Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 822
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
Странно е така. По принцип не взимат парите, ако нямат продукта.  newsm78 Може би във Франция процедират различно. Ти писа ли им за тези пари, какво казват?

# 181
Благодаря ви Блонди и Monda!  Hug Наистина от "suivi de commande" се получи и съм безкрайно щастлива от този факт! Захващам се с пазаруване Grinning

# 182
Искам да ви попитам виждате ли дрехи за бременни в сайта, защото аз - не. Но може и да съм недоскив нещо newsm78

# 183
# 184
Благодаря ти, Кларис. Последното май е чорапогащник.
Знаех си, че не съм гледала като хората, но пък те да ги бяха сложили в отделна секция Thinking

# 185
нещо като колан е последното Thinking

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 21:35 от klaris

# 186
Имам запитване. Харесах си една пола. Не е скъпа, но все пак ще изчакам да я намалят.
по лични причини нямам кредитна...И...като я намалят някойще съдейства ли, ако пуска поръчка...предлагам поделяне на пътните + транспортни за препращане на поличката...

Praynig
  bouquet

# 187
аз ще си правя сега кредитна карта, ама незнам кога ще поръчвам сигурно началото на месеца, ще обходя първо магазините да видя, ако никоя мама не се отзове пиши едно ЛС да се разберем Peace

# 188
  • София
Имам запитване. Харесах си една пола. Не е скъпа, но все пак ще изчакам да я намалят.
по лични причини нямам кредитна...И...като я намалят някойще съдейства ли, ако пуска поръчка...предлагам поделяне на пътните + транспортни за препращане на поличката...

Praynig
  bouquet

Ако дойдеш да си я вземеш с удоволствие ще ти поръчам поличката  Hug

# 189
  • София

А колко е висок мъжът ти?За да се ориентирам все пак кой детски номер би му станал на моят..Той не е много висок, но е доста широчък в раменете и гърба, та си мисля, че може да не се надене в детски размер  newsm78

Висок 174см. но е доста едър 90кг.,  тчно в раменете е широк и моя  Wink размер 185 все едно за него е шит  Mr. Green като пристигне 180, ще пиша дали е добре  Hug

# 190
# 191
А,като им пиша,ми отговарят след 10 дни и затова направо им звъня.Казаха ми,че 45 дни бил срокът да ми върнбат парите и като минат, ако не съм ги получила,да им звънна пак

# 192
  • До хладилника, който обичам
Моля, преведете на невежата
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324121297&doc … t=1&hasPrev=1
Каква е цената в крайна сметка и що е то 'зелена цена'... (толкова чета със счупения си френЦки Mr. Green)

# 193
# 194
  • До хладилника, който обичам
Тюх...знаех си  Laughing

...taille basse и taille descendue - кое е ниска и кое - висока?  newsm78 Че това, което мисля аз, на картинките не ми се вижда правилно.

Общи условия

Активация на акаунт