Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 720
  • 318
  •   2
Отговори
# 75
Ето още един он лайн речник  http://www.eurodict.koralsoft.com/
Монда, ако желае,   да го добави в обясненията. Ако поназнайва малко немски и/или английски ез. и с помоща на речниците според мен човек може да се оправи с френския. Пускам го, защото много взехме да досаждаме на френско говорящите, а те са нужни за помощ при големи пасажи от текстове. Laughing

Досаждайте, бе, аз не го приемам за досада, честно. Радвам се, ако мога да помагам. Друг е въпросът, че не винаги мога да реагирам навреме, първо, и второ, аз засега не поръчвам оттам, но това не е май голям проблем.

# 76
  • София
Нещо не ми стана ясно с тези подаръци  newsm78

Аз имам две такива оферти, ако ползвам само едната, мога ли да дам кода на другата тук, някой друг да го използва  newsm78
Демек обвързан ли е кода с е-мейла с който влизаш  newsm78

# 77
Не, за съжаление  са персонални кодовете и не могат да се изпозват от друг.
И на мен не ми е ясно за каква сума трябва да е поръчката, за да  ти изпратят бонус код. Аз имам 13 или 14 поръчки. най-малката е 47 евро, а получих само за най-голямата,която беше 400 евро. не ми се вярва за поръчки над 396 евро само да изпращат,аааа
Както и да е, ще я преглътна спортната злоба:-)
На мен също не ми досаждате,не ми пречи да превеждам, а и както виждам, много от вас вече започнаха да се оправят сами , а и съобщенията са стандартни ...

# 78
Да, изпратили,ама само веднъж- на толкова поръчки...ама какво ли си викат- какво да я зарибяваме, тя през ден поръчва- да пращаме на тези, дето се опъват:-)
точно. и аз мисля, че пращат само на нови потребители. и аз получих, а дори не съм си довършила още поръчката, защото си чакам кредитната карта.

# 79
и аз се регистрирах там и зяпма, ама трябва да нправя кредитна карта сега Crazy, само искам да питам 36 номер на дрехите, женските де, на нещо като XS ли отговаря? Peace

# 80
само искам да питам 36 номер на дрехите, женските де, на нещо като XS ли отговаря? Peace

Какъв е този XS  newsm78
36 си е 36, доста малък номер. Аз например нося 40, 42 зависи от дрехата.

# 81
само искам да питам 36 номер на дрехите, женските де, на нещо като XS ли отговаря? Peace

Какъв е този XS  newsm78
36 си е 36, доста малък номер. Аз например нося 40, 42 зависи от дрехата.
Блонди, има си размер ХИКС ЕС-мързи ме да сменям.
После следват С, М, Л, Хикс ел и така нататък.

и аз се регистрирах там и зяпма, ама трябва да нправя кредитна карта сега Crazy, само искам да питам 36 номер на дрехите, женските де, на нещо като XS ли отговаря? Peace
Теди, погледни ТОВА

# 82
да ама аз нося по българската 38, XS или детско Joy, значи да гледам за 32 в този сайт, Faithless   bouquet  bouquet

# 83
  • Sofia
Не, за съжаление  са персонални кодовете и не могат да се изпозват от друг.
И на мен не ми е ясно за каква сума трябва да е поръчката, за да  ти изпратят бонус код. Аз имам 13 или 14 поръчки. най-малката е 47 евро, а получих само за най-голямата,която беше 400 евро. не ми се вярва за поръчки над 396 евро само да изпращат,аааа
Както и да е, ще я преглътна спортната злоба:-)
На мен също не ми досаждате,не ми пречи да превеждам, а и както виждам, много от вас вече започнаха да се оправят сами , а и съобщенията са стандартни ...
Аз все още не съм поръчвала нищо,но оферти за подаръци ми пращат през ден.Над 10 са дотук за последния месец и половина Laughing

# 84
да ама аз нося по българската 38, XS или детско Joy, значи да гледам за 32 в този сайт, Faithless   bouquet  bouquet
Дам, или 34 френско, аз веднага те конвертирах.
Имам спомени, че италианската номерация отговаря приблизително на нашата . Аз се вкарах себе си-48-и ми даде 44 френски.

# 85
момичета, нямам време да чета темите и ще се повторя сигурна съм, но да питам с дебитна Маестро карта може ли да се плаща? Blush

# 86
момичета, нямам време да чета темите и ще се повторя сигурна съм, но да питам с дебитна Маестро карта може ли да се плаща? Blush
Само кредитни от Бг. дебитни-във франция.

# 87
Не знаех, мислех, че Хикса е само за големите размери  Rolling Eyes
Харесах анцунг за ситния, но не мога да избера кой цвят.
или

Май клоня къв втория  Thinking Има и в розово за дамите  Grinning

# 88
Само кредитни от Бг. дебитни-във франция.

благодаря, видех че сте взели от ПИБ, та може и аз да ида, ама кога ще имам време Tired, тюх да му се невиди Crossing Arms

# 89
Не знаех, мислех, че Хикса е само за големите размери  Rolling Eyes
Харесах анцунг за ситния, но не мога да избера кой цвят.
или

Май клоня къв втория  Thinking Има и в розово за дамите  Grinning
Искаш ли честно мнение на мъШШка мама?
Твърдо втория, от синьо вече ми се..... Sick

Joy

Общи условия

Активация на акаунт