Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 881
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
...taille basse и taille descendue ....
това къде е?

# 196
  • До хладилника, който обичам
На дънките - женски раздел.

# 197
Тюх...знаех си  Laughing

...taille basse и taille descendue - кое е ниска и кое - висока?  newsm78 Че това, което мисля аз, на картинките не ми се вижда правилно.
Не се мъчи с френския. Ползвай това

# 198
ниска и висока талия, май  Thinking

# 199
Не се мъчи с френския. Ползвай това
Хайде пък ти! Той на мен френцкия ми е в кръвта!...почти Mr. Green
Мерси, Кларис. Ето затова е 'почти' Laughing

# 200
Ох тая кръв бе! Не останаха червени кръвни телца в нея от много френски...

# 201
A някой случайно да ми каже тези обувки от естествена кожа ли са? Че не мога да про4ета без о4ила  Shocked  Mr. Green

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107445&doc … t=1&hasPrev=1

# 202
# 203
...taille basse и taille descendue - кое е ниска и кое - висока?  newsm78 Че това, което мисля аз, на картинките не ми се вижда правилно.

Ъм. Втори тур.
Все пак се възползвах от преводача на сеньора Белозмиева. Интересно, но и двете значат 'ниска талия'. За второто - си го преведох и преди това, но малко странно, все пак... Който разбира повече, нека погледне в раздела (женски, дънки) и да ме осветли. Та да напредвам с френцкия, не за друго Mr. Green

# 204

БУБЕ тази ризка прозира ли? Много ми хареса, ама ми трябва 34номер.

# 205
# 206
A някой случайно да ми каже тези обувки от естествена кожа ли са? Че не мога да про4ета без о4ила  Shocked  Mr. Green

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107445&doc … t=1&hasPrev=1
Синтетика, имитираща кожа-така пише. Peace

# 207
  • София

Ъм. Втори тур.
Все пак се възползвах от преводача на сеньора Белозмиева. Интересно, но и двете значат 'ниска талия'. За второто - си го преведох и преди това, но малко странно, все пак... Който разбира повече, нека погледне в раздела (женски, дънки) и да ме осветли. Та да напредвам с френцкия, не за друго Mr. Green

И двете са ниска талия. Буквално преведено taille basse -ниска, taille descendue -слезнала.

# 208
# 209

Ъм. Втори тур.

И двете са ниска талия. Буквално преведено taille basse -ниска, taille descendue -слезнала.
Мда...с он-лайн речника и аз за толкова преведох и не виждам никакъв смисъл тогава да са в две различни категории Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт