Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 900
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
Бу, я ми дай линкчето, моля?

# 211
  • До хладилника, който обичам
Понеже е от падащото меню, няма как. Прилагам скрийн шот:
http://smg.photobucket.com/albums/v724/t_ruseva/forum/jean-1.jpg

# 212
Понеже е от падащото меню, няма как. Прилагам скрийн шот:
http://smg.photobucket.com/albums/v724/t_ruseva/forum/jean-1.jpg
Тук една колежка ми подсказва за понятие като "смъкната талия'-то се отнася за тай десандю, мързи ме да сменям.
Иначе и според тях е въпрос на изказ, по-скоро. newsm78

# 213
  • До хладилника, който обичам
Да... 'ниска талия', 'паднала талия' - то е едно и също. Защо го дават като две категории?

# 214
Да... 'ниска талия', 'паднала талия' - то е едно и също. Защо го дават като две категории?
според моето скромно мнение-по-скоро е като опит за разчупеност....не знам как точно да го изкажа.
Нещо подобно като скалите за цветовете, наскоро Монда беше дала много интересен превод на ardoise fonce.
Калносиво или нещо подобно.
та така и с тия "ниска талия", 'смъкната талия'.

# 215
Дойде моето дълго чакано сако, което се оказа ега ти измамата  Close
Изглежда така , струва 71 евро и се оказа една мизерна мека жилетка, адски скапано качество и изобщо не е сако. Сега ще го върна, ама ха как се ядосах  Twisted Evil

# 216
Стига бе, а как хубаво изглежда?!
Има ли подплата?

# 217
Няма подплата, само една тъпа тънка и мека памучна блузка. Отсега е станала на топченца, представям си като я изпера веднъж. Супер скапана е  Twisted Evil

# 218
Няма подплата, само една тъпа тънка и мека памучна блузка. Отсега е станала на топченца, представям си като я изпера веднъж. Супер скапана е  Twisted Evil
Аз няма какво да ти казвам, ти си знаеш, че имаш 15 дена за връщане. Peace

# 219
О, да, 14 са тук, още утре отивам. Поръчах на малкия суитчър и анцунга, да видим  Crossing Arms

# 220
В интерес на истината, аз досега не съм попадала на нещо некаествено.Е,дрехи за себе си не съм поръчвала, но от фирмените неща за децата- Найк,Адидас,Пума съм много доволна,качеството е по-добро от това,което съм купувала  тук.Детски дрехи съм купувала за децата от дома в Овчарово- на вид много добре изглеждащи, но за качеството-нямам  още отзиви, най-вероятно няма и да имам,лелите там не са  претенциозни.
От нещата за кухнята и пердетата съм също доволна. Тук намерих ръкавици,шал и шапка за ски на Адидас- пърформанса на Стела Макартни и то за по 20-25 евро само, а навсякъде другаде са били по над 50 евро. Само едни маратонки на Рийбок  върнах,защото не изглеждаха на живо така,както на картинката .

# 221
Монда, мерси   bouquet
Сама по себе си жилетката, както я определих според мен, е хубава. Но аз виждах и мислех, че е сако. С подплата, от плат... вярно, памучно е, но не е сако. Меко, тъничко, спортно. Не става за елегантни поводи. Досега съм сменяла продукти, за първи път ще връщам  Crazy Харесва ми, ако се абстрахирам от цената. Но 143 лева за една тъчника, памучна жилетка.... много е и неразумно  Confused

# 222

БУБЕ тази ризка прозира ли? Много ми хареса, ама ми трябва 34номер.

Прозира сякаш. Тънка материя е. Но не е някакво фрапантно прозрачна де..... АКо не е бяла, според мен, няма да се вижда толкова  Thinking

# 223
а как са разходите за връщането?

# 224
а как са разходите за връщането?
за моя сметка, Ако грешката е в тях/ объркана номерация например/, не ти начисляват 5-6 евро доставка. А до 2 кг. разходите до Франция по земя бяха 23 лева май. Искат ги в оригиналните им опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт