Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 697
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091048&doc … t=1&hasPrev=1  Може ли някой да ми каже дали възглавниците идват с пълнежа или са само опаковките?  Thinking

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091048&doc … t=1&hasPrev=1
това гледам аз

А това е покривалотоhttp://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22936749&pro … documentid=207607

# 271
Аха. Значи това са само калъфки за възглавници тогава. Ясно. А покривалото си е покривало. Разбрах. Жалко. Щеше ми се да идват калъфките барабар с възглавниците в тях, ама нейсе....

# 272
Здравеите, искам и аз да се включа. Вече 4 пъти ползвам доставка от там и нямам проблеми. Днес обаче се появява следния надпис - бихте ли ми помогнали с превода:
Nos équipes font le maximum pour que le site soit rapidement accessible.

Nous vous invitons à revenir sur laredoute.fr ultérieurement.

Si vous possédez un catalogue , vous pouvez également passer votre commande au 0892 350 350*, tous les jours
de 7h à 22h. (*0,34 ?/mn).

Cordialement,
L'équipe de laredoute.fr 

Благодаря! (че френскоговорящия ми мъж не в София)

# 273
Че в момента сайтът не работи и техния екип прави всичко необходимо да стане скоро достъпен. И е даден телефон,на който можеш да направиш поръчка.

# 274
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е с Виза класик или Виза електрон на Пощенска банка  Rolling Eyes, че се чудя каква карта да си изкарам
Благодаря предварително   bouquet

# 275
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е с Виза класик или Виза електрон на Пощенска банка  Rolling Eyes, че се чудя каква карта да си изкарам
Благодаря предварително   bouquet
Изкарай си Класик, на нея съм се спряла, тя може да се ползва на практика навсякъде....имам предвид и в магазини. На мене лично работещ в банка ми я препоръча.

# 276
Такааа ... пак съм аз с моите въпроси  ooooh!
Значи нали ви мписах, че искам да поръчам едни маратонки, на които пишеше, че ще ги има след 3 седмици. Сложих ги в кошницата и там си стоят, като си пише че ги няма съответно. Днес влизам да разглеждам, влизам да видя продуктите в кошницата ми и виждам, че срещу маратонките пише Disponible immédiatement  newsm78 и отдолу където са описани цените и крайната сума, са добавили и тяхната цена. Предният път бяха сметнати само останалите неща, които си бяха налични и бяха в кошницата, но без маратонките. Дали вече са налични  newsm78 , защото отидох в категорията им и пробвах да добавя нов чифт и отново ми изписа Disponible sous 3 semaines . Та това е въпроса ми има ли ги, няма ли ги  newsm78 Защото ако направя поръчка ще ми вземат и сумата за тях, тъй като са си я начислили, а дали ще ми ги изпратя сега или като ги получат ? Моля за съвет  Praynig ето ги и тях

# 277
Видяхте ли вибраторитеTwisted Evil

Има даже и пингвин  Thinking и два вида патки- кеф ти черна, кеф ти жълта, но честно, не разбирам как точно се употреБЛЯват Thinking  Crazy

Thinking

# 278
  • Пловдив

В линка ми излиза, че ще ги има след 3 седмици за всички номера - пробвах ги
А ако не искаш да го поръчваш го изтрий от кошницата  Peace

Фейт, мерси за съвета   bouquet Аз питах, защото годишната такса на класик е 45 лв, а на Електрон е 25 лв.... Ще я ползвам само за покупки.
А вярно ли е, че Електрон не става за международни разплащания  Embarassed, т.е.  не ми върши работа за Редут-а

# 279

В линка ми излиза, че ще ги има след 3 седмици за всички номера - пробвах ги
А ако не искаш да го поръчваш го изтрий от кошницата  Peace
Там е работата, че ги искам. И на мен ми дава , че ще ги има след 3 седмици, но в кошницата където съм ги сложила ми дава, че ги има в наличност  newsm78 и като продължа с поръчката ми смятат сумата с маратонките  newsm78
Видях по напред, че някои от вас копират някакси цялата страница, но нямам представа как става, за да ви покажа как ми излиза поръчката  Confused
Незнам да потвърждавам ли  newsm78

# 280
  • До хладилника, който обичам
Маратонките пък аз ги виждам  Disponible immédiatement за всички номера Thinking

# 281
Кошмар! От сега нататък като погледна патето за баня на детето, ще си спомням за тая негърска патка.
А пингвинчето е много сладко, хич не прилича на вибратор Shocked

# 282
  • Пловдив
Според мен ще ти изпратят това, което имат в наличност, а маратонките ще ти ги пратят по-късно за тяхна сметка... Моля по-вещите да ме поправят, ако греша  Embarassed, ама нещо такова бях чела тук

# 283
Кошмар! От сега нататък като погледна патето за баня на детето, ще си спомням за тая негърска патка.
А пингвинчето е много сладко, хич не прилича на вибратор Shocked
hahaha Joy и аз това си помислих  Joy

За маратонките ще изчакам още някой да се включи със съвет и ще го умувам  Hug
змейковица   Hug благодаря

# 284
Маратонките пък аз ги виждам  Disponible immédiatement за всички номера Thinking

При мен излиза, че са в наличност.

Ивелина, защо не ги извадиш от кошницата и да видиш тогава какво съобщение ще ти излезе, като тръгнеш да ги добавяш  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт