Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката-2

• 21 700
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
  • До хладилника, който обичам
Маратонките пък аз ги виждам  Disponible immédiatement за всички номера Thinking

При мен излиза, че са в наличност.

Ивелина, защо не ги извадиш от кошницата и да видиш тогава какво съобщение ще ти излезе, като тръгнеш да ги добавяш  newsm78
Просто са вече в наличност според мен... няма как иначе с госпожа Уайтснейк да ги виждаме налични, нали?

# 286
Независимо от зоркия си поглед, не мога да си представя как се употребяват патето и пингвина по предназначение. В крайна сметка това вибратори ли са или някаква френска перверзия с неизвестно предназначение? Дано на някой му е ясно, защото довечера няма да мога да заспя.

# 287
Маратонките пък аз ги виждам  Disponible immédiatement за всички номера Thinking

При мен излиза, че са в наличност.

Ивелина, защо не ги извадиш от кошницата и да видиш тогава какво съобщение ще ти излезе, като тръгнеш да ги добавяш  newsm78
Ами питай ме   doh трябва някой да ми каже  Embarassed Има ги  newsm44 newsm68 Най - накрая ще поръчам   typeuu yesyes
Много ви благодаря  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
whitesnake , пиши ми на ЛС , ако все още искаш чантата  Peace

Върти ми се в главата, че като поръчаш веднъж, вторият път ти правят някакво намаление  newsm78 Имаше ли нещо такова или само на мен ми се иска  Thinking

# 288
Независимо от зоркия си поглед, не мога да си представя как се употребяват патето и пингвина по предназначение. В крайна сметка това вибратори ли са или някаква френска перверзия с неизвестно предназначение? Дано на някой му е ясно, защото довечера няма да мога да заспя.

И аз това питам..Тоя сладкият пингвин май е да си го триеш..сещате се къде.Щото пише, че е за интимен масаж  Crazy

Не е баш вибратор  ooooh!

А това Disponible immédiatement не означава ли, че могат да изпратят стоката веднага?

# 289
Според мен ще ти изпратят това, което имат в наличност, а маратонките ще ти ги пратят по-късно за тяхна сметка... Моля по-вещите да ме поправят, ако греша  Embarassed, ама нещо такова бях чела тук
няма такъв филм-за тяхна сметка. изпращат ти това,което  имат в наличност. Ако са ти го включили в цената, трябва да ти  върнат парите в картата в едномесечен срок. аз имам от 28 февруари неизпратени 2  неща и само за едното са ми върнати парите.
от този месец също имам едно нещо неизпратено,но не са го включили във фактурата ми.

# 290
Последно-

Disponible immédiatement

какво означава?

И кога не изпращат дадена стока? Къде може да се види дали е в наличност и това не става ли когато не ти дава да я добавиш в кошницата (няма го оранжевият бутон"добави" или може и да я добавиш, но пак да я няма? По-добре да сме наясно кое го няма, че да не се вътрим и да чакаме с месеци да ни върнат парите, нали така? Thinking

# 291
1.Добавям я, има я във фактурата,която е в колета, а стоката я няма.
2. Има я в наличност,добавям я, но не ми я изпращат.Като им звънна ми казват- съжаляваме, нямаме го в наличност,  до месец ще ви върнем парите

# 292
Ужасно е това  Thinking А който не знае френски, как ще се оправи да звъни по телефоните?И ако не им звъннеш, ще ти върнат ли парите или трябва да им сигнализираш, че има нередност?  Rolling Eyes

А може и мейл да им се пише, но все пак трябва да знаеш френски.....  ooooh!

П.С. На мен когато дадена стока ми е във фактурата, я има отметната с химикал, когато са я слагали в кашона. Има ли я отметната липсващата стока при теб?  newsm78

# 293

Буквално - в незабавна наличност - демек - след поръчката, веднага ти го изпращат и чакаш минимално.

На мен досега не ми се е случвало да не получа нещо. Порсот понякога чакам месец, даже два, но винаг идва. Пари никога не са ми дръпали, преди те самите да са получили поръчната стока при тях, понеже което не е в на склад, го поръччват. За такива стоки нямат сигурност дали ще дойдат и пари не са ми дърпали предварително. Ако разбият колета ми на 2, 3, 4 или.... 17, само един път плащам 5-те евро, оттам насетне за винаги за тяхна сметка.

# 294
Писала съм им мейли, а те ми отговарят: Обадете се по телефона, за да се разберем. И аз спрях да пиша- само им звъня при нужда.
Bonjour Mme ....,
Vous signalez être sans nouvelle de votre commande du 10/1.Votre commande a été mise en attente.Je vous invite à nous appeler au 03 20 69 84 84 afin de vous donner satisfaction.

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 19:47 от monda

# 295
http://www.laredoute.fr/Help/finaref_hp.aspx?omniturecode=0010354RM035512980354
Някой ще ме светне ли какво е това? Имам някакъв код и линк към това.

# 296
Това е за франция, не е приложимо за БГ. Карта за покупка на изплащае,както и други преференции

# 297
Знам, че вече е писано, но ще ми каже ли пак някой какъв е средния срок на доставката на практика. За стоки, които са Disponible immédiatement . Две седмици средно? Или повече?

# 298
desole....
ce service n`est accessible dans l`immediat
Не мога да си пусна поръчката  Tired Има някакъв проблем, но не вдявам какъв.

# 299
Сега пък ми изписа това:
Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.
Но номера си е верен Shocked

Общи условия

Активация на акаунт