Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 747
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
мхм, благодаря за инфото Peace

# 226
Попаднах на нещо интересно: http://git.mlsp.government.bg/Bul/23.03.06.html
Явно можем да попаднем и на нещо произведено тук в България Simple Smile

# 227
То моите неща са евтини, не си заслужава да ги връщам. Ако полата не я продам, ще дам да ми я преправят, а ризата ще я подаря евентуално на някого, макар, че с едната ми пола с висока талия става да се носи. Просто ми се щеше да ми е малко повече по тялото  Rolling Eyes

# 228
  • До хладилника, който обичам
Уф... сигурно вече е питано, съжалЕ боку, значи.
Не мога да си разбера размера и туй то. Въртя, суча - тц. По европейската номерация съм 36 (някога и 38), английската - 10 (някога и 12). А френската?
Буба се оплаква, че 36 й е малко - значи не може да е същото 36, т.к. тя, мисля, е слабичка, аз - не чак толкова.

# 229
Може, Бу, как да не може. Колко си висока? Аз съм 172. Бг размер ми е 42. А ти казваш, че си 36/38..

Значи нося по-голяма номерация от твоята. Просто съм по-висока/едра..знам ли и аз..Иначе полата ми е ОК, но ако я закопчая съвсем на талията си, а аз искам малко по-ниско да я нося, но тогава паласките ми се явяват проблем и напъват ципа, та не мога да го затворя  Crossing Arms

Мъжът ми носи панталони/дънки 48. Толкова и си купи от Ларедут-а. Малко в талията му  са широки, но стоят съвсем добре, даже той не мисли следващ път да рискува с 46, защото да не му са тесни в крачола пък...

Аз мисля другият път да рискувам с 40 номер за пола/панталон, пък ако той ми е голям, значи 38 е моят размер в Ларедут-а.  ooooh!

За горна дреха, може би 38, щом 40 ми е голямо  newsm78 Абе..и аз дето вече съм поръчвала не си знам размера, какво оставало за теб..Трябва да рискуваш, това е..Ето, виж, с обувките рискувах и ми залепнаха направо. Късмет. Днес цял ден си ги разхождах. Екстра са  Party

# 230
Tour de poitrine en cm         - това е гръдна обиколка, нали?
 Tour de taille en cm                 - това е талия
 Tour de bassin en cm                  - задник, пардон - ханш?

Питам, защото с електронния преводач bassin се преведе като basin  на английски, което не е ханш определено  Laughing
Ако тези неща са така - то аз излизам размер 38 френски  Rolling Eyes

Буба, какво за обувките? И техните номера ли не са като нашите  Crazy

# 231
На мен пък роклята ми 40 номер ми е голяма - под мишниците ми стърчи, на талията ми е широка. Ще я преправям евентуално newsm78
Но Бу, ти си доста по-слаба от мен Thinking
Буба също носи по-малък номер от моя, така че едва ли е 40. С тези номера голяма мистерия Tired

# 232
Joy Дуци, душата, ще те черпя Joy
Как можа да го кажеш даже? Все пак има хора, дето и двете са ни виждали Joy

# 233
Момичета, за всеки продукт проверявайте номерацията на какви размери отговаря, За различните дрехи е различна. Дъщеря ми  е 34-36 тазмер. Поръчах и една жилетка 34/36 без да проверя. Оказа се, че е за 2 години!!!Така ,че- за всяка дреха натискайте-Quelle talle a choisir?.

# 234
Сега се сетих, като писах в една друга тема, че съм качила кило и половина (не знам дали само на почивката или за цялата зима, но се теглих като се върнахме и установих печалната новина  Crazy )и може затова да не мога да се намъкна в полата  newsm78

Обувките, Бу, са като нашата номерация. Тук нося 37/38. Поръчах си боти 38 номер и са ми като изляти по калъп. Паснаха ми точно  Peace

# 235
... за всяка дреха натискайте-Quelle talle a choisir?.

Е, то не те ли изпраща на една и съща таблица, която не се мени за всяка дреха? В смисъл таблицата за панталони си е за всички панталони, независимо от коя колекция/марка са. Нали така?

Аз веднъж като съм си определила горе долу размерите по тяхната таблица има ли смисъл с всяка поръчка да проверявам пак?  Thinking

# 236
Joy Дуци, душата, ще те черпя Joy
Как можа да го кажеш даже? Все пак има хора, дето и двете са ни виждали Joy
Айде на лични да си сравняваме мерките, а? fight
И Стрелчето си мислеше, че е по-едричка от мен, ама я оборих.

tongue
То пък е много за фукане, няма що Laughing

# 237
Да,за всяка дреха,оказва се ,че има различни таблици.
А за някои маратонки пише да се поръча 1 номер по-големи от номера, който носите.
При детските дрехи също е така,разлините  марки са с различна номерация.  Последно поръах две еднакви поли като модел, но едната е 102 ,другата е 114.

# 238
Аз на Габ поръчах суитчера 102 и му е една идея по-голям, тоест става му, като ще може да го носи и по-натам  Peace

Късите гащи ги взех 94, защото той е доста слаб и да не му висят като на закачалка. Пижамата също е 102, но му е бих казала доста голяма, особено долницата. Надявам се като я изперя и изсуша в сушилнята, да се посвие малко  Thinking

# 239
Буба, 102 е за 4 годишни май Rolling Eyes Нещата, които мисля да взема на Мая, са 102 според таблицата (години/ръст)

Общи условия

Активация на акаунт