Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 712
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
Мога само да ти кажа, че не ти е минала поръчката... да не би да си имала проблем с плащането? С каква карта плащаш  newsm78

С Виза Класик

# 256
  • София

Аз също си я поръчах, роклята е много хубава, но и аз си я поръчах големичка... ако някой носи 42(френска номерация), струва ми се че е 48ми номер по българската, да пише  Wink
какви са и размерите-гръдна, талия, ханш?

Ти пък... как да я премеря  Mr. Green ако носиш български 46-48 ще ти стане  Wink
Значи аз съм с бюст 97-98, 60кг и ми е голяма. Ако си с бюст над 100 и около 70кг. може и да ти стане  Hug

# 257
Мога само да ти кажа, че не ти е минала поръчката... да не би да си имала проблем с плащането? С каква карта плащаш  newsm78

С Виза Класик
Ред, аз ти писах на ЛС, да го кажа и тук-дават много странно съобщение-че нещо не си била поръчвала от 6 месеца и че нямат никаква поръчка, която да ти покажат.
Ако желаеш-напиши ми на бг мейл,  в който да си изложиш проблемите, и да им го пратиш.

# 258
Ти пък... как да я премеря  Mr. Green ако носиш български 46-48 ще ти стане  Wink
Значи аз съм с бюст 97-98, 60кг и ми е голяма. Ако си с бюст над 100 и около 70кг. може и да ти стане  Hug
със сантиметър можеш да я измериш Wink Иначе е много относително, въобще нямам представа по българската номерация къде попадам Confused

# 259
Сврако, ти извади ли си кредитна карта?

# 260
Сврако, ти извади ли си кредитна карта?
Тия дни ще пускам документи за карта на ПИБ, наистина там е доста по-опростено. И имат клон, който ми е относително близко, че и работи до 22 часа вечер.

# 261
Харесвам си много неща за дома от този сайт. Това съвсем ще ме разори  Crazy  #Cussing out

Имате ли идея, това: http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324108743&doc … t=1&hasPrev=1

Дали е цена САМО за едно покривало или как? Ако е за едно, ми се струва направо абсурдно висока цена, но ако е за компелкт  Thinking  newsm78 Все пак горе пише бройка и си мисля, че ще е само за една бройка  #Crazy

А някой поръчвал ли е покривало и възглавници за спалня? Един пачуърк ми хареса там, но се чудя дали няма да е много обемисто за колет и дали въобще ще го пращат до Бг  Thinking

Ето го покривалото  и възглавниците за спалня:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091048&doc … t=1&hasPrev=1  Може ли някой да ми каже дали възглавниците идват с пълнежа или са само опаковките?  Thinking

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 13:57 от БУБА

# 262
Харесвам си много неща за дома от този сайт. Това съвсем ще ме разори  Crazy  #Cussing out

Имате ли идея, това: http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324108743&doc … t=1&hasPrev=1

Дали е цена САМО за едно покривало или как? Ако е за едно, ми се струва направо абсурдно висока цена, но ако е за компелкт  Thinking  newsm78 Все пак горе пише бройка и си мисля, че ще е само за една бройка  #Crazy

А някой поръчвал ли е покривало и възглавници за спалня? Един пачуърк ми хареса там, но се чудя дали няма да е много обемисто за колет и дали въобще ще го пращат до Бг  Thinking

Ето го покривалото  и възглавниците за спалня: ...
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091048&doc … t=1&hasPrev=1  Може ли някой да ми каже дали възглавниците идват с пълнежа или са само опаковките?  Thinking

Бубе, не, че ще съм ти полезна  Wink, ама да си кажа, че на покривалата за столове и аз им бях хвърлила око, но цената излиза, че е за 1 бр., което е немислимо скъпо.

По повод покривалото и възглавниците - ще ти ги пратят точно на цената, която ти излезе в поръчката на 2-ра стъпка. На мен така ми пратиха едно покривало. И независимо дали пратката ми идва реално в 2-3 пакета или в един, цената за доставката е една и не се променя. Веднъж получих огромен кашон - никакъв проблем. само дето се беше оказал в любимата ми разменна пощенска станция при Митницата и трябваше да ми го докарат в офиса срещу "скромни" 10 лв. за доставката.  #2gunfire

Струва ми се, че възглавниците са с пълнеж, защото посочват грамаж 120 g/m2, но не съм сигурна.

Надявам се, че френскоговорящите ще ти отговорят бързо! Аз, както стана ясно, съм франкофонка, но не и франкоговорка!  Mr. Green

# 263
това са само калъфки за възглавница и плик за завивки.

# 264
да, цената е само за едно покривало, дай линк за възглавниците.

# 265
Аз, както стана ясно, съм франкофонка, но не и франкоговорка!  Mr. Green

Спасе, мерси  bouquet

И аз така  Crazy

Сега ги добавих, за да видя дали ще ми ги донесат до Бг и да, няма да има проблеми. Като добавих и кода за намаление, ми падна доста цената..Почвам да съм доста щастлива...За 60-70Е, покривало за спалня и 4 възглавници..Направо си е екстра. Тук само покривалата(качествените и хубави), са доста над тази цена  Wink

Имам и друг въпрос, обаче- изпратили са ми код за отстъпка, в предните поръчки, но имам и код за отстъпка, на мейла. Даже, ако не се лъжа, в мейла ми е към 50%, а във фактурата са 20/25/40%. Не мога, обаче да разбера като въведа кода, автоматично ли си разпознава коя точно отстъпка да ми приложи?Защото кодът е един, а под него има тези 3 различни процента отстъпки  Thinking newsm78 (пусто като не знам френски, ще гадая  Close )

# 266
да, цената е само за едно покривало, дай линк за възглавниците.

Ето  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091048&doc … t=1&hasPrev=1

Аз го бях дала и в по-горният си постинг

това са само калъфки за възглавница и плик за завивки.
Не би трябвало. В раздела за шалтета са, не в раздела са спално бельо  Peace

П.С. А защо са толкова скъпи поличките за столове?  Rolling Eyes От много време искам такива за кухнята, белички (малко сватбена атмосфера придават  Crazy ), но не знам тук кой може да ми ушие и се зарадвах акто ги видях на сайта. уви, за 6 стола, ще струват цяло състояние  ooooh!  Stop

# 267
Аз превеждам,не разсъждавам.La housse означава калъф,пък ти го разбирай както искаш.

# 268
Аз превеждам,не разсъждавам.La housse означава калъф,пък ти го разбирай както искаш.

Според мен нещо бъркаш или не знам, но на покривалото не пише La housse  Thinking

Пише:  Le couvre- lit Patchwork velours. И е в категория  Equipement du lit

# 269
  • Варна
Буба, до колкото разбирам всичко е калъфки Confused

Общи условия

Активация на акаунт